Bence benımkıde uykuyu sevıyor tek uykuya dusme zamanı geldıde ben mı kacırdım ben bunların hepsını dusunup sırayla denemek ıstıyorum aslında.Benimki 4 saat uyuyor ve 15 aylık :) maşallah maşallah diyelim lütfen.Bir hafta tek uyku uyutmayı denedim de süründü resmen. Şimdi geri döndük çift uykuya... ama gece geç yatıyor orası ayrı (9.03-10 gibi)
sızın kı o zaman hıc uyumuyor gıbı bıseymıs. Allah yardımcınız olsun valla umarım sız artık uyanmamaya bızde 1 kere uyanmaya gerı donebılırız .10 aylik ve gece 2 3 kere kalkıyor yazmışsınız ben buna bile hasretim biliyo musun benim bebeğim 14 ay boyunca geceleri abartmıyorum 7 8 10 12 kere kalkmıştır su an senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum yani gecede 2 3 kez uyanıyor ve ben cokkk mutluyum yazını okudum da çok da gariplik göremedim belki sürekli emmek isteyip meme tiryakiligi olmuştur yani senin kokunu isteyip emip hemen geri uyumak istiyordur
bizimkide cubuga halka gecirme oyunu var onu oynuyor mandalla oynuyor boy boy legenleri ic ice geciriyor cee falan oynuyoruz oda taklit ediyor ama bunlarin hepsini sabah 6.30 dan aksam 7 ye kadar surekli oyna oyna bana bunalti geliyor azmi olgipeniyorum acaba dedim ama demekki donemsel olarak yapabildikleri bukadarkucuk toplarla top attırıyoruz, şişeye makarna attırıyoruz , mandallarla oynuyor. bırde bızde abı var onların ıkısı oynuyor gayet guzel hafıza kartları var sımdılık sadece gosterıyoruz bundan sonra algıları daha degısır ona gore gelısır algıları dıye dusunuyorum
maasallah kuzucuga uykuyu seviyor demekki
Kıyamam ya valla çok zor. Çaresi ne bilemiyorum ama çok yorucu olduğu kesin. Allah bize sabır versin kesintisiz uyuyacağımız günler çabuk gelsin.Bende dıyorum hıkayeyı nereden tanıyorumUmarım hallederız bu sorunu ama en azından çınar gerıye uyuyor. Bu uyuyamıyor ben bır bunu bastırıyorum , bır oburunu bır bakıyorum saat 5.30. bu defa buyugune kahvaltı beslenme kendımı hazırla ıse gıt sankı hıc durulmayan bır donguye gırdım ben . sureklı hareket
kizim 7.30 gunduz 2 kere uyuduysa engec 8.30 da gece uykusuna gecmis oluyor sabah 6.30 da falan kalkiyor eger gunduz 2 kere uyuduysa bazen erken kalkiyor bugun 5.20 de kalkti mesela evet 45 dk liklari uykudan saymiyorlarmis sanirim ama dr una sordum gece uykusu guzelse gunduz nekadar uyudugunun uzerinde pek durmuyoryz ama uyumasi lazim tabi gunduz de dedi bizimkinin uykusu geliyor aslinda ama kudurmayi tercih ediyor cok hareketli 5 dk ayni yerde durmak yok vallaAma 45 dk uykular uyumus sayılmıyor. Yanı ben oyle bılıyorum ay ıtıbarıyle bır degısıklık olmadıysa mesela 7 de uyanıyor 9.30 da gerı uyumak ıstıyor gozlerı kuculuyor kızarıyor. bır o zaman uyuyor bırde 3 gıbı . sızın aksam kacta uyuyor sabah daha gec mı kalkıyor bıze gore.
Bence benımkıde uykuyu sevıyor tek uykuya dusme zamanı geldıde ben mı kacırdım ben bunların hepsını dusunup sırayla denemek ıstıyorum aslında.
Uykusu yoksa ve ac degılse kolay kolay aglamayan bır bebek bızımkı. Ama uyutmadıgımız zaman mesela dun 7 saat uyanık kaldı son 2 saat uykusuzluktan asırı hareket ve sureklı duserek gecırdı zamanı .Enerjı bırıkıyor ama ters tepıyor uykusuzluk.
bizimkide babasini ozluyor sanirim telefonda bile sesini duyunca tepinmeye basliyo mutlu oluyoKeşke :/ gece uykusu çok iyi değil. 8 saat anca uyur, bir mucize olduysa en fazla 10 saat. Gündüz uyuduğu saatlerde baba olmadığı işin rahat rahat uyuyor, biraz fazla babacı. Ondan herhalde
pekı gunduz aglayarak mı uyanıyo ?kizim 7.30 gunduz 2 kere uyuduysa engec 8.30 da gece uykusuna gecmis oluyor sabah 6.30 da falan kalkiyor eger gunduz 2 kere uyuduysa bazen erken kalkiyor bugun 5.20 de kalkti mesela evet 45 dk liklari uykudan saymiyorlarmis sanirim ama dr una sordum gece uykusu guzelse gunduz nekadar uyudugunun uzerinde pek durmuyoryz ama uyumasi lazim tabi gunduz de dedi bizimkinin uykusu geliyor aslinda ama kudurmayi tercih ediyor cok hareketli 5 dk ayni yerde durmak yok valla
yoo hayir aglamaz besigi tam kapinin agzinda kalkip besigin icinden kapiyi hafif araliyo oyun saniyo bunu sanirim sonra ordan basliyo serenata ann ma ma ma del del del sabah sabah bildigi ne varsa sayiyo besigin kenarlarini kemiriyo sesini duyuyorum ayilana kadar gidemiyorum yanina amapekı gunduz aglayarak mı uyanıyo ?
Bızım saatlerımız yakın aslında ama gunduz bızım da uzun uyuyor . bırde uyku uykunun mayasıdır derler hep ona ınandım hep o sekılde devam ettım sımdı ısler karıstı
Ayyy ınsallah tatlimsızın kı o zaman hıc uyumuyor gıbı bıseymıs. Allah yardımcınız olsun valla umarım sız artık uyanmamaya bızde 1 kere uyanmaya gerı donebılırız .
bızım kı 45 dk uyuyunca mesela aglayarak uyanıyor sanırım alıskanlık. uyku konusunda cok deneyımlı bır arkadasım var uyku egıtımınde bana yardmcı olmustu ona sorayım ben bu gunduz uykularını. 1.30 saat uyudugunda mesela veya 2 saat uyandıgını fark etmıyoruz gunduz salonda uyuyuyor cunku abısı ders yapıyor veya oyun oynuyor oluyor kendı odalarında. bu aksam park yatak ıle mobılyanın yerını degıstırmeyı deneyecegım. Her gun baska bır deney. Yuruyor mu buarada?[
yoo hayir aglamaz besigi tam kapinin agzinda kalkip besigin icinden kapiyi hafif araliyo oyun saniyo bunu sanirim sonra ordan basliyo serenata ann ma ma ma del del del sabah sabah bildigi ne varsa sayiyo besigin kenarlarini kemiriyo sesini duyuyorum ayilana kadar gidemiyorum yanina ama
siraliyor bir kac saniye ayakta duruyor tutunmadan ama yurume yok henuz belkide rutini budur bebeginizin yani ben kizimi mesela 8,30 da yatiriyorum iyi yarin 7 de falan kalkar diyorum hergun ayni saat te uyaniyo ne yapsam olmuyor yani bunyeleri alismis sanirim o saatte kalkmaya ama bence oglunuzu disleri skistiriyor yada gunduzleri bakan kisi yogurdu cok veriyor olabilirmi ben kizima yogurdu biraz verince gece gaz yapiyor uyku arasinda agliyorbızım kı 45 dk uyuyunca mesela aglayarak uyanıyor sanırım alıskanlık. uyku konusunda cok deneyımlı bır arkadasım var uyku egıtımınde bana yardmcı olmustu ona sorayım ben bu gunduz uykularını. 1.30 saat uyudugunda mesela veya 2 saat uyandıgını fark etmıyoruz gunduz salonda uyuyuyor cunku abısı ders yapıyor veya oyun oynuyor oluyor kendı odalarında. bu aksam park yatak ıle mobılyanın yerını degıstırmeyı deneyecegım. Her gun baska bır deney. Yuruyor mu buarada?
Yoktumcuteee
nerelerdeydin yahuu:)
hoşgeldin Egenin denizi gelmiş :)
Yok hıc fazlaya kacan bısı yok aslında ama ıste ısler karıstı . Duzeltmek lazım dıslerde hıc kabarma fılan gormuyorum doktorda henuz gelmıyor dıyor. Bakalım ınsallah bır kac zamana duzelır ben evde pimi cekılmıs bomba gıbı dolasmaktan kurtulurum. Cunku bu sekılde bana hersey batıyorsiraliyor bir kac saniye ayakta duruyor tutunmadan ama yurume yok henuz belkide rutini budur bebeginizin yani ben kizimi mesela 8,30 da yatiriyorum iyi yarin 7 de falan kalkar diyorum hergun ayni saat te uyaniyo ne yapsam olmuyor yani bunyeleri alismis sanirim o saatte kalkmaya ama bence oglunuzu disleri skistiriyor yada gunduzleri bakan kisi yogurdu cok veriyor olabilirmi ben kizima yogurdu biraz verince gece gaz yapiyor uyku arasinda agliyor
bitane cutemom var zaten oda sendin..Yoktum
Buarada baska profıllerle dondugumu zannedenler olmus , ben o degılım. Hıc donmedım bu ılk donusum .
Buarada Evet Egenin Denizi geldi. İyi ki de geldi.
Gıtmem belkı ama bdv uzun sure gecırmeyecegımı bılıyorum. Gercekten cok uzulerek gıttım. Insan sevılmedıgı yerde durmamalı bence de zaten.bitane cutemom var zaten oda sendin..
ben başka profille kariştirmadim.. tekrar mi gideceksin? hesabini kapatacak misin?
sen miydin denizinyosunkokusu??Gıtmem belkı ama bdv uzun sure gecırmeyecegımı bılıyorum. Gercekten cok uzulerek gıttım. Insan sevılmedıgı yerde durmamalı bence de zaten.
Sen degılde genel olarak gızlı profıllerle burada oldugumu dusunenler olmus @DenizinYosunKokusu bır yorumdan gorustum tesadufen yenı yenısı ne eskısı bılmıyorum . Gerı donusumdede kendı profılımle gırdım