selamlar
öncelikler gözünüz aaydın olsun diyorum.
anneciğine de allahım en kısa zamanda bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. amin
Allah Razı olsun canım benim...canım öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yeğeninizii inşallah biran önce iyileşip çıkacak hastaneden Rabbim dermansız dert vermesin harun efemize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin annesine babasına sizlere bağışlasın onu inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah razı olsun barzeyim..Dualarım Bebekle canımcım..İnşallah tez zamanda çıkar hatahaneden..
Gözün aydın canımcım..Ne tatlıdır o şimdi..Rabbim Analı Babalı büyüsün canım...Ailesine size Bağışlasın canım benim......
Gözünüz aydın öncelikle,Harun Efe hoş geldi dünyamıza :1hug:Rabbim acil şifa versin,üzülmeyin lütfen, geçecektir bu zor zamanlar...Nacizane dualarım Harun Efe ve ailesi için umarım en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olur a.s.
İnşallah :Mehalim inşallahhhhhGözünüz aydın allah analı babalı büyütsün canım.
Ve sağlık sorunlarıda en kısa sürede hallolur o küçücük bedenler okadar dayanıklı okadar kuvvetli oluyorlarki bunuda atlatacak sizi yaramazlıklarıyla peşinden koşturacak allahın izniyleee:))
dularımız meleğimizle merak etme adıvarcım.
çok iyi olucak inşallah. alıcaksınız kucağınıza çok geçmş olsun. öpüyorum ben o yakışıklığı erkeği
Teşekkür ederim canım benim.hamileliğin zorluğunu yeni öğrenmiş biri olarak okurken gözlerim yaşardı boğazım düğümlendi. çok zormuş anne olmak ama bi okadarda güzel. inşallah en kısa zamanda iyileşir harun efe annesi doyasıya kucağına alır bütün bu olanları çektiği acıları unutur..
sizin gibi kardeşi olduğu içinde çok şanslıymış kardeşiniz arkadaşım Allahım bozmasın ve karşılığını kat kat versin sizede ..
Teşekkür ederim canım benim.gözünüz aydın canım seninde dediğin gibi o melek çabuk iyileşir ve çıkar.geçmiş olsun
Allah razı olsun.Arkadaşının bebeğinede Rabbim uzun ömürler versin inşallah.hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın olsun allahtan ümit kesilmez bebek killu doğmu inş sağlığına kavuşur bi tanıdığımız erken doğum yamıtı bebeği sadece 1 kiloydu dr ölür demiş ama şükür yaşadı arada hastane yatıp çıkıyır
Teşekkür ederim canım,dualarınız için Allah razı olsungözünüz aydın
bıan önce kavuşumanız dıleğıyle:)
Amin canım amin,teşekkür ederim.gozunuz aydın ısallah bır an once kavusursunuz saglıcakla harun efeye
allah analı babalı buyutusun
Teşekkür ederim birtanem,Allah razı olsungözünüz aydın güle güle büyütün:ecrin_bebek:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?