burdakiler aman yanlis,normal degil,yardim almalisiniz falan filan diyorlar da icinde oldugumuz durumu anlamiyorlar.biz bebegimize zarar mi veriyoruz ki yardim alalim?
laf soylemek kolay.
bebekler daha kucukler korunmaya ihtiyaclari var tabi.sosyal hayatin bunla ilgisi yok.kendini bildikten sonra herseyi algiladiktan sonra elbette ki,babannesiyle de kalicak,annannesiyle de ama simdi degil.bebekken yalniz anneye ihtiyaclari var.
canim sana katiliyorum,1-2 kere insanda bir puruz yakaladinmi ona guvenmiyorsun artik.mesela ben kizimi sallamiyorum,kendi kendine uyuyor,kucaga da almiyorum,butun gun ya anakucaginda,ya da oyun halisinda oynuyor.
ben kac kere kayinvalideme guvenmeyi denedim ama olmadi.
kizimla onu odada yalniz biraktim,oynasinlar alissinlar bir birilerine ve s. diye ama her sefer odaya girdiyimde hayal kirikligina ugradim.
1-2 defa kucaginda gordum ama aldirmadim,babannesi sonucta sevmek istedi aldi dedim ama yooook,illa kucaginda olucak cocuk.
bir kere de agladigini duydum,gelmedim yanina sakinlestirsin bakalim dedim,yine gelince anakucagini salladigini gordummmmm
ayrica tirnaklari cooook uzun cocugu cizer diye 1-2 sefer kes tirnaklarini cocugu incitirsin dedim,orali bile olmadi.
o tirnaklariyla da cocugun dudagina filan dokunuyor...
bebisin agzinin suyunu pecete yerine parmagiyla siliyor.
biberonlari steril etmeden yemek veriyor.
kimseye.hatta babasina bile yuzunden opme derken,kendini sapur supur cocugun uzunden operken yakaliyorum....
cocugumu ona biraktim 1 gun,geldigimde komsunun kizi ordaydi,bir bakiyorum cocuk grip.ve grip grip de kizimin uzunden filan opuyor.sinirimden napicagimi sasirdim,hissetmedim kizin grip oldugunu diyor.vee kizim hastalandi ertesi gun atesi ciktiii
simdi bu kadar saydiklarimdan sonra yardima kimin ihtiyaci oldugu tartisilir.