Gunaydin takintili oldugumu gorunce radyoloji uzmani tek tek saydi ve ellerini actigi bi ultrasyon resminide cekti Eki Görüntüle 1870626
Sayılmaz diye birşey yok zaten
Bazen pat diye önüne çıkar insanın
Ama çoğu zaman zordur ve bu sebeple ayrıntılı ultrason kriteri değildir.
Bizde İstanbul da iki cerrah gösterdikleri dahs çok küçük 1 yaşında olunca getirin dediler birde ayak parmağı ndan 1 parmak nakil olabileceğini söyledi ben ozaman Dr konuşurken sanki Dr duymuyordum sadece yüzüne bakıp sessiz kaldım bisey de soramadim kız kardeşim yanımdaydı o Dr ne dedi eve gelince anlattı bu arada genetik test yaptım bitane si sonucu güzel diğerini bekliyoruz önemli olan oymuş rabbim bundan başka dert vermesinEşimin bi akrabasının cocugu bu sekılde dogdu
1 yasındayken buyuk bır hastanede amelıyat ettırdıler
parmakları olmadıgı ıcın avucuda daha kucuktu sanırım sızınkıde oyledır suanda avucu actılar
ılerleyen yıllarda parmakları yapacaklar. Ama hiç bir zaman normal el olmayacak demişler onuın bir elinde oyle.
Siz hiç doktora filan gitmediniz mi? Genetik tahliller yapılmadı mı?
Çok malıyetlı bır surec Allah yardımcınız olsun ınsallah
Sağolsun Size de büyük. Geçmiş olsunbenimoğlum da doğumsal kalp hastası, riskli operasyon geçirecek, sınanıyoruz bu dünyada, sınav dünyası.biyonik eller var ve teknoloji gelişiyor inş şifa bulur yavrucak
Evet canım farkediliyor senin adına sevindim gercektenGunaydin takintili oldugumu gorunce radyoloji uzmani tek tek saydi ve ellerini actigi bi ultrasyon resminide cekti Eki Görüntüle 1870626
Seciliyor biraz
Teşekkür ederim zaten kendi ayak parmağı nda alınacak bir birde sadece bir parmak nakil edilebilir ilk aşamadaNe denir bilemedimki.
Allahim yuzunuze guler insallah.
Caresi bulunur insallah.
Donor bulmak cok zor. Helede turkiyede.
Buna benzer sebeplerden oturu gecen gunler organ donoru olmaya karar verdim.
O yavrucaga care olucaksa benim ölmus vucudum, neden yapmayayim bunu?
Insallah bi donor bulursunuz ve nakil olabilir yavrunuz zamani gelince.
Maalesef yurt disindayim, oysa isterdimki turk bi kardesime gitsin organlarim.
Size zahmet olmazsa o hastanenin adını ve Dr benim için öğrenebilir misinizEşimin bi akrabasının cocugu bu sekılde dogdu
1 yasındayken buyuk bır hastanede amelıyat ettırdıler
parmakları olmadıgı ıcın avucuda daha kucuktu sanırım sızınkıde oyledır suanda avucu actılar
ılerleyen yıllarda parmakları yapacaklar. Ama hiç bir zaman normal el olmayacak demişler onuın bir elinde oyle.
Siz hiç doktora filan gitmediniz mi? Genetik tahliller yapılmadı mı?
Çok malıyetlı bır surec Allah yardımcınız olsun ınsallah
Aslında bılıyordum ama unuttum suanda ya acıbadem kadıkoy ya da amerıkan hastanesınde oldu ama sorarımSize zahmet olmazsa o hastanenin adını ve Dr benim için öğrenebilir misiniz
Olsun benim bebeğim zaten küçük birşey yapılamaz şimdiden en azından bi fikir alım bide Dr olur diyor ama ben daha önce böyle bi ameliyat yapılmış hastaneleri bilmek istiyorum şimdiden teşekkürlerAslında bılıyordum ama unuttum suanda ya acıbadem kadıkoy ya da amerıkan hastanesınde oldu ama sorarım
Benım abımın kızınında her ıkı elınden 1 parmak fazla dogdu
oda 1 yasında parmakları ve kemıklerı cıkarıldı , oda yenıyuzyıl unıversıtesı hastanesınde el cerrahısı bolumunde ucretsız yapıldı dunyada cok az rastlanan bısey oldugundan . bu akrabanın cocugunu yapan kısının ogrencılerı yaptı amelıyatı.
Ben gun ıcınde sana haber verıcem onlar baska sehırde oturuyorlar ulasmam zor olabılır
İnşallah sizde dua edin kimin duası kabul olur bilinmez belki yavrunun sifasi kendisi hic tanimayanlarin duasindadirÇok zor bir sınav bu. Allah sabır versin, yardımcınız olsun. İnşallah çaresini gönderir tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?