Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğimin kafası sizce normal mi ?
Bebeğimin kafası gözüme sivri gibi görünüyor dogdugundan beri sürekli kustugu için bi saga bi sola yatırıyordum nerdeyse hiç düz yatırmadım kafası gözüme sivri geliyor maa bilemiyorum
Benim bebeğimin de böyle bende hep ya sağa ya sola yatırıyorum fazla kustuğu için büyük kızımı da hep ya sağa ya sola yatırdım şimdi onda bir problem yok bunda da olmaz inşallah
Bebeğimin kafası gözüme sivri gibi görünüyor dogdugundan beri sürekli kustugu için bi saga bi sola yatırıyordum nerdeyse hiç düz yatırmadım kafası gözüme sivri geliyor maa bilemiyorum Eki Görüntüle 3042656
Merhaba bebeğim 6 aylık kafasında yamukluk var su anda sol tarafi basık sizin nasildi acaba?Duzeldi demissiniz.Bize kask önerildi ama cok kararsiz kaldik.
Merhaba bebeğim 6 aylık kafasında yamukluk var su anda sol tarafi basık sizin nasildi acaba?Duzeldi demissiniz.Bize kask önerildi ama cok kararsiz kaldik.
Kaskı doktor onerdiyse kullanın tabi Şuan düzgün oğlumun kafası arkası çıkık ve sivriydi birde tek sola yatıyordu orası düzdü artık zamanla düzeldi dizinde düzelir inşallah
Kaskı doktor onerdiyse kullanın tabi Şuan düzgün oğlumun kafası arkası çıkık ve sivriydi birde tek sola yatıyordu orası düzdü artık zamanla düzeldi dizinde düzelir inşallah