Bebeğimi kaybettim, hayallerim ne oldu?

Düşük yaptıktan sonra psikolojik olarak hemen hamileliği düşünüyoruz, aslında biraz daha bekle en az 3 ay canım daha iyi olur hem bebegin için hem kendin içinnn

bakayım patolojiden gelecek sonuca göre ama bir ay en azından bekleyeceğim zaten doktorda 1-2 ay dedi

sakın eksik dilek dileme bebeğimin yerine ben ölseydim demişsin ALLAH isterse tekrar hamile kalırsın.üzülme o duyguyu tadacaksın biraz pozitif düşün her şey yoluna girecektir.

merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda 1 yıl olucak bebeğimi kaybedeli. 2 gebelik kaybından sonra eşim ve ben cesaret edemedik. Eşim benim sağlıgımdan endişe edip düşünemiyor, belki de cesaret edemiyor psikolojikmen zor olursa buda böyle olur mu diye kaygıları var.
Bana sorucak olursanız bir yandan yüreğim annelik hasreti çekiyor, bir yandan huzun buluyor. Etrafımda bunu bilenler artık soramıyor bebek düşünüyor musunuz diye, ama kocamın çokk hayelleri var o anlatınca mutlu oluyorum ama 1 yandan yüreğimdeki ses beni gelecekten üzüyor.Rabbim herkese nasip eylesin bizlere de Aminnnn

Canımmm Allah sana sabır versin gerçekten büyük bi sınavdan geçmişsin bebeğini kaybeden biri olarak seni çok ii anlıyorum inş. rabbim bize o sevinci tekrar yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…