- 10 Aralık 2024
- 100
- 13
- 13
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
-
Cok uzgunum Allah gonlunuze ferahlik versinKızlar çok üzgünüm 11 haftalık bebeğim düştü hem psikolojik hem vücut olarak çok kötüyüm progesteron kullanıyordum o halde düştü kendimi çok suçluyorum çok kötü hissediyorum
Belki doktora daha çok gitsem düşmezdi çok kötüyümCok uzgunum Allah gonlunuze ferahlik versinkendinizi suclamayin lutfen sizin elinizden gelen bir sey yok bu konuda
Yasayacak omru yoksa ne yaparsaniz yapin zaten tutunamayacaktiBelki doktora daha çok gitsem düşmezdi çok kötüyüm
Bende bir boşluğa düştüm sanki kendimi konturol edemiyorum ağlıyorum rabbimin bir bildiği vardırBenimde kalbi durdu bir hafta içerde ölü yaşadı. Tesadüf hastaneye gitmesem bilemeyecektim. Maalesef ömürleri yokmuş canım senin bi suçun yok, benimde yoktu. Vücut sağlıksız buldu ve sonlandırdı. Bende çok üzüldüm üç gün boyunca deli gibi ağladım. Kürtaj olurken çok bişey hissetmemiştim nasip diye hayra yordum. olduktan sonra eve geldim sanki hayallerim alınmış gibiydi bi boşluk bi hiçlik hisleri. Ağlamadım ama gülemedim de. Tarifsiz. Rabbim tez vakitte bize de sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah üzül, ağla kendini rahat bırak. Ama isyan etme, kendini suçlama.. bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş.
Kendini suçlama hayatım yaşayacak ömrü olsa Rabbim her şekilde yaşatırdıBende bir boşluğa düştüm sanki kendimi konturol edemiyorum ağlıyorum rabbimin bir bildiği vardır
Çok teşekkür ederim sanırım duygusal olarak zor toparlanirimKendini suçlama hayatım yaşayacak ömrü olsa Rabbim her şekilde yaşatırdı
Biraz dinlen olur mu
Zaman her şeyin ilacıdırÇok teşekkür ederim sanırım duygusal olarak zor toparlanirim
Dualarınıza talibimZaman her şeyin ilacıdır
Aminn canım arkadaşım aminnnAllah sabır versin, dualarımdasın arkadaşım. Allah en kısa zamanda sana bir evlat nasip etsin
AkışınZaman her şeyin ilacıdır
akışına bırakacağına söz verirsen bende duamda yer vereceğim ferahlık için sözDualarınıza talibim
Çok teşekkür ederiyorum gönülden söz veriyorum Rabbim en iyisini bilendirAkışın
akışına bırakacağına söz verirsen bende duamda yer vereceğim ferahlık için söz
Bende yeni abdestimi aldım söz namazımda dua edeceğim canım arkadaşımÇok teşekkür ederiyorum gönülden söz veriyorum Rabbim en iyisini bilendir
Bende yeni abdestimi aldım söz namazımda dua edeceğim canım arkadaşım
Allah kalbinize ferahlık versin ama olacağa çare yok Allahtan bende dört kayıp yaşadım beşinci de yavrum oldu. Ümitsiz olmayın. Eğer kalp atışı dırma nedenli kayıp ise mutlaka pıhtılaşma testi yaptırın bende ilkimi 11 haftalık kalp durması ile kaybettim pıhtılaşmam olduğu çıktı testteKızlar çok üzgünüm 11 haftalık bebeğim düştü hem psikolojik hem vücut olarak çok kötüyüm progesteron kullanıyordum o halde düştü kendimi çok suçluyorum çok kötü hissediyorum
Aminn aminn bendenden parça alıp patolojiye göndetdilerAllah kalbinize ferahlık versin ama olacağa çare yok Allahtan bende dört kayıp yaşadım beşinci de yavrum oldu. Ümitsiz olmayın. Eğer kalp atışı dırma nedenli kayıp ise mutlaka pıhtılaşma testi yaptırın bende ilkimi 11 haftalık kalp durması ile kaybettim pıhtılaşmam olduğu çıktı testte
Patolojide çıkmıyor pıhtılaşma olduğu ama siz mutlaka testi yaptırın diğer gebelikler için riske atmayın çok geçmiş olsunAminn aminn bendenden parça alıp patolojiye göndetdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?