canim onu da denedim ama beceremedim hareketli bebegim kayiyor bende panilliyorum bu defa hic yikayamiyirymKüvetin içine bebeğinizin kıyafetlerinden serin öyle yıkayın. En son kolunuza alıp temiz su dökersiniz tertemiz olur bebişiniz. Küvete sığmamak için çok küçük daha aylarca yıkarsınız küvetinde.
Benim ki 13 aylik küvette yıkıyorum...bende ilk tek yıkaysmazdim eşimle beraber yıkardik veya annem yıkardi 8 aydan sonra tek yikamaya basladim..merhaba arkadaslar
3.5 aylik bebegim var, bebel kuvetinde file ile yeni yeni cesaretimi toplayarak tek basima yikamaya basladim. Ancak bebegim buyudugu icin fileyede kuvetede sigdiramiyorum nasil yikayacagim bana yardimci olur musunuzodum kopuyor bir yerini incitecegim diye
bir bakayim canim cok sag ol.Ben de english homenin küvet aparatı var onunla çok rahat yıkarsın tatlim
Eşinle yıkamayı deneseniz sen tutarsın eşin su döker.canim onu da denedim ama beceremedim hareketli bebegim kayiyor bende panilliyorum bu defa hic yikayamiyirym
tamda böyle yıkanmasından bahsedecektımBirlikte giriyorduk banyoya, kucağımda yıkıyordum, eşim de havlusunu getirip alıp giydiriyordu, ben kendi banyomu bitiriyordum.
Önce kendime doğru döndürüp kafasını, sırtını köoüklüyordum, sonra hemen durulayıp, ters çevirip ön tarafını köpüklüyordum. Köpükledipim yeri hemen durulayınca kayma vs sorunu olmuyor, ve ana kucağında hiç ağlamadan huzurlu banyo yapıyordu. Şu an 14 aylık, banyoya çok alışkın olduğu için tabureye oturtup yıkayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?