bebegimi susturamiyorum

buket tezel

Kurtlu leblebi
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
37
8
33
2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn

Buyuk ihtimalle gazi vardir. Netten gaz masajini ogrenip yapabilirsiniz. Bebek uyku muzikleri var google dan rahatlatici muzikler dinletebilirsiniz. Gaz damlasi verebilirsiniz. Karnina hafif sicak ama cok olmayacak havlu koyup saat yonunde elinizle ovalayip gaz cikarmayi deneyebilirsiniz.

Merhabalar bebeginizin gazi vardir sancilari geliyordur onu hafifce sallayin ilik dus alfirabilirsiniz sirtini sivazlayin gaz icin nurse hurvays olmasi lazim bitkisel surup var endiselenmeyin gecici bir durum

2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn

canm kolik olabılır 6. aydan sora gecıo sanrm masaj yap dus aldır benım bebegm yok ama kolik cok duydum bı arastr ıstersen

Merhaba teşekkür ederim cok zorlanıyor gaz cikarirken birde sadece anne sütü iciyor yetmiyoda agliyo mu diye düşünüyorum

Bebegin daha cok kucuk hatirlamaya calis hamileyken o saatlerde karnimda cok hareket edermiydi benım bebegimde ayniydi ve doktor jamilelikte ayni saate oldugu icin Anne karnini ozluyor ve dort aya kadar devam edebilir demisti o yuzde Anne karnini animsatacak ilik suyun icinde tut ve masaj yap

Canim gecer o gaz yok mu bizde de vardi 3.ayina girince duzeldi nurse harveys,sap smiplex,zinco kullandim fayda gormedim en son aguline gaz damlasi surubu aldim bi nebze rahatlati benim de ilk cocugumdu acemiydim ayrica tektim ailem falan uzakta bide soyle yaptim arkadaslar karsi cikacak ama gliserin kansuk diye fitil var onunla popoyu uyariyodum hem fiskirarak kaka yapiyodu fitille uyardigim an hem gazi gidiyodu hem kakasi ayrica fitile uyardigim ana kakasini yapmiyosa 3 saat bekleyip fitil in yarisini koyuyordum

Merhaba teşekkür ederim cok zorlanıyor gaz cikarirken birde sadece anne sütü iciyor yetmiyoda agliyo mu diye düşünüyorum
Kilo alimi iyiyse merak etme ayni bemde o dusuncelerdeydim en az ayda 600 gr almasi lazim kzim ayda 1.5 kilo civari aliyodu o zaman dr gazdan demisti bende sutum yetmiyo galiba diyodum nerdeyse mamaya baslayacaktim dr uyarana kadar

ayni sey benimde basima geldi.carsafta salladim rahatliyordu bi deneyin

Cnm bebegin hayirli olsun ins. Bu resimdeki Hadisi okumak bana cok moral vermisti cünkü simdiden düsünüyordum naparim cok aglarsa diye. Senin yazini okuyunca paylasmak istedim. Allah yardimcin olsun.

Supurge sesi yada sac kurutma makinesi sesini dene anne karninda bunlara benzer sesler duyarlarmis ve rahatlatici etki yapiyormus deneyen biri olarak cok faydasini gordum ..

Gaz sancısı canım ben bir tatlı kaşığı kendi sütüme bir cimdik kimyon katıp iciriyodum he gün

Benim oglumda 6 aya kadar cektirdi bana.
Kilo düzgün sekilde aliyorsa süttün yetiyordur.
Oglumun ebesi, cocuklar bütün gün gördügü, duydugu seyleri, aksam 18:00-22:00 arasi beyinleri hazmediyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…