İki eli ve iki ayagindaÇok geçmiş olsun
Sadece bir eliyle ayağındamı ?
(Soruyu nasıl soracağımı bilemedim :/)
Izmirde bir universite hastanesinde olmustu diye hatirliyorum. Ama yarin arar ogrenirim istersen cnm.Kuzenim ameliyat oldu dediniz hangi hastanede bilginiz varmi
Evet ya size zahmet olmucaksa birde Dr adını öğrenirseniz cok sevinirim bide kIzmirde bir universite hastanesinde olmustu diye hatirliyorum. Ama yarin arar ogrenirim istersen cnm.
Hayır canım ve ben her ay düzenli Dr giden bir hastayım elleri yumruk gibiydi bizde demedik neden hep böyle doğunca bile söylemedi takı ablam altını değiştirirken ayakları fark etti gidip hemşire ye söyledi hemşire hbr yokmu elleri de öyle dedi zaten sonrası tahmin etmissinizdirCanim gecmis olsun
Insallah cok guzel el ve ayaklari olur kizinin ameliyat sonrasi.
Merak ediyorum lutfen yanlis anlamayin detayli ultrasyonda bisey demedilermi.
Bianda sok olmamis olurdunuz hazirlardiniz kendinizi.
Uzulmemek elde değil zeytin ağacı ben yeni üye olduğum için tam nasıl kullanacak bilmiyorum bu arada parmaklar yapışık açılır dedi ama bas parmağı yok belki bi parmak nakil olacak ilerde
Hayır canım ve ben her ay düzenli Dr giden bir hastayım elleri yumruk gibiydi bizde demedik neden hep böyle doğunca bile söylemedi takı ablam altını değiştirirken ayakları fark etti gidip hemşire ye söyledi hemşire hbr yokmu elleri de öyle dedi zaten sonrası tahmin etmissinizdir
Sağol sms hYarin ogrenir yazarim canim mutlaka.
SağolYarin ogrenir yazarim canim mutlaka.
evet artık 3 boyutlu yazıcı ile organ cıktısı alınıyorBebek anne karnindayken kimi durumlarda amniyotik bant olusuyor kesede ve bu bant bebegin herhangi bir yerine dolanırsa o organin gelisimi duruyor. Aslinda doktorunuz anne karnindayken gormus bile olsa tedavisini yapan 1 yer var Turkiye'de.
Yine de sukredin o bant baska bir yere dolanmamis ve kavusmaniza mani olmamis. Bende de oyle bir risk var korkuyorum ama yine de tıp cok gelismis artik her seyin bir tedavisi var bebeğinizin tedavisi icin gelisimini tamamlamis olmali yani 18 yas ustu olmali diye biliyorum ben. Icinizi ferah tutun tıp gunden gune gelişiyor çaresini illaki bulacaksınız.
Haklisin arkadasim. Sonradan uzuvlarını kaybeden insanlar da var bir sekilde eksiklik gideriliyor.evet artık 3 boyutlu yazıcı ile organ cıktısı alınıyor
illaki bi çözümü bulunur bi şekilde diye ümit ettim ben de
İnşallah bi sorun çıkmaz sizinkide rabbim sağlıklı ni şekilde kucağına almayı nasip etsinCok sasirdim simdi doktorlara bak ya
gecen hafta girdim detayliya tek tek saydi parmaklarini.
yanlis anlamayin cok soruyorum farkli bi konuda bilgi istiyorsunuz ama ben ust ustte ruyamda bebegimin parmaklarini eksik olarak dogdugunu goruyordum o yuzden detaylida devamli saydinizmi diye baya israrli sordum bi sorun yok dendi o yuzden merak ettim.
Cok sasirdim simdi doktorlara bak ya
gecen hafta girdim detayliya tek tek saydi parmaklarini.
yanlis anlamayin cok soruyorum farkli bi konuda bilgi istiyorsunuz ama ben ust ustte ruyamda bebegimin parmaklarini eksik olarak dogdugunu goruyordum o yuzden detaylida devamli saydinizmi diye baya israrli sordum bi sorun yok dendi o yuzden merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?