Bebeğimin parmaklari

Allahım şafi sıfatıyla şifa versin,kimseyi evladıyla sınamasın.

arkadaşım öncelikle ben gelişen teknolojiye ve tıbba güveniyorum. bunların çaresi var..
bebeğin daha 3,5 aylık sanırım başka da sorunu yok.
biraz daha büyümeye başladığında griptir, ateştir vs sebeplerle hastanelere gitmeye başlicaksınız. o zaman öyle sıkıntılı bebekler/çocuklar göreceksin ki bebeğinin durumu hiç önemli gelmeyecek. her şeyiyle sağlıklı ve yanında olması en önemli şey.
benim de 1,5 yaşında bebeğim var allahıma şükür bir sorunumuz yok ama inan seninle empati kurabiliyorum. evlat dediğin varlık öyle bir şey ki yeri geliyor nefes alsın yeter diyorsun.
o sebeple bunu bir sınav değil bir süreç olarak gör günü gelince her şey güzel olacak ben inanıyorum.

İn

Benide tek teselli eden simdi görünür de başka bi rahatsız ligi olmaması inşallah başka bisey çıkmaz diye ümit ediyorum

Rabbim şifa versin miniğine inşallah

Canınızı hiç sıkmayın benim doğuştan sag ayağımda 6 parmak vardı 5 yaşımda annemler sağolsunlar aldırdılar kesinlikle bir problem olmadı

Gerçekten inanamıyorum nasıl görmezler detaylı ultrasonda. Benim doktorum dakikalarca baktı hatta ben bir sorun var zannettim de parmaklarını ayırmasını bekliyorum demişti. Bebeğin iç organlarını bile gören teknoloji bunu nasıl görmez? Siz de hazırlıklı olurdunuz, lohusa halinizle kim bilir ne kadar üzüldünüz. Bebiş sağlıklı olsun da bir çare elbet bulunur. Bilim ve teknoloji her gün daha da ileriye gidiyor sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…