- 19 Aralık 2014
- 63
- 21
- Konu Sahibi buket tezel
Gaz sancısı canım ben bir tatlı kaşığı kendi sütüme bir cimdik kimyon katıp iciriyodum he gün
Faydasi oluyormuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz sancısı canım ben bir tatlı kaşığı kendi sütüme bir cimdik kimyon katıp iciriyodum he gün
Canm valla okuyunca sasirip kaldim cunku benim oglumdada vardi aynisi.inanirmisim aksam saat 17:30 da bi baslardi hic araliksiz tam 2 saat aglardi.bu durum tam 2 ay surdu ve ben artik delirmek uzereydim.ne korkunc gunlerdi ya seni cok iyi anliyorum allah sabir versin2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn
Bebek Radyosu diye bi app var onu indirebilirsiniz. Bir sürü ses var orda, white noise dediğimiz anne karnı sesleri fön makinası sesleri falan. bebekleri rahatlatıyormuş.2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn