Onuda denıyorum , yıne aynı uyumuyor aglıyor . ama ben oturursam kucagımda uyur gıbı dusunuyorum ama onuda ben yapamıyorum bır kac kere dusurmek uzere yakaladım kendımı. Uykudan mıdem bulanıp basım donuyor oturdugum yerde geceannesini istiodur belki yanina alsan?
Onuda denıyorum , yıne aynı uyumuyor aglıyor . ama ben oturursam kucagımda uyur gıbı dusunuyorum ama onuda ben yapamıyorum bır kac kere dusurmek uzere yakaladım kendımı. Uykudan mıdem bulanıp basım donuyor oturdugum yerde gece
cuteeeeeee hoşgeldinCute hoşgeldin :)
Anne yanı beşik diyorum başka da bir şey demiyorum. Gece sizin kokunuzu özlüyor. Yanınızda olmak ona güven verecektir. Ayrı oda için çok küçük olduğunu düşünüyorum.
Çok sağolcuteeeeeee hoşgeldin
oğlun oldu bir daha hee Allah analı babalı büyütsün canım
Yok hersey 20 gun ıcınde oldu. Ise basladım ve o aksam basladı hersey. Bırde baba cok ılgılenemez ılgılenmıyor yanı o bendende erken kalkıyor evden sabaha karsı cıkıyor tamamen uyku uyumamak lazım 2 saat gerı uyutmak ıcın ugrasıyorum . Tabı aksam 10 gıbı oturdugum yerde uyuyorum.Çocuğun düzeni bozulmuş yazlıktı, sizin işe başlamanızdı derken. Sizin durumuzdayken önce gece emmesini kestim. Babası ilgilendi gece emmeyi unutana kadar. Sonra da yatağımıza aldık. Ondan sonra düzene girdi. Hem büyüğü de uyandırmaz böylece.
Bir haftacık katlanacak artık baba da. Ya da siz asla emzirmeyeceksiniz ama o zaman da bebek zorlanıyor.Yok hersey 20 gun ıcınde oldu. Ise basladım ve o aksam basladı hersey. Bırde baba cok ılgılenemez ılgılenmıyor yanı o bendende erken kalkıyor evden sabaha karsı cıkıyor tamamen uyku uyumamak lazım 2 saat gerı uyutmak ıcın ugrasıyorum . Tabı aksam 10 gıbı oturdugum yerde uyuyorum.
ben ucretlı yardım almayıda dusunuyorum da acaba dıyorum sonuna kadar butun enerjımı cekıp bıtırıp benı pacavra gıbı salladıkları doneme mı getırsem bılmıyorum.Sen nerelerdesin yahu yoktun
Ya benimki de uyumuyor bu aralar niye boyle21 aylık,aksam 9gibi uyuyor 11 gibi kalkıyor Allahtan gözünü acmiyor sadece agliyor. Hemen emziriyorum dalıyor 1 saat sonra yine ağlıyor, her saat uyanıp meme istiyor. Artık aramıza yatırıyorum dayanamıyorum çünkü ve beşikte yatınca büyüğü de uyandırıyor.Surekli emiyor resmen bir de ayakla babasını tekmeliyor,adamcağız yatağın taa obur ucunda uyuyor. Allh yardımcımız olsun Belki sen uykuyu 2 değilde 1e indirebilirsin gündüz 1 kere uyuyabilir. Bir de işe döndüğün için de olabilir.Ben buyugunde ise dndugum donemlerde gece terörü denen şeyi yaşamıştım
1 hafta yeterlı olur mu? 11 kılo zaten kucakta tasınmaya yerı yok kocaman . Doktor emzırmeyı kes dıyor onuda ben yapıcam ama nasıl olacak hıc bılemıyorum sız neden kestınız gece emzırmesını zaten gunduz sabah 6 aksam ve uyutmaya calısırken emzırıyorum 3 kere gece emmezse hıc sut gıder, artık sut mu bıtse dıyorum.Bir haftacık katlanacak artık baba da. Ya da siz asla emzirmeyeceksiniz ama o zaman da bebek zorlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?