Evet bir derdim var arkadaşlar buraya üye olmanın sebebidir bu belki derdimi soylerimdee benim gibi biri olur en azından bana bir fikir verir diye ha bu arada yeni uyeyim benim 3.5 aylık bir bebeğin var doğarken elinde ve ayağında sadece iki parmağı olarak doğdu dünya başıma yıkıldı kafam allak bullak çok küçük olduğu için bisey yapılamaz diyor lar ben sadece zamanın su gibi akıp kızımın belli bi yasa gelip bi müdahale yapılmasını istiyorum rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok zor
Gönlünüzü ferah tutun, Ankara- İstanbul gibi büyük şehirlerde, üniversite hastanelerinde plastik cerrahinin alt dalı olarak "el cerrahisi" bölümü oluyor, onlar mutlaka bir çare bulurlar, üniversite hastanelerinde işinin ehli iyi doktorlar oluyor, Allah'ın izniyle iyileşir....Bu aralar sık sık hastaneye gidiyorum, Allah'ım ne hastalar görüyorum, ne engelli çocuklar görüyorum , o kadar üzülüyorum ki, psikolojim alt üst oldu, beterin beteri var, yürüyemeyen, bedenini kontrol dahi edemeyen,kolu bacağı gözü olmayan çocuklar var,hastalığının çaresi olmayan çocuklar var[/]
Kuzenim ameliyat oldu dediniz hangi hastanede bilginiz varmiAmin canim. Gecmis olsun oncelikle hic sikma canini. Benim kuzenim de oyle dogmustu daha sonra 2 yasinda falandi sanirim ameliyat oldu. Simdi elleri parmaklari gayet duzgun. Rabbin yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?