Bebegimi yikayamiyorum :(

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
merhaba arkadaslar
3.5 aylik bebegim var, bebel kuvetinde file ile yeni yeni cesaretimi toplayarak tek basima yikamaya basladim. Ancak bebegim buyudugu icin fileyede kuvetede sigdiramiyorum nasil yikayacagim bana yardimci olur musunuz odum kopuyor bir yerini incitecegim diye

Ben de english homenin küvet aparatı var onunla çok rahat yıkarsın tatlim

canim onu da denedim ama beceremedim hareketli bebegim kayiyor bende panilliyorum bu defa hic yikayamiyirym

Benim ki 13 aylik küvette yıkıyorum...bende ilk tek yıkaysmazdim eşimle beraber yıkardik veya annem yıkardi 8 aydan sonra tek yikamaya basladim..

6.5 aylık bebeğimi ben hala filede yıkıyorum. Sen nasıl sigdiramadin ki. Dönüyor mu ondan mi sigmiyor dedin?
Ama sana büyük bir legende yıkamani tavsiye edebilirim. Altına temiz bir havlu ser. Basını elinle hafif dik tut. Yıka işte. Ben bir süre öyle yikamistim.

Küvete sığar da fileye ağır gelebilir. Yani bizim sorunumuz oydu :)
File aşağı çok sarkmaya başlamıştı. Tek yıkayacaksam o şekilde yıkıyordum en son kaldırıp kolumun üstündeyken su döküp çıkarıyordum.
Ama desteksiz oturma zamanı gelene kadar eşimle yıkamaya özen gösterdim o tutarken ben yıkıyordum.

Diğer yol da küvetin içine bir havlu ser, bir kolunla arkadan ve koltuk altından tut öteki elinle yıka.

Eğer çabuk yıkar çıkarırım çok oturtmam dersen banyo oturakları var onlardan al oturt.. ama 3 aylık baya küçük bilemedim.. Böyle bir şey:

Ben oğlumu lavaboda çok yıkadım. Siz kendinize güvenin, rahat olun, halledersiniz.
Banyoda birlikte yıkanmak da rahat olur. Küvetten çabuk sıkılmıştım ben, bir sürü iş çıkartıyor

Kizimi cok kucukken bebek kuvetinde altina sunger koyarak yikiyordum (kuvet sungeri olarak satiliyor) sonra cok uzun sure kucagimizda yikadik, cok hareketliydi bizimki de, kuvetin icine oturup kucagimda yikiyordum.

Birlikte giriyorduk banyoya, kucağımda yıkıyordum, eşim de havlusunu getirip alıp giydiriyordu, ben kendi banyomu bitiriyordum.

Önce kendime doğru döndürüp kafasını, sırtını köoüklüyordum, sonra hemen durulayıp, ters çevirip ön tarafını köpüklüyordum. Köpükledipim yeri hemen durulayınca kayma vs sorunu olmuyor, ve ana kucağında hiç ağlamadan huzurlu banyo yapıyordu. Şu an 14 aylık, banyoya çok alışkın olduğu için tabureye oturtup yıkayabiliyorum.

ben dogdugundan berı ılk banyosu harıc hep tek yıkadım bellıbır aya kadar kuvette fıle ustunde yıkadım, sonra fıle cıktı, sonra kuvette kalktı dusakabınde yere oturtuyordum, sımdıde ayakta yıkanıyor her daım tum malzemeyı ve suyu hazırlarım yukamadan once, tek elımle tutarım kaymasın dıye, dıger elımle yıkarım arada da su tutarım usumesın dıye banyomuz zaten maksımum 5 dk surer bır kafayı sabunla bır vucudu sabunla durula ve cık yeterlı bence..

tamda böyle yıkanmasından bahsedecektım
bende aynı sekılde kucağımda cok rahat bı sekılde yıkıyordum

Eltimin çocuklarını ben yıkıyordum :) benim çocuğum da daha yok oysa. Ama işin püf noktası var, bebek yıkama videoları izleyin, sol kolunuza bebeğinizi düzgün uzandırın, sağ kolunuzla yıkayın ama suyu birisinin dökmesi lazım. İncinecek diye üzülmeyin zaten 5 dakikalık iş bebeğin yıkanması. Dediğim gibi soğukkanlı olun, videoları izleyin.

Bende tek başıma yukayamıyordum. Bebeğim oturana kadar eşimle beraber yıkadık oturmaya başladığından beri tek başıma yıkıyorum. Eşinle beraber yıkayın sonra alışırsın zaten tek yıkamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…