• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin parmaklari

Ayrıntılı ultrasonda parmak saymak her zaman mümkün değil ve uluslararası kriterlere göre lazım da değil.Eli açık ve kapalı görmek bir kriter.

Gunaydin takintili oldugumu gorunce radyoloji uzmani tek tek saydi ve ellerini actigi bi ultrasyon resminide cekti 20160812_213851-1.jpg

Seciliyor biraz

Eşimin bi akrabasının cocugu bu sekılde dogdu
1 yasındayken buyuk bır hastanede amelıyat ettırdıler
parmakları olmadıgı ıcın avucuda daha kucuktu sanırım sızınkıde oyledır suanda avucu actılar
ılerleyen yıllarda parmakları yapacaklar. Ama hiç bir zaman normal el olmayacak demişler onuın bir elinde oyle.
Siz hiç doktora filan gitmediniz mi? Genetik tahliller yapılmadı mı?
Çok malıyetlı bır surec Allah yardımcınız olsun ınsallah
Bizde İstanbul da iki cerrah gösterdikleri dahs çok küçük 1 yaşında olunca getirin dediler birde ayak parmağı ndan 1 parmak nakil olabileceğini söyledi ben ozaman Dr konuşurken sanki Dr duymuyordum sadece yüzüne bakıp sessiz kaldım bisey de soramadim kız kardeşim yanımdaydı o Dr ne dedi eve gelince anlattı bu arada genetik test yaptım bitane si sonucu güzel diğerini bekliyoruz önemli olan oymuş rabbim bundan başka dert vermesin

benimoğlum da doğumsal kalp hastası, riskli operasyon geçirecek, sınanıyoruz bu dünyada, sınav dünyası.biyonik eller var ve teknoloji gelişiyor inş şifa bulur yavrucak

detaylı ultrasona girdim, kalbindeki onca deliği göremediler, yolund herşey dediler.o ara saçmalamış, parmakları var mıparmakları demiştim, demişti ki o kadarını saymıyoruz.şimdi bunu hatırladım

Su an ıcın hayatı onem arz etmeyen bır durum degılse sevının en azından saglıklı olduguna , Allah sifa versin inşallah..

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah, çok geçmiş olsun tıp o kadar ileri düzeyde ki yaşı geldiği zaman ameliyat ile düzelir, hiç yıpratmayın kendinizi

Ne denir bilemedimki.
Allahim yuzunuze guler insallah.
Caresi bulunur insallah.
Donor bulmak cok zor. Helede turkiyede.
Buna benzer sebeplerden oturu gecen gunler organ donoru olmaya karar verdim.
O yavrucaga care olucaksa benim ölmus vucudum, neden yapmayayim bunu?
Insallah bi donor bulursunuz ve nakil olabilir yavrunuz zamani gelince.

Maalesef yurt disindayim, oysa isterdimki turk bi kardesime gitsin organlarim.

• Beğen
Reactions: 9ay
Ne denir bilemedimki.
Allahim yuzunuze guler insallah.
Caresi bulunur insallah.
Donor bulmak cok zor. Helede turkiyede.
Buna benzer sebeplerden oturu gecen gunler organ donoru olmaya karar verdim.
O yavrucaga care olucaksa benim ölmus vucudum, neden yapmayayim bunu?
Insallah bi donor bulursunuz ve nakil olabilir yavrunuz zamani gelince.

Maalesef yurt disindayim, oysa isterdimki turk bi kardesime gitsin organlarim.
Teşekkür ederim zaten kendi ayak parmağı nda alınacak bir birde sadece bir parmak nakil edilebilir ilk aşamada

Eşimin bi akrabasının cocugu bu sekılde dogdu
1 yasındayken buyuk bır hastanede amelıyat ettırdıler
parmakları olmadıgı ıcın avucuda daha kucuktu sanırım sızınkıde oyledır suanda avucu actılar
ılerleyen yıllarda parmakları yapacaklar. Ama hiç bir zaman normal el olmayacak demişler onuın bir elinde oyle.
Siz hiç doktora filan gitmediniz mi? Genetik tahliller yapılmadı mı?
Çok malıyetlı bır surec Allah yardımcınız olsun ınsallah
Size zahmet olmazsa o hastanenin adını ve Dr benim için öğrenebilir misiniz

Size zahmet olmazsa o hastanenin adını ve Dr benim için öğrenebilir misiniz
Aslında bılıyordum ama unuttum suanda ya acıbadem kadıkoy ya da amerıkan hastanesınde oldu ama sorarım
Benım abımın kızınında her ıkı elınden 1 parmak fazla dogdu
oda 1 yasında parmakları ve kemıklerı cıkarıldı , oda yenıyuzyıl unıversıtesı hastanesınde el cerrahısı bolumunde ucretsız yapıldı dunyada cok az rastlanan bısey oldugundan . bu akrabanın cocugunu yapan kısının ogrencılerı yaptı amelıyatı.
Ben gun ıcınde sana haber verıcem onlar baska sehırde oturuyorlar ulasmam zor olabılır

Tmm
Aslında bılıyordum ama unuttum suanda ya acıbadem kadıkoy ya da amerıkan hastanesınde oldu ama sorarım
Benım abımın kızınında her ıkı elınden 1 parmak fazla dogdu
oda 1 yasında parmakları ve kemıklerı cıkarıldı , oda yenıyuzyıl unıversıtesı hastanesınde el cerrahısı bolumunde ucretsız yapıldı dunyada cok az rastlanan bısey oldugundan . bu akrabanın cocugunu yapan kısının ogrencılerı yaptı amelıyatı.
Ben gun ıcınde sana haber verıcem onlar baska sehırde oturuyorlar ulasmam zor olabılır
Olsun benim bebeğim zaten küçük birşey yapılamaz şimdiden en azından bi fikir alım bide Dr olur diyor ama ben daha önce böyle bi ameliyat yapılmış hastaneleri bilmek istiyorum şimdiden teşekkürler

Canin benim cok gecmis olsun. Allah sabir versin. Allahim her derte derman olur. Allah güc kuvvet versin size. Bende taniyorum öyle dogan bir bebek büyüdükce ameliyat oldu yaklasik iki yasinda felan doktorlar tamamen ameliyat etmisdi sanirim ve 5 parmagi vardi cocugun. Siz tedavi yollari arastirdinizmi ? Doktorlar ne öneriyor?

Çok zor bir sınav bu. Allah sabır versin, yardımcınız olsun. İnşallah çaresini gönderir tez vakitte.

Çok zor bir sınav bu. Allah sabır versin, yardımcınız olsun. İnşallah çaresini gönderir tez vakitte.
İnşallah sizde dua edin kimin duası kabul olur bilinmez belki yavrunun sifasi kendisi hic tanimayanlarin duasindadir

Çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah herşey güzel olur

Back