- 10 Aralık 2024
- 100
- 14
- 13
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
-
Testin adı nedirPatolojide çıkmıyor pıhtılaşma olduğu ama siz mutlaka testi yaptırın diğer gebelikler için riske atmayın çok geçmiş olsun
Ben kanama olduğu zaman defalarca hastaneye gittim her seferinde kalbi atiyor bişey yok diye geri gönderdiler en sonunda düştü7 ve 8 haftalik düşük yaptım. Defalarca kimyasal. Kos koca 4 kiloluk 2 günlük bebeğimi toprağa verdim oysaki bir sağlık sorunuda yoktu. Tamamen Dr ihmali yüzünden. O yüzden üzülme insanlar daha neler neler yaşıyor. Kendini suçlu da hissettme çünkü bu sadece bedeninde hastalık bırakıyor.
Eğer nasibi varsa düşmezdi meğer sağlıksız mış öyle düşün. İnşallah yine olurBen kanama olduğu zaman defalarca hastaneye gittim her seferinde kalbi atiyor bişey yok diye geri gönderdiler en sonunda düştü
O kadar farklı birşey ki içim acıyorEğer nasibi varsa düşmezdi meğer sağlıksız mış öyle düşün. İnşallah yine olur
Teşekkür ediyorumYaa çok geçmiş olsun ama neden kendini suçluyorsun kim ister ki böyle bir şey olmasını eminim elinden geleni yapmışsındır
Trombofoli paneliTestin adı nedir
Canim kendini sakin suclama. Saglikli bir bebek olsaydi zaten dikkatte etmesen tutunurdu. Bunun seninle bir ilgisi yok. O haftalarda zaten hergun gitmiyor kimse doktora. Belli periyodlarda gidiyorsun. Yani bu acidanda suclu hissetme. Hem fiziken hem psikolojik olarak toparlanmaya bakKızlar çok üzgünüm 11 haftalık bebeğim düştü hem psikolojik hem vücut olarak çok kötüyüm progesteron kullanıyordum o halde düştü kendimi çok suçluyorum çok kötü hissediyorum
Tek tutunudugum dal o belki sağlıksızdır diyorum Rabbim kimseye yaşatmasın onladar acı kiCanim kendini sakin suclama. Saglikli bir bebek olsaydi zaten dikkatte etmesen tutunurdu. Bunun seninle bir ilgisi yok. O haftalarda zaten hergun gitmiyor kimse doktora. Belli periyodlarda gidiyorsun. Yani bu acidanda suclu hissetme. Hem fiziken hem psikolojik olarak toparlanmaya bak
İnşallah dualarınıza talibim Rabbim gönlüme göre versinÜzüldüm.
İnşallah allah tekrar nasip eder ..
zamana ve akışına bırakın.
Onu nerde yaptırabilirim yardımcı olur musun bu konuda bana ben gebelik başından beri ecopirin kullanıyordum kanım fazla sulanmış düşükten sonra kanamami asla durduramadılar beni çok halsiz bıraktıTrombofoli paneli
Şehir hastanesinde genetik bölümünde bakılıyorOnu nerde yaptırabilirim yardımcı olur musun bu konuda bana ben gebelik başından beri ecopirin kullanıyordum kanım fazla sulanmış düşükten sonra kanamami asla durduramadılar beni çok halsiz bıraktı
genetik bölümünden randevu almanız gerekli her hastanede yok ama daha çok fakültelerde bulunuyor yada özel laboratuvarlarda siz yinede bulunduğunuz il ilçedeki devlet hastane ve fakültelerini kontrol edin randevu içinOnu nerde yaptırabilirim yardımcı olur musun bu konuda bana ben gebelik başından beri ecopirin kullanıyordum kanım fazla sulanmış düşükten sonra kanamami asla durduramadılar beni çok halsiz bıraktı
Amin inşallah.İnşallah dualarınıza talibim Rabbim gönlüme göre versin
Teşekkür ederimŞehir hastanesinde genetik bölümünde bakılıyor
Direkt randevu var mı yoksa yeşil alan mı açılıyorgenetik bölümünden randevu almanız gerekli her hastanede yok ama daha çok fakültelerde bulunuyor yada özel laboratuvarlarda siz yinede bulunduğunuz il ilçedeki devlet hastane ve fakültelerini kontrol edin randevu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?