bebegimi susturamiyorum

Hergün aynı saatte ağlıyorsa büyük ihtimalle koliktir, başka bir doktora götürmeyi deneyin

simdi bunu okuyan anneler bana kizacak ama hic bisey fayda etmeyince bunu yaptim rahatladim cunku surekli fitil verince bebegin bunyesi ona alisiyor ve sindirim tembellesiyor fitil en son caremdi.metsil damla veriyodum o sanci saatleri gelmeden once eger o fayda etmemisse yarim kahve fincanina cay kasiginin ucuyla seker kimyon hafif kaynadip suzup bikac cay kasigiyla iciriyodum cokta iyi geliyodu

2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo :KK43: tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn
Canm valla okuyunca sasirip kaldim cunku benim oglumdada vardi aynisi.inanirmisim aksam saat 17:30 da bi baslardi hic araliksiz tam 2 saat aglardi.bu durum tam 2 ay surdu ve ben artik delirmek uzereydim.ne korkunc gunlerdi ya seni cok iyi anliyorum allah sabir versin

Allah yardimcin olsun insanın psikolojisi çöküyor ama geçiyor güçlü olmaya bak o kadar çok çektim ki bu çocuk susmaz diyordum sustu tatlı da bir kız oldu:eek:

Benim kizimda ilk 6 ay oyleydi karni sert gibiyse gaz sancisindandir biz kac gece acillik olduk hatirlamiyorum bile bisey yapmiyolardi en son humana kimyonlu rezene cayi var eczanelerde bulabilirsin bebekler icin 15 gunden sonra verilebiliyo ve aninda etkisini gosteriyo bi dene eger gazi yuzundense kesin faydasini gorursun cevremdeki herkes kullaniyodu hem bi zararida yok bitkisel bi cay

Birbirinden değerli önerileriniz için cok teşekkür ederim kutsal güzel anneler :) gercekten moral oldu , yavas yavas deneyip bebeğime iyi geleni çözmeye çalışıcam

2,5 aylik bebegim her aksam ayni saatte aglama krizine giriyo 2 saat boyunca ne yaptiysam susmuyo :KK43: tek başıma bakıyorum ilk bebegim tecrubesizligimden mi susturamiyorum cok uzuluyorum neler yapabilirim avutmak icinnn
Bebek Radyosu diye bi app var onu indirebilirsiniz. Bir sürü ses var orda, white noise dediğimiz anne karnı sesleri fön makinası sesleri falan. bebekleri rahatlatıyormuş.

Ben maalesef hicbirşey dinletemiyorum cünkü klasik dandini dastana ninnisinde bile iclenerek ağlayan bi kızım var : ) Simdilik ali babadayız : )

oyle zamanlarda bizim babamiz uymuyodu.bikeresinde acile gittik doktor guldu arabada sakinlestimi diye sordu bizde evet buraya gelene kadar uyudu dedik dr esime donup babasi arabana benzini koy sabaha kadar kizini gezdir dedi.bize fitil verdi yarim saat arabayla dolastik cocuk sabaha kadar uyudu.oyle zamanlarda cok gezdik gecenin biyarisi biz yollardaydik bazen fitilde fayda etmiyodu cunku neyse biz atlattik o gunleri sizinde atlatmaniz dilegiyle

X