Bebegimin adı ve eltim .

Canim onlara deki azranin yanina kendi ismimi koyacam de en guzeli onlar aaa olurmu derlerse sizinki konulunca oluyorda anasininki konulunca niye olmasin de kestir at..

Taviz tavizi doğurur.Eşinizin de karar vermenin anne ve babayı ilgilendirdigine dair aile bireylerine kibar cümleler kurması gerekir.

Ismine dogunca esimle biz karar vericez suan bse dusunmuoz deyin

Onlara tamam deyin konuyu kapatın kimliği çıkarmaya eşiniz yada siz gideceksiniz o zaman neyi istiyorsanız onu koyun . Eşinize de sert tavırla değilde tatlı dille konuyu açın kendi aranızda halledin . Kadın isterse her türlü bi ayar çeker sinirlenip tepki göstereceğiniz hiç takmayıp gülün geçin eşinizle konuşmaya bakın :)

Sadece bir fikir olsun diye yazıyorum. Yanlış anlamayın azra Sude de olabilir.

Okurken sinirim bozuldu.
Kp denmezde
Eltime de kaynıma da çok istiyorsanız birer tane yapınn , birbirinizin çocuklarına koyun yengelerinin isimlerini derdim ben derim de yani

Kayninda iyi ki benim adımı koy dememis.
Eltindeki özgüven patlamasından dolayı kendisini kutlarim sanki ismine ödül verilmiş sıradan bir isim yani bu neyin şişmesi amerikayı mı keşfetmiş

Tobe yarabbim evlerden irak okurken basima gelmis gibi sinirlendim valla. Emri vakilerden ve isim onerilerinden nefret ediyorum ve bu sebeple cocuguma dusundugumuz isimleri esimle dogana kadar saklamaya karar verdik.Lutfen seizde dusundugunuz ismi kimseye paylasmayin, saklayin, dogsun allahin izni ile deyin gecistirin. Gecenlerde kv ile onun akraba toplantisina gittik, esimin yengeleri tebrik etti oglun olacakmis filan, ( kb minda adi halil) oo halil mi geliyor diyip ortaya laf attilar. Yani erkek ya kayinbabamin adini koymam gerektigini ima ettiler. Sinir oldum bende. Sizine ya hayret bir sey

İkinci bir isim düşünmüyoruz konu kapanmıştır diyin olsun bitsin kapatırlar çenelerini sizde aranızda ikinci bir isim maden koymak istiyorsunuz hemen eşinizle kararlaştırın kimlik basıldıktan sonra istediklerini söylesinler takmayın kafanıza hamileliğinizi güzel güzel geçirin

Yok artık ne bu şimdi inan şaşırdım.kv kp ismi duydum da elti ismi koyulsun diyeni de ilk kez görüyorum.e sin de ne yapmaya çalışıyor ya delirmiş mi.bence bu kadar dillendirmeyin bu isim konusunu.ailece durmadan bunu mu konuşuyorsunuz.onlar açsa bile bakalım dusunuyoruz karar verince soyleriz size deyin.ya da son bir iki haftaya kadar dusunmiycez kafamız karışıyor son hafta karar vericez deyin kestirim atın.ailece bu konuşulup durulursa herkes de bir fikir sunma hakkı bulur.onlari ilgilendirmediğini belli edebilirdiniz .

İnsandan insana değişir sanırım ben eltimin ismini kendi rızamla tabiki koyabilirdim eltimi severim eğer canım isteseydi koyardım nolacak ki ama sanırım senin onlarla ilişkin kötüymüş o yüzden bu kadar tepkilisin eltini sevseydin ve çok çok iyi anlaşsaydın adı da güzelse tabi belki içinden koymak gelebilirdi

Bana da tipik erkek muhabbeti gibi geldi seni kizdirip akillari sira seninle sakalasiyorlar. Hamile bir kadinin ruhsal durumundan habersizler sert bir dille soylerseniz yanlis yaptiklarini anlarlar.

Olan bir ismi koymak istemem ben .

Bence sen eltine bunu yap kökten çözüm ayy sinirlerim bozuldu vallahi ya iyi sabretmişsin cnim

Yerinizde olsam bu darlamalardan sonra "Eğer bu ismi koymayı çok istiyosanız doğurun da siz koyun, tutan yok." derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…