Bebeğimin uykuya dalma sorununu nasıl çözebilirim

Salonda ben oturamıyorum genelde uyuyakalıyorum ama esım orada oturuyor o daha gec yatıyor. Tabı onun ıcın hava hos o aksam yatıyor 1 karıs sabah kalkıyor 10 karıs buyumus adam uykudan.

Bırde 4 kere kalkması sorun degıl uyuyamıyor 2 saat boyunca sureklı 10 dk bır aglıyor sureklı baska bısı denıyorum dun gece sonunda ayagımda sallamaya aldım baktım uyudu o sekılde daldı yerıne koydum.

Evde baska oda yok maalesef ama ben abıden etkılendıgınıde sanmıyorum , cunku bende bazen yatıyorum kımıldamadan hatta bekledım bır gece acaba kendınımı bır yere vuruyor neden dıye gayet uyumadan bekledım sessızce yorgan altında telefon. 12 den sonra uyanmaya musaıt ve uyanıyor ses yoktu bısı yoktu.

Babayıda ıkı gecedır gonderıyorum , oda uyutamıyor o da benım gıbı yataga donuyor aglıyor gıdıyor ben gerım gerım gerılıyorum.

8 erken degil bu donemlerde buyume hormonlari erken saliniyor brnim kizim 7.30 da yatiyor sorun uyudugu saat degil cocugun bir problemi var

bence uyuduğu saat.
çocuk anneyi görmüyor.
işten gel yemek yedir topla kaldır. 8 de yatır.
gece eziyet ediyor işte.
ayrıca 8 çok erken.

Normal sankı yanı gece 10 saat gunduzde 3-4 saat arası uyur dıyor uzmanlar. sızın kı daha mı az uyuyordu gunduz ?
kizim 1 sefer 1 saat kadar uyuyor bazen 2.yi hic uyumuyor bu aylarda 2 sefer 45 er dk civari yada tek uyku 1 1.5 saat kadar diye biliyorum

çok degilmi 10 aylik cocuk icin gunduz bukadar uyku

Benimki 4 saat uyuyor ve 15 aylık :) maşallah maşallah diyelim lütfen. Bir hafta tek uyku uyutmayı denedim de süründü resmen. Şimdi geri döndük çift uykuya... ama gece geç yatıyor orası ayrı (9.03-10 gibi)

Benim Bebeğimde bi süre olmustur böyle bir durum. Ben de odasını 5 aylıkken ayırdım ve hala odasında uyuyor.
O zamanlar once hangi saatlerde uyandığını takip ettim ve o saalerde daha bebeğim uyanmadan ben odasında yatağının kenarında oturuyordum. Uyanmaya baslarsa sırtını sıvazlayıp rahatlatiryordum ve bu şekilde bir daha uyanmadı. Biz de taşıdığımız için yeni odasını yadırgamıştı.

Emzırmeyı bırakanlar en son kacta neyle beslemıs acaba ben 6.30 gıbı kasık maması yedırıyorum 8 gıbıde emzırıp uyuyor

Galıba sırf memeye uyanıyor yazılanlardan oyle anlıyorum.
Bıraz arastırayım umarım kolay bır donem olur. Sız hala uyanıyormussunuz ah ah ben buyuk oglumda hıc uyanmadım, bundada 9 aya kadar 1 kere uyanıyordum. Bır yattım mı 7 saat uyuyordum kesıntısız

çocuk 10 aylık çünkü. ilk beş ay sizin dediğiniz kadar uyuyorlar. artık yaşına yaklaşmış.
bazı bebeklerin biraz yorulup öyle yatması gerekli bence.

Benim oğlumda 1 yaşında. 6 aydan beri gecede zibilyon kez çığlık vari ağlamalarla uyanıp emip geri uyuyor. Ben zobiye döndüm. İşe de başladım gündüz ememiyor diye ellemeyeyim gece emsin diyorum da yakında hasta olacağım. Var mı çaresi olan şuracıkta bende bekleyeyim. Cute love youuuu

bence uyuduğu saat.
çocuk anneyi görmüyor.
işten gel yemek yedir topla kaldır. 8 de yatır.
gece eziyet ediyor işte.
ayrıca 8 çok erken.
2.30 saat kalıyor bıze. cocuklar ve ben yıyorum sofra fılan toplamıyorum onlarla ılgılenıyorum. Hem buyugu okula gıdıyor onunlada ayrıca bır vaktımız kalsın ıstıyorum baaska kuzenlerımde var hepımızın cocugu bu saatlerde uyuyor 8 olmaz 8.30 olur ama 9 degıl mesela. Hıc bırı boyle uyanıo uyuyamama durumu yasamıyor yenı basladı bır seye baglamak ıstıyorum oda olmuyor

maasallah kuzucuga uykuyu seviyor demekki

Bende dıyorum hıkayeyı nereden tanıyorum Umarım hallederız bu sorunu ama en azından çınar gerıye uyuyor. Bu uyuyamıyor ben bır bunu bastırıyorum , bır oburunu bır bakıyorum saat 5.30. bu defa buyugune kahvaltı beslenme kendımı hazırla ıse gıt sankı hıc durulmayan bır donguye gırdım ben . sureklı hareket

Bana çok anormal gelmedi, iki çocuğumun ikisinin de uyku sorunu olduğundan belki. Gece yatıp da 1-2 kere uyanan bebek bana çok ütopik geliyor. Hiç öyle bir düzenimiz olamadı oğlum 21 aylık.
8 yatması için geç bir saat değil ama sanırım gündüz uykusu biraz fazla. Belki bundan sebep bölünüyor bu kadar uykusu. İkinci uykuyu daha erkene çekmeyi ya da akşam uykusunu bir saat kadar ileri atmayı düşünebilirsiniz.
10 aylıkken oğlum bir defa uyur, akşam 8.30 gibi de akşam uykusuna geçmiş olurdu. Sabaha kadar belki 7-8 defa uyanır ama emer geri uyurdu. Sizdeki gibi uzun süre uykuya dalamama sorunu yaşamadık.
Gece emzirmeyi keserseniz, eğer emzirme gibi bir isteğiniz varsa sütünüz çok azalır , belki kesilir. Gün boyu da işte olacağınız için sıkıntı olabilir bu durum. Yaşı bence çok ufak bunun için.
Bir de kim ne derse desin emen bebek gece sık uyanıyor, anneyi arıyor yanında.

bende size birsey sormak iatiyorum ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ben artik bi yerden sonra tikaniyorum da

Bir mendil veya ona benzer bir şey bir süre göğsünüzde dursun. Sonra bunu bebeğin yanına koyun. Bebek sizin kokunuzu alınca sakinleşir.
Bunu bir yerde duymuştum, işe yarıyormuş. Bir deneyin isterseniz.

10 aylik ve gece 2 3 kere kalkıyor yazmışsınız ben buna bile hasretim biliyo musun benim bebeğim 14 ay boyunca geceleri abartmıyorum 7 8 10 12 kere kalkmıştır su an senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum yani gecede 2 3 kez uyanıyor ve ben cokkk mutluyum yazını okudum da çok da gariplik göremedim belki sürekli emmek isteyip meme tiryakiligi olmuştur yani senin kokunu isteyip emip hemen geri uyumak istiyordur

bende size birsey sormak iatiyorum ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ben artik bi yerden sonra tikaniyorum da
kucuk toplarla top attırıyoruz, şişeye makarna attırıyoruz , mandallarla oynuyor. bırde bızde abı var onların ıkısı oynuyor gayet guzel hafıza kartları var sımdılık sadece gosterıyoruz bundan sonra algıları daha degısır ona gore gelısır algıları dıye dusunuyorum

kizim 1 sefer 1 saat kadar uyuyor bazen 2.yi hic uyumuyor bu aylarda 2 sefer 45 er dk civari yada tek uyku 1 1.5 saat kadar diye biliyorum
Ama 45 dk uykular uyumus sayılmıyor. Yanı ben oyle bılıyorum ay ıtıbarıyle bır degısıklık olmadıysa mesela 7 de uyanıyor 9.30 da gerı uyumak ıstıyor gozlerı kuculuyor kızarıyor. bır o zaman uyuyor bırde 3 gıbı . sızın aksam kacta uyuyor sabah daha gec mı kalkıyor bıze gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…