- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
bu çok iyi... haftada 40.. ayda 160.. yılda 1.920 TL ... 5 yılda 10bin TL... haariiikaaa :) süpersinizz...Bizim henüz bebeğimiz yok ama bebek düşünmeye başlayalı iki hafta filan oldu.İki hafta önce,karar verdiğimiz gün,ikinci bir karar daha aldık veher günün sonunda,eve gelince,cebimizde kalan tüm bozuk paraları bir kumbaraya dolduruyoruz.Tam iki haftadır bunu yaptık ve şu an 80 liramız oldu.haftada bir de o parayı tümletiyoruz manavda filan :) Bu şekilde para biriktirmeyi hedefliyoruz ve 500 liraya ulaştıkça bankaya yatırmayı düşünüyoruz :)
Teşekkür ederim canım.Gün sonunda ne kadar bozuk para varsa koyuyoruz.Bekarken de bunu yapardım ve ayda bir ya da iki kere arabamın deposunu fullerdim bununla :)O bozuk paraları zaten unutuyoruz gidiyor cüzdanın bir köşesinde.Sayıp da satıcıya verene kadar zaman geçiyor işimiz acele diye hep tüm para verdiğmiizi fark ettikten sonra eşimle hergün eve gelince bozuk paraları karton bir kutuya doldurmaya başlamıştık.Bazen ay sonunda cebimizde paramız kalmayınca onunla geçindiğimiz bile oldu.Manavı marketi bununla görmüştük.bu çok iyi... haftada 40.. ayda 160.. yılda 1.920 TL ... 5 yılda 10bin TL... haariiikaaa :) süpersinizz...
Teşekkür ederim canım.Gün sonunda ne kadar bozuk para varsa koyuyoruz.Bekarken de bunu yapardım ve ayda bir ya da iki kere arabamın deposunu fullerdim bununla :)O bozuk paraları zaten unutuyoruz gidiyor cüzdanın bir köşesinde.Sayıp da satıcıya verene kadar zaman geçiyor işimiz acele diye hep tüm para verdiğmiizi fark ettikten sonra eşimle hergün eve gelince bozuk paraları karton bir kutuya doldurmaya başlamıştık.Bazen ay sonunda cebimizde paramız kalmayınca onunla geçindiğimiz bile oldu.Manavı marketi bununla görmüştük.
Madem ki dedim bu mevzu iş görüyor,neden bebişimize yapmayalım ki :)Bazen oluyor ki,cebimizden yirmi liraya yakın bozuk para çıkıyor :) (nereden geliyor bu bozukluklar anlamıyorum ) :) haftasonları tüm çantalarımı,cüzdanlarımı boşaltıyorum,eşimin de pantolonlarını,ceketlerini filan derken bakıyorum ki zengin olmuşuz.Siz de deneyin nasıl da çok paranız olduğunu göreceksiniz :)
Hatta bebeğimizin ilk giysilerini,ilk ihtiyaçlarını ayrı bir fon oluşturarak böyle almayı planlıyorum.Ona da beş yüz lira filan yeter mi ki bilemedim ama :) bakalım,göreceğuz :)
Merhaba:)3.5 senelik evliyim
hemen hemen 9 aylık bir oğlum var
yıllardır kumbara birikimi yaparım
evlendikten sonra da devam ettim
ve 3.5 yılda, doğumda takılan altınlarla beraber oğlumun 9500 TL ye karşılık gelen altını oldu
ben de altında mı devam edeyim, yoksa başka bir yatırıma mı geçeyim onu düşünüyorum
bu arada bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim canım
merhaba :)Merhaba:)
Umarım uzun ömürlü sağlıklı vatana millete hayırlı bir oğlunuz olur. Şu an altın yükseldi, döviz de yüksek. 2 yıl 3 yıl gibi yine yatırım yapacaksanız arazi alın. En az 2ye katlarsınız paranızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?