Janetim canım çok teşekkür ederim birtanem,inşalah o günleri gösterecek bize Rabbim:Saruboceq:gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirde evine gelir bebişiniz
Amin canım benim amin,Rabbim kimseye dermansız dertler vermesin:Saruboceq:Allah annelerle evlatlarını hiç ayırmasın birbirinden, hele böyle miniminicikken...
Tez zamanda sağlıkla kavuşmaları dileğimle...sevgiler
Songül ablam canım teşekkür ederim.Adıvarım ,hadi hayırlı uğurlu olsun...
adıyla yaşasın Harun Efecik...
dualarım sizinle,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve
anneciğinin kucağında yerini alır...
bazı yeni doğanlarda görülebiliyor ama
hastanede olması,müşaade altında tutmaları çok iyi..
annesi moralman tabiki çökmüştür ama
az zaman sonra bütün sıkıntılar bitecek...
Allah bağışlasın ,acil şifalar versin..inşallah...
sevgiler...
canım benim gözünüz aydın
allah meleğimize şifa versin canım.
anneciğide bebişine bir an önce kavuşur.
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım:)))))))
Amin birtanem,tşekkür ederim.gözünüz aydın
insallah bıan önce yavrusu annesıne kavuşur
kokusundan ayrı kalmasın bı anneye çook zor
Teşekkür ederim,iyi dileklerinizden ötürü Allah razı olsunRabbim bebeğede sıhhat annesinede sabır versin canım. İnşallah tez zamanda toparlanırda hastaneden çıkar. Rabbim dermansız dert vermesin.
Teşekkür ederim,çok sağolun arkadaşlara.s.Allah anali babali büyütsün...
Iyi günlerde, neseli günlerde hep birlikte olmanizi dilerim...
Bebeginizede saglikli, mutluluk ve huzur dolu bir hayat diliyorum.
Elif ablacım teşekkür ederim..Geçmiş olsun canım .Bizimde dün Ömer Faruk umuz doğdu 3,260 ve 48 cm de :)ablamın torunu :)benimde yarı torunum :)Düzelir inş üzülmeyin
Çok teşekkürler ediyorum canım benim.oyyy kiyamam ben o minicik melege...
gözünüz aydin canim...
dilerim en kisa zamanda sagligina kavusur yakisikli...
allah anali babali büyütsün...
Amin birtanem amin.Allah razı olsun.Çok teşekkürler canım arkadaşımÇok geçmiş olsun adıvar..
Harun efecik inşallah bir an önce iyileşir anneciğide doya doya sever yavrusunu.
Allah analı babalı büyütsün.
Bersucum çok teşekkürler ederim.Güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler.Rabbim o günleride gösterecek inşallah.Allah bağışlasın.İyi günlerini göreceksiniz inşallah canım.Allah en kısa zamanda bebişinizi sapasağlam,cıvıl cıvıl yapsın.Geçmiş olsun canım.Okuyunca çok üzüldüm.
Amin inşallah çok teşekkürler,dualarınız için ayrı bir teşekkürlergözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yavrucuğada çok geçmiş olsun bir an önce yanınıza gelir inşallah
Çok teşekkürler birtanesi,Allah razı olsun canım.İnşallah kavuşacağız.cok gecmış olsun adıvar ınsallah saglıkla annesıne kavusur mınık harun efe:Saruboceq:
İnşallah birtanem inşallah.Çok teşekkür ederim birtanem.adıvarım çok geçmiş olsun bitanem:teselli:
inşallah biran önce sağsalim gelcek harun efe:asigim:dualarımız onunla:Saruboceq:
Güzel dileklerin ve bu güzel sözlerinden ötürü teşekkürler arkadaşım.
öncelikle bebeğimize hoşgeldin diyoruz...Allah, analı babalı büyütsün ..
her fırtınanaın sonunda sıcak bir hava esermiş...bu da geçecek...en kısa zamanda sağlık problemlerini atlatıp anne ve babasıyla birlikte mutlu ve huzurlu günler geçirmesini diliyorum...bebeğimiz bundan sonraki hayatında hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah....
o minik ellerinden koklayarak öper misiniz benim için lütfen....
:1hug::asigim::asigim:
Allah razı lsun birtanem.Çok teşekkürler.öncelikle rabbim analı babalı büyütsün inşallah... :Saruboceq: bugünlerde geçecek ve eminim ki hiç yaşamamış gibi olacaksınız... :1hug: o şimdi mis gibi cennet de kokuyordur... allaha emanet olun dualarımız harun efe ile beraber... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?