• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim, hayallerim ne oldu?

Yine aynı sahne yine aynı gün,

2 yıllık evliyim, evliliğim 2.ayında hamile kaldım.Hersey yolunda giderken Çarşamba günü 14.haftasının içinde aniden wc gittiğimde tık diye bir sesle vajinamda su aktı, daha sonra kanamalarım başladı.Meger bebeğimin su kesesi patlamış.Oğlumuzun olucagını ögrenmiştik, yeni evliliğin stresinde mutlu bir heyacandı.Eşim bebeğimizin adını bekarken hayal ettiği Burak ismini koyucaktı.Hastanede bebeğimin susuz kaldıgını bebeğimin düşcegini söylediler müdahale edip, kürtaj oldum.Çok zordu en zoru eve geldiğim gün gögsümden süt gelmesiydi, yıkılmıstım ama Rabbim bilir herseyi kaderimize razı geldim, gelmeliyimde.İnş. öbür dünyada oğlumla kavusucaktım.Artık ben her ay 6 ayın geçmesini bekledim.Zaman gecmiyordu sanki kürtajdan sonra tiroit hastalığıyla karşılaştım.Daha bir yıkıldım tiroit hamile kalmayı engellediğini yada düşük gebeliklere neden oldugunu öğrendim.Artık hergün işyerinde tiroit hastalığını araştırır oldum.6 aylık sürenin geçmesiyle bebek düşünmeye başladım, ama hamiş kalamıyordum.Tiroit hastalığına kapılmıştım adet olamıyordum prolaktin değerlerimde yükselmişti.Diane 35, dostinex kullanmaya başladım.Bir yandanda hamile kalmak için i.saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başladım.Ve adet hala olamıyordum artık psikolojim bozulmuş eşime bebeğimiz olamazsa yine benimle olurmusun, hep bebekle ilgili sorular yöneltir beni teselli ederdi.Ablamın hamile oldugunu öğrendim, çok sevinmiştim bir oğlu vardı 1 tane daha yiğenim vardı.Kimin hamile oldugunu görsem Rabbimden o anı hep hayal etmeye başladım.Umudum bitmemişti ama hayal kırıklıklarım içimde yaşıyordum.26 Mayıs günü tekrar başka doktora gittiğimde hayal ettiğim o sözcükleri duydum 6.haftalık hamileydim.Artık içim içeme sığmıyorduİçime doğuyordu kızımız olucaktı, vede sonuç öyle çıktı.Herşeyi dikkat etmeye başladım.Herşey yolunda gidiyordu eşimin işleri kışın yogun olurdu gece 1,3 kadar çalışırdı. Bebeğimize iyi bir gelecek hazırlamak için, bazen annemlerde kalır bazen evimde kalırdım.Yine aynı gün hayallerimin yıkıldığı gün Çarşamba günü wc gittiğimde bebeğimin su kesesi rahimden sarktı kanamalarım başladı aynadan bakınca ne oldugunu anlamadığım bir şey gece 12 eşim evde yoktu, annemleri aradım arabayla 20 dk geliyordu.Ben hala bebeğimin tekmelerini hissetiyorum
bebeğimin son vedalaşmasıymış.Doğumhanede meğer bebeğin doğuma hazırlanıyormuş.Kanamalarım durmuyor ama hala bebeğimin yaşaması umuduyla yaşıyordum o an artık müdahale edilemicekti.Rahimim 7 cm açılmıştı rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu bebeğim dünyaya geldi.O kadar güzeldiki yavrum hemşirelerin elleri arasında gitti.23 .haftalıktı bebeğim6 .aylık olmasına 1 hafta kalmıştı.Ve o kabus gece bitti, Perşembe sabahı bebeğimi eşime teslim ettiler,bende taburcu oldum.Bebeğimi mezara gömdüler, eşim eve geldiğnde
yıkılmıştı.Kefene sarıp kucağına verip toprağa gömmüştü şuan annemlerdeyim.Yüreğim yanıyor keşke bebeğim değil ben ölseydim.Rabbim Cennette oğlum ve kızımla buluşturucak inş.Allahım ne olursun annelik duygusunu tattır bana?Amin burdan arkadaşlar dualarınızı bekliyorummm..

cnm yaşadıkların hiç ama hiç kolay değil
bende 2,5 yıldır uğraşıyorum 1 kere bile hamile kalamadım
bulup ta keybetmek kesinlikle daha zoedur
ama inancını kaybetme lbette kucağın dolacak alahha yalvar alanda verende
dilerim en kısa zamanda yine gebe kalır ve sağlıkla kucağına alırsın
oğlunun kzının melek olduğunu seni beklediğini o yavrunda dindirirsin

2 yıllık evliyim, evliliğim 2.ayında hamile kaldım.Hersey yolunda giderken Çarşamba günü 14.haftasının içinde aniden wc gittiğimde tık diye bir sesle vajinamda su aktı, daha sonra kanamalarım başladı.Meger bebeğimin su kesesi patlamış.Oğlumuzun olucagını ögrenmiştik, yeni evliliğin stresinde mutlu bir heyacandı.Eşim bebeğimizin adını bekarken hayal ettiği Burak ismini koyucaktı.Hastanede bebeğimin susuz kaldıgını bebeğimin düşcegini söylediler müdahale edip, kürtaj oldum.Çok zordu en zoru eve geldiğim gün gögsümden süt gelmesiydi, yıkılmıstım ama Rabbim bilir herseyi kaderimize razı geldim, gelmeliyimde.İnş. öbür dünyada oğlumla kavusucaktım.Artık ben her ay 6 ayın geçmesini bekledim.Zaman gecmiyordu sanki kürtajdan sonra tiroit hastalığıyla karşılaştım.Daha bir yıkıldım tiroit hamile kalmayı engellediğini yada düşük gebeliklere neden oldugunu öğrendim.Artık hergün işyerinde tiroit hastalığını araştırır oldum.6 aylık sürenin geçmesiyle bebek düşünmeye başladım, ama hamiş kalamıyordum.Tiroit hastalığına kapılmıştım adet olamıyordum prolaktin değerlerimde yükselmişti.Diane 35, dostinex kullanmaya başladım.Bir yandanda hamile kalmak için i.saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başladım.Ve adet hala olamıyordum artık psikolojim bozulmuş eşime bebeğimiz olamazsa yine benimle olurmusun, hep bebekle ilgili sorular yöneltir beni teselli ederdi.Ablamın hamile oldugunu öğrendim, çok sevinmiştim bir oğlu vardı 1 tane daha yiğenim vardı.Kimin hamile oldugunu görsem Rabbimden o anı hep hayal etmeye başladım.Umudum bitmemişti ama hayal kırıklıklarım içimde yaşıyordum.26 Mayıs günü tekrar başka doktora gittiğimde hayal ettiğim o sözcükleri duydum 6.haftalık hamileydim.Artık içim içeme sığmıyorduİçime doğuyordu kızımız olucaktı, vede sonuç öyle çıktı.Herşeyi dikkat etmeye başladım.Herşey yolunda gidiyordu eşimin işleri kışın yogun olurdu gece 1,3 kadar çalışırdı. Bebeğimize iyi bir gelecek hazırlamak için, bazen annemlerde kalır bazen evimde kalırdım.Yine aynı gün hayallerimin yıkıldığı gün Çarşamba günü wc gittiğimde bebeğimin su kesesi rahimden sarktı kanamalarım başladı aynadan bakınca ne oldugunu anlamadığım bir şey gece 12 eşim evde yoktu, annemleri aradım arabayla 20 dk geliyordu.Ben hala bebeğimin tekmelerini hissetiyorum
bebeğimin son vedalaşmasıymış.Doğumhanede meğer bebeğin doğuma hazırlanıyormuş.Kanamalarım durmuyor ama hala bebeğimin yaşaması umuduyla yaşıyordum o an artık müdahale edilemicekti.Rahimim 7 cm açılmıştı rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu bebeğim dünyaya geldi.O kadar güzeldiki yavrum hemşirelerin elleri arasında gitti.23 .haftalıktı bebeğim6 .aylık olmasına 1 hafta kalmıştı.Ve o kabus gece bitti, Perşembe sabahı bebeğimi eşime teslim ettiler,bende taburcu oldum.Bebeğimi mezara gömdüler, eşim eve geldiğnde
yıkılmıştı.Kefene sarıp kucağına verip toprağa gömmüştü şuan annemlerdeyim.Yüreğim yanıyor keşke bebeğim değil ben ölseydim.Rabbim Cennette oğlum ve kızımla buluşturucak inş.Allahım ne olursun annelik duygusunu tattır bana?Amin burdan arkadaşlar dualarınızı bekliyorummm..

Mesajınızı, daha doğrusu gönül feryadınızı gözyaşları içinde okudum...Rabbim dayanma gücü versin...Annelerin en büyük imtihanları bu olsa gerek...evladını kucağına alamayanlar, kokusuna doyamayıp belli bir yaşa getirip uyuşturucu vs bataklığında ciğerparelerini kaybedenler...Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, vatanımıza milletimize faydalı evlatlar nasip etsin..Dualarla...

allah sabır versin inan ağlayarak okudum seni çok iyi anlıyorum bende tam 2 ay önce ikizlerimi kaybettim benimkilerde erkekti hastanede normal doğum yaptım eve geldiğim ilk hafta benimde sütüm geldi yaşadığım acıyı tarif edemiyorum boğazımda hep bir düğümle yaşıyorum nasıl atlatırım bilemiyorum çok şükür allaha dahada ileriki haftalarda bu acıyı yaşamadım ama yinede bebeklerimin tekmeleri aklımdan çıkmıyor allah bizim gibilere sabır versin

Sizede çok geçmiş olsun Allah hepimize dayanma gücü,sabır versin.Sizin kaçhaftalıktı gebeliğiniz, ilk hamileliğiniz miydi?Şu an bugün 15 gün olucak bebeğimi kaybedişimin, aslında hem iyi olmaya çalışıyor, hemde kafamda sürekli bebeğimiz olucakmı, tekrar kaybedermiyim korkuları var bu düşünceler beni öldürüyor...

Sizede çok geçmiş olsun Allah hepimize dayanma gücü,sabır versin.Sizin kaçhaftalıktı gebeliğiniz, ilk hamileliğiniz miydi?Şu an bugün 15 gün olucak bebeğimi kaybedişimin, aslında hem iyi olmaya çalışıyor, hemde kafamda sürekli bebeğimiz olucakmı, tekrar kaybedermiyim korkuları var bu düşünceler beni öldürüyor...

çok sağol canım benim bebeklerim 21 haftalıktı ramazan ayında kaybettim çok şükürki 2 kızım var onlarda olmasaydı nasıl dayanırdım bilemiyorum. inan canım aynı düşünceler benimde kafamda var doğumdan sonra 2 kerede kürtaj oldum bundan sonrada hamile kalırız inşallah yeterki dua edelim doktor ne kadar korunma süresi verdi bana 6 ay dedi ama ben 4 ay korunurum bir aksilik çıkmazsa aralıkta başlarım artık. canım üzülme desemde üzüleceksin biliyorum buda bizim sınavımız insallah layığıyla geçeriz

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Bana doktorum 4 ay sonra dedi, ama kafamda 6 ay diye düşünüyorum, çünkü doktor araştırıyorum hep nette ben İst.Avrupa yakasında oturuyorum önerebileceğin bayan doktor varmı? Çünkü ben 3. Rabbim nasip ederse çok iyi doktora gitmem gerekiyor.Sizde regl döneminiz kaç gün sürdü kürtajdan sonra benim 15 gün hala kanamam var, regl düzene girdi mi?

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Bana doktorum 4 ay sonra dedi, ama kafamda 6 ay diye düşünüyorum, çünkü doktor araştırıyorum hep nette ben İst.Avrupa yakasında oturuyorum önerebileceğin bayan doktor varmı? Çünkü ben 3. Rabbim nasip ederse çok iyi doktora gitmem gerekiyor.Sizde regl döneminiz kaç gün sürdü kürtajdan sonra benim 15 gün hala kanamam var, regl düzene girdi mi?

canım ben denizlide yaşıyorum ist. bilmiyorum doğumdan sonra kürtaj oldum 1 hafta normal adet gördüm ondan sonra hep leke leke geldi doktora gittim parça kalmış dedi eğer adet olduğunda düşmezse kürtaj olacaksın dedi 40 bittikten sonra adet oldum aşırı kanamam oldu parçam düşmedi kürtaj oldum kürtajdan sonra daha adet olmadım bugün 15. gün zaten haftaya olurum herhalde birde canım hastası fazla olan doktora gitme diğer hastalara yetişmek için hemen bakıp gönderiyorlar insanı

merhaba bende yarın kürtaj olacağım bebeğimin kalp atışı durduğu için 1 hafta bekledim ama eğişen birşey yok çokta korkuyorum tamamen değilde yarım aneztezi yapacakmış

Şimdi tek düşünmcem çok iyi doktor olması, bilemiyorum sürekli içimde sıkıntı var, işe başladım doktor 10 gün rapor verdi, psikolojim yerine gelsin diye çalışmaya çalışıyorumda netten sürekli bu konuları araştırıyorum araştırmamak daha iyi belkide bazen moral buluyorum bazen endişeler oluşturuyor.Canım çook sıkılıyorrr

sizin hamileliğinizin kaçıncı haftası neden bugun değilde yarın oluyorsunuz zehirlenme olabilir, gidin başka doktora bizim gibi doktor kurbanları olmayın, kürtaj önemli ve ehli iyi olan bir doktora gidin ben korkutmak gibi olmasın 1.düşükte kürtaj olunca iyi yapılmayınca 2.gebeliğimede vurdu

6.3 haftalıken durmuş hamileliğim normalde 9. haftada olacaktım.devlet hastanesine gittim benim yarın doğumhanedeki günüm dedi zorunda bırakmadı çok ilgili bir doktor fazla kalırsa birşey olurmu dedim yok yarın gel kürtaj yaparız dedi.

Allah yardımcımız olsun,sabır versin.Korkma kürtajdan Mevlam hayırlı sonuclar verir bize inşallah

Ruhum daralıyor arkadaşlar 16 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama zamanla alışmaya kendinimi çalıştırsamda hep bebeğimi düşüyorum, geceleri uykum kaçıyor, saatlerce ağlamak istiyorum bazen hayal ediyorum uyandıgımda kabus olsada gecse olmayınca içimi hüzün kaplıyor...Çok mutsuzummm....

rabbim sabırlar versin,hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size

Aminnnn.Ne olursun Ya Rabbim banada annelik duygusunu tattırmayı hayırlı, sağlıklı evlatlar vermeyi herkeze nasip eyleeee!!

merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum bugün evdeyim .verende alanda allah (c.c).hakkımızda hayırlısı böyleymiş .üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor üzülüp kendimizi harap etmeyelim inşallah ileride tekrar anne olacağız .kendimizi üzerek başka problemlere neden olabiliriz.belkide bu tekrar hamile kalmamızı engelleyebilir.ben şimdiden bile tekrar hamileliği düşünüyorum en azından şu bir ay bekleyip tekrar denemek istiyorum. tabi bu arada patolojiden gelecek sonuçlara göre.

Back