• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin parmaklari

Allahım şafi sıfatıyla şifa versin,kimseyi evladıyla sınamasın.

Evet bir derdim var arkadaşlar buraya üye olmanın sebebidir bu belki derdimi soylerimdee benim gibi biri olur en azından bana bir fikir verir diye ha bu arada yeni uyeyim benim 3.5 aylık bir bebeğin var doğarken elinde ve ayağında sadece iki parmağı olarak doğdu dünya başıma yıkıldı kafam allak bullak çok küçük olduğu için bisey yapılamaz diyor lar ben sadece zamanın su gibi akıp kızımın belli bi yasa gelip bi müdahale yapılmasını istiyorum rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok zor

arkadaşım öncelikle ben gelişen teknolojiye ve tıbba güveniyorum. bunların çaresi var..
bebeğin daha 3,5 aylık sanırım başka da sorunu yok.
biraz daha büyümeye başladığında griptir, ateştir vs sebeplerle hastanelere gitmeye başlicaksınız. o zaman öyle sıkıntılı bebekler/çocuklar göreceksin ki bebeğinin durumu hiç önemli gelmeyecek. her şeyiyle sağlıklı ve yanında olması en önemli şey.
benim de 1,5 yaşında bebeğim var allahıma şükür bir sorunumuz yok ama inan seninle empati kurabiliyorum. evlat dediğin varlık öyle bir şey ki yeri geliyor nefes alsın yeter diyorsun.
o sebeple bunu bir sınav değil bir süreç olarak gör günü gelince her şey güzel olacak ben inanıyorum.

İn
arkadaşım öncelikle ben gelişen teknolojiye ve tıbba güveniyorum. bunların çaresi var..
bebeğin daha 3,5 aylık sanırım başka da sorunu yok.
biraz daha büyümeye başladığında griptir, ateştir vs sebeplerle hastanelere gitmeye başlicaksınız. o zaman öyle sıkıntılı bebekler/çocuklar göreceksin ki bebeğinin durumu hiç önemli gelmeyecek. her şeyiyle sağlıklı ve yanında olması en önemli şey.
benim de 1,5 yaşında bebeğim var allahıma şükür bir sorunumuz yok ama inan seninle empati kurabiliyorum. evlat dediğin varlık öyle bir şey ki yeri geliyor nefes alsın yeter diyorsun.
o sebeple bunu bir sınav değil bir süreç olarak gör günü gelince her şey güzel olacak ben inanıyorum.

Benide tek teselli eden simdi görünür de başka bi rahatsız ligi olmaması inşallah başka bisey çıkmaz diye ümit ediyorum

Canınızı hiç sıkmayın benim doğuştan sag ayağımda 6 parmak vardı 5 yaşımda annemler sağolsunlar aldırdılar kesinlikle bir problem olmadı

Eve

Evet ya size zahmet olmucaksa birde Dr adını öğrenirseniz cok sevinirim bide k

Hayır canım ve ben her ay düzenli Dr giden bir hastayım elleri yumruk gibiydi bizde demedik neden hep böyle doğunca bile söylemedi takı ablam altını değiştirirken ayakları fark etti gidip hemşire ye söyledi hemşire hbr yokmu elleri de öyle dedi zaten sonrası tahmin etmissinizdir

Gerçekten inanamıyorum nasıl görmezler detaylı ultrasonda. Benim doktorum dakikalarca baktı hatta ben bir sorun var zannettim de parmaklarını ayırmasını bekliyorum demişti. Bebeğin iç organlarını bile gören teknoloji bunu nasıl görmez? Siz de hazırlıklı olurdunuz, lohusa halinizle kim bilir ne kadar üzüldünüz. Bebiş sağlıklı olsun da bir çare elbet bulunur. Bilim ve teknoloji her gün daha da ileriye gidiyor sıkmayın canınızı.

Back