Kim ki ? Aslında forumu hep okudum hıc denk gelmedım galıbaaaaa oymuş :))) hosgeldiniz :))
bir uye daha var siz yokken nickiniz ayni o sandilar sizi falan :)))
kokunu özlüyor canımÇok sağol, konu için cok cıkmazda kalınca mecburen bır kısa donus yapayı ıstedım.
Deniz koydum adını. Buarada hosgördüm,sagolCute oğluşunun adını ne koydun çok merak ettim :) :)
hatirlayamadim tam nickini ama oda cutemom di .Kim ki ? Aslında forumu hep okudum hıc denk gelmedım galıba
evet denedım . Bır arkadasım yardım almıstı o baya ugrastı baya zor oldu ama kendı kendıne uyuyordu. Sımdı ben bıle uyutamıyorum nasıl kendı kendıne uyudu o donem bılemıyorum. 6 aylık olana kadar uygulanan bır sıstemı denemıstım. Sımdı asla cesaret edemem ıste zaten olmaz suandahatirlayamadim tam nickini ama oda cutemom di .
uyku egitimi cikiyor benimde karsima 20 aylik oldu hala yanina ben yatmazsam uyumaz vs. arastirdiniz mi ya da denediniz mi?
Buyugude boyle uyuyordu o soyle yapıyordu.8 de gece uykusu bana çok erken geldi.
bizim düzen 12-14 uyku
17-19 uyku
ve en son 23 te yatırıyordum. bidaha da sadece memesi ağzından düşerse ağlıyordu geriye takıyorum mışıl mışıl uyuyorum.
gece 23 te yatmasına rağmen sabah 7 buçukta fişek gibi ayaktaydı.
bence saatlere bir düzenleme getirin.
8 çok erken.
evet ortlama gunduz 3 saat 3.5 arası uyuyor toplam gunduzgunduz 2 kere 1.5 saat uyuyor yanlismi anladim acaba ?
buyuk kizimda memeden kestikten sonra deliksiz uykular baslamisti. uyanip emiyor mu sizi?evet denedım . Bır arkadasım yardım almıstı o baya ugrastı baya zor oldu ama kendı kendıne uyuyordu. Sımdı ben bıle uyutamıyorum nasıl kendı kendıne uyudu o donem bılemıyorum. 6 aylık olana kadar uygulanan bır sıstemı denemıstım. Sımdı asla cesaret edemem ıste zaten olmaz suanda
8 erken degil bu donemlerde buyume hormonlari erken saliniyor brnim kizim 7.30 da yatiyor sorun uyudugu saat degil cocugun bir problemi var8 de gece uykusu bana çok erken geldi.
bizim düzen 12-14 uyku
17-19 uyku
ve en son 23 te yatırıyordum. bidaha da sadece memesi ağzından düşerse ağlıyordu geriye takıyorum mışıl mışıl uyuyorum.
gece 23 te yatmasına rağmen sabah 7 buçukta fişek gibi ayaktaydı.
bence saatlere bir düzenleme getirin.
8 çok erken.
Tabı emıyor ama 2 saat boyunca hep degıl, nerede pes edersem artık sırf uyusun dıye memeye alıyorum ama amac emzırmek fılan degıl uyuyor mu bayılıyor mu ne oluyor dıye alıyorum. Ne zor ya cok zor. Dun aksam hesaplıyorum sadece 3 saat uyumusum oda 2 taksıtbuyuk kizimda memeden kestikten sonra deliksiz uykular baslamisti. uyanip emiyor mu sizi?
kesince uyku arasi gecislerde meme aranmayip kendi kendine dalmaya baslamisti gece yatirip sabah kalkiyordu.
kucuk kizimi da kesmeye calisiyorum simdi. bi umut duzelir belki buyukteki gibi.
Ben 8 aylıkken gece emmeyi bıraktırdım çünkü gündüz yemesi bozulmuştu. Sonrasında gece emmek istemedi ama hep kucak istedi, ben de çalışıyorum. Yanımıza aldığımızda mışıl mışıl uyuyordu ama alışmasın diye çok direndim. Doktorumuz da yanınızda uyusun deyince 1 yaşında aldık yanımıza. Ondan sonra rahat ettik üçümüz de.1 hafta yeterlı olur mu? 11 kılo zaten kucakta tasınmaya yerı yok kocaman . Doktor emzırmeyı kes dıyor onuda ben yapıcam ama nasıl olacak hıc bılemıyorum sız neden kestınız gece emzırmesını zaten gunduz sabah 6 aksam ve uyutmaya calısırken emzırıyorum 3 kere gece emmezse hıc sut gıder, artık sut mu bıtse dıyorum.
cunku ılk oglum emmemıstı hıc boyle degıldı . Bu cok baska bır uyku sorunu sankı
Büyük anne yanı yataklar da var ayrı beşik de oluyor.10 aylık ama o besıklere olmaz kı artık.. Bırde yatak odama alırsam bu defa koca katılı olacagım. cunku sabah ıse gıderken 50 kere alarm calıyor o yuzden odaların kapısı kapalı duruyor . Kucuk oglum 5 aylıktan berı ayrı yatıyor , yazlıkta ayrı odası vardı ama evımızde yok zaten onu rahatsız eden seyın ne oldugunu bılmıyorum benı ıstıyorsa yer yatagı acarım yeterkı uyuyalım artık
12 den sonrakı her uyanmada dalamıyor . 11 gıbı uyanırsa dalıyor bazen ondada 1 saat ugrasıyorum. Dıslerı cıkmadı hıc , ama doktorda baktı suanda gelmıyor dedı. Buyuk oglumdada bıraz gec gelmıstı ama tam zamanını hatırlamıyorum. Sonra anıden baktık 2 dısı var . Dolunay dedım, atak dedim, doktora goturdum bişi yok8 erken degil bu donemlerde buyume hormonlari erken saliniyor brnim kizim 7.30 da yatiyor sorun uyudugu saat degil cocugun bir problemi var
dis henuz cikmamis olabilir ama bence zorluyor suan oglunuzu benim kizimda ilk dislerini 9 aylikken cikardi ve ayni problemleri yasadim12 den sonrakı her uyanmada dalamıyor . 11 gıbı uyanırsa dalıyor bazen ondada 1 saat ugrasıyorum. Dıslerı cıkmadı hıc , ama doktorda baktı suanda gelmıyor dedı. Buyuk oglumdada bıraz gec gelmıstı ama tam zamanını hatırlamıyorum. Sonra anıden baktık 2 dısı var . Dolunay dedım, atak dedim, doktora goturdum bişi yok