- 2 Ağustos 2013
- 34.313
- 102.514
Benimki 13 kg a kadar kullanım sağlıyor. Emniyet kemeri ile araca sabitleniyor. Kanz D-Go Bebek arabam travel sistem. Bir de joie nin pusetini almıştım yedek ama gerek yokmuş onu da dolaba koydum satmayaherkese merhaba bu hastane çıkışında kullanılan pusetleri kaç aya kadar kullanabiliyoruz birde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor mu tavsiye verecek olanlar varsa çok sevinirim
Bn doona kullanıyorum çok memnunum yeni doğandan itibaren 10 aylık olacak hala kullanıyorum 6 ay araç koltuğu olaraktan kullandıkherkese merhaba bu hastane çıkışında kullanılan pusetleri kaç aya kadar kullanabiliyoruz birde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor mu tavsiye verecek olanlar varsa çok sevinirim
Bende kullanıyorum 10 numara 5 yıldız şahane hayranım noktaBn doona kullanıyorum çok memnunum yeni doğandan itibaren 10 aylık olacak hala kullanıyorum 6 ay araç koltuğu olaraktan kullandık
Yaşına kadar da kullanırım
Demi iyi ki böyle bi araba icat edilmişBende kullanıyorum 10 numara 5 yıldız şahane hayranım nokta
Kesinlikle yaaaa. Valla Allah razı olsun iyi gaz verdin bana aldımDemi iyi ki böyle bi araba icat edilmiş
Kesinlikle yaaaa. Valla Allah razı olsun iyi gaz verdin bana aldım
herkese merhaba bu hastane çıkışında kullanılan pusetleri kaç aya kadar kullanabiliyoruz birde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor mu tavsiye verecek olanlar varsa çok sevinirim
baktım buna evet kullanışlı duruyor ama fiyatı biraz fazla geldiBn doona kullanıyorum çok memnunum yeni doğandan itibaren 10 aylık olacak hala kullanıyorum 6 ay araç koltuğu olaraktan kullandık
Yaşına kadar da kullanırım
Muadili foo foo var ona bakın daha uygunbaktım buna evet kullanışlı duruyor ama fiyatı biraz fazla geldi
teşekkür ederim değerlendireceğim ben 6 ayken falan bebeği anneme bırakacağım onunda kolay kullanabileceği bir şey arıyorum umarım bulabilirimMuadili foo foo var ona bakın daha uygun
Bu emzirme yastığı en rahat olanıymış sanırım, fiyatı da 500 üzerindeydi en son. Alsam mı bilemedimEki Görüntüle 3129433 kızlar bu ürün bebekler için kullanılıyormuş ne olduğunu bilen varmı yada kullanan ilk kez gördüm
Ben de uyku tulumu konusunda kararsızım. Üstünü örtmeyeceğimiz için kışın kullanmak gerekiyormuş sanırım. Ama hangisinden almalıyım bilemiyorumMerhaba, bebegime uyku tulumu alacagim hangi markayi tavsiye edersiniz? Owli ve kidzee iyi görünüyor ama bilemedim. Bir de tog konusu var 2.5 tog cok mu kalin olur acaba kışın 24 25 derece oluyor ev genelde
Siz neden kullanmadınız? Üstünü örtmeyin, uyku tulumu giydirin diyorlar, kış bebeği olacak benim bebeğim. Ne yapsam almasam mı acaba?Biz Waikiki den almıştık doğumdan önce canım.Bir kere bile giymedi.Ama kalitesi,yumuşaklığı muhteşem.Bi bak istersen.
Benim bebegim giyinmemek için o kadar kıyameti koparıodu ki kendini parcaliodu.Çoğu zaman sadece beziyle uyuyoduSiz neden kullanmadınız? Üstünü örtmeyin, uyku tulumu giydirin diyorlar, kış bebeği olacak benim bebeğim. Ne yapsam almasam mı acaba?
Bizim pusette biraz çukurdu altına battaniye seriyorum ben. Hatta şu minderi kaldırıp battaniyeyi oraya serersen daha rahat oluyor. Diğer türlü battaniye terletiyorduHanımlar selamlar yeniden
Bebeğim biraz ufak ve erken doğdu. 2400 gr su anda..
Elimizde şundanımız mevcut fakat bebeyi içine altına destek yapmadan oturtmam imkansız gibi bi şey. Çok stres oluyorum, bilmediğim bi kullanım şekli mi var acaba deneyimlemiş ve fikir verebilecek olan var mı?
Anladım ilk zamanlar peki emniyet kemerlerini kollarından geçirebiliyor muydunuzBizim pusette biraz çukurdu altına battaniye seriyorum ben. Hatta şu minderi kaldırıp battaniyeyi oraya serersen daha rahat oluyor. Diğer türlü battaniye terletiyordu
Hiç denemedim onu kundaktaydı öyle taşıdıkAnladım ilk zamanlar peki emniyet kemerlerini kollarından geçirebiliyor muydunuz
Onu da kullanamıyorum su anda kemerin eni çocuktan büyük oluyor