- 2 Ağustos 2013
- 34.301
- 102.470
4 aylığız her ay ayına göre değiştirip kullanıyorum memnunuz bi sorun yaşamadık dahaGüzel anneler , hastane çantasına koymak için biberon almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Aventin bu başlığını kullanıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Eki Görüntüle 3141115
Evet benziyor ama onunla mi alakali bilmiyorum çoğu anne memnun lansinohtan bi bakin isterseniz ona daMerhaba teşekkür ederim. göğüs ucunuza benziyor mu peki Lansinoh ? Benim göğüs ucu daha çok Avent
Bence hastane çantasına koymayın biberon. Bunu tedbiren yapmak bile insanın kendi bilinçaltına "Süt gelmezse/emziremezsem" mesajı gönderiyor. Bize doktorun verdiği kağıtta "Mama, biberon, emzik getirmeyin" yazıyordu. Zaten zorunlu bir durum oluştuğunda orada veriyorlar mamayı. Zorunlu halde yenidoğanda meme reddi riskine karşı en ideali kaşık biberon çünkü memeye benzer hiçbir yanı yok. Diğerlerinde de tavsiyelere uyup hayal kırıklığı yaşamanız mümkün çünkü her bebeğin tercihi bambaşka oluyor. Alışacağı varsa en "doğala yakın" biberona da alışıyor, alışmayan bebek ne yaparsan yap almıyor ya da alsa da alışmıyorGüzel anneler , hastane çantasına koymak için biberon almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Aventin bu başlığını kullanıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Eki Görüntüle 3141115
Ben de Lansinoh biberon koymuştum hastane çantama . Avent biberon da var ama lansinohun akışı avente göre daha yavaş , yenidoğan için bence daha uygun.İlk 3 ay lansinohtan içirdim hep, sonra Avent antikolik biberona geçtik ondan da çok memnun kaldık. Bu fotoğraftaki Avent benim kızımda gaz yaptı malesef. Onun dışında hiçbir biberon ya da emzik meme reddi yapmadı çok şükür öyle bir sorunumuz olmadıGüzel anneler , hastane çantasına koymak için biberon almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Aventin bu başlığını kullanıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Eki Görüntüle 3141115
Ben kullandım hala kullanıyorum çok memnunumGüzel anneler , hastane çantasına koymak için biberon almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Aventin bu başlığını kullanıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Eki Görüntüle 3141115
9. Ayın başında desteksiz durmaya başladı sonra 1-2 adım atmaya ve 20 gündür yürüyor heryerden çıkıyorKızlar 9 10 aylık bebekleriniz ne durumda emekleyen yürümeye başlayan bebekler varmi?
Oy masaAllah minnosa darisi başımıza9. Ayın başında desteksiz durmaya başladı sonra 1-2 adım atmaya ve 20 gündür yürüyor heryerden çıkıyor1 haftadır düşünce kendi kalkmayı öğrendi
Amin inşallahOy masaAllah minnosa darisi başımıza❤
Saol canım ya sleepyi gördüm primayı görmemiştim aldım sayendeSleepy bebek bezi kullanan varsa e bebekte adet fiyatı çok uyguna geliyor. Piyasada en ucuzu şu anPrimada da varmış indirim
Saol canım ya sleepyi gördüm orimayı görmemiştim aldım sayende
Ay bende4 gözle bekliyorum kucakta taşımaktan kollarım ha bire yürütmekten belim koptuAmin inşallahbizim ki aceleci biraz
o kadar benim gibi bir düşünce ki mama biberon gibi şeyleri hastane çantasına koymayı hatta yenidoğanken almayı bile düşünmüyorum olumsuzu çekmeyim diyeBence hastane çantasına koymayın biberon. Bunu tedbiren yapmak bile insanın kendi bilinçaltına "Süt gelmezse/emziremezsem" mesajı gönderiyor. Bize doktorun verdiği kağıtta "Mama, biberon, emzik getirmeyin" yazıyordu. Zaten zorunlu bir durum oluştuğunda orada veriyorlar mamayı. Zorunlu halde yenidoğanda meme reddi riskine karşı en ideali kaşık biberon çünkü memeye benzer hiçbir yanı yok. Diğerlerinde de tavsiyelere uyup hayal kırıklığı yaşamanız mümkün çünkü her bebeğin tercihi bambaşka oluyor. Alışacağı varsa en "doğala yakın" biberona da alışıyor, alışmayan bebek ne yaparsan yap almıyor ya da alsa da alışmıyor
Ben de size doktorunuzu sorcaktım, paylaşmışsınız. Doktorunuz Ataşehirde sanırım?Evet. Aslında daha doğduğu 5. Gün kan gelmişti. Ama doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoru normal falan demişti.
Sonra 1 aylıkken tüm yüzü kabardı egzama oldu. Ve diyet yapana kadar 7/24 sadece ağlıyordu( 5 günlük bebek ıkınmayı bilmemesi gerekirken felaket ıkınıp aşırı sesli gaz yapıyordu. Karnı balon gibi şişiyordu
Diyetten ve alerjisini öğrendikten sonra değişim inanılmaz oldu.
Ama Ramazan bayramında böreğime yanlışlıkla tereyağ sürmüşler. İlk kan o zaman geldi.
Kurban bayramında dana eti yedim. 4-5 hafta her kakasında kan geldi
Özelden atıyorum. Hangi şehirdesiniz? Çocuk doktorumuzdan çok memnunuz. Alerji doktorlarına o kadar para verip tam memnun olduğum olmadı. Kendi doktorumuz daha iyi takip ediyor.
Diğer arkadaşlar için de lazım olan olursa diye doktorumuz Serpil Can.
Hastane cantasina koyacaksaniz kasik biberon oneririm. Bu meme reddi yapabilir. Aslinda almaniza gerek yok, hastanede de oluyor (ozel hastanede vardi, devlette farkliysa bilmiyorum)Güzel anneler , hastane çantasına koymak için biberon almak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Aventin bu başlığını kullanıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Eki Görüntüle 3141115
Evet Ataşehir Küçükbakkalköyde. Qb med içerisinde kliniği.Ben de size doktorunuzu sorcaktım, paylaşmışsınız. Doktorunuz Ataşehirde sanırım?
Çok teşekkür ederimEvet Ataşehir Küçükbakkalköyde. Qb med içerisinde kliniği.
Sanırım özel sağlık olmadan muayene ücreti 800₺. Acıbadem özel sağlıkla 200₺.
Diğer sigortalarda nasıl bilmiyorum ama geçerli çoğu. Benimle beraber iş yerindeki arkadaşlarımdan gidenler de var. İletişiminden, ilgisinden, verdiği güvenden çok memnunuz.