Bebeğimi kaybettim, hayallerim ne oldu?

cnm yaşadıkların hiç ama hiç kolay değil
bende 2,5 yıldır uğraşıyorum 1 kere bile hamile kalamadım
bulup ta keybetmek kesinlikle daha zoedur
ama inancını kaybetme lbette kucağın dolacak alahha yalvar alanda verende
dilerim en kısa zamanda yine gebe kalır ve sağlıkla kucağına alırsın
oğlunun kzının melek olduğunu seni beklediğini o yavrunda dindirirsin

Mesajınızı, daha doğrusu gönül feryadınızı gözyaşları içinde okudum...Rabbim dayanma gücü versin...Annelerin en büyük imtihanları bu olsa gerek...evladını kucağına alamayanlar, kokusuna doyamayıp belli bir yaşa getirip uyuşturucu vs bataklığında ciğerparelerini kaybedenler...Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, vatanımıza milletimize faydalı evlatlar nasip etsin..Dualarla...

allah sabır versin inan ağlayarak okudum seni çok iyi anlıyorum bende tam 2 ay önce ikizlerimi kaybettim benimkilerde erkekti hastanede normal doğum yaptım eve geldiğim ilk hafta benimde sütüm geldi yaşadığım acıyı tarif edemiyorum boğazımda hep bir düğümle yaşıyorum nasıl atlatırım bilemiyorum çok şükür allaha dahada ileriki haftalarda bu acıyı yaşamadım ama yinede bebeklerimin tekmeleri aklımdan çıkmıyor allah bizim gibilere sabır versin

Sizede çok geçmiş olsun Allah hepimize dayanma gücü,sabır versin.Sizin kaçhaftalıktı gebeliğiniz, ilk hamileliğiniz miydi?Şu an bugün 15 gün olucak bebeğimi kaybedişimin, aslında hem iyi olmaya çalışıyor, hemde kafamda sürekli bebeğimiz olucakmı, tekrar kaybedermiyim korkuları var bu düşünceler beni öldürüyor...

çok sağol canım benim bebeklerim 21 haftalıktı ramazan ayında kaybettim çok şükürki 2 kızım var onlarda olmasaydı nasıl dayanırdım bilemiyorum. inan canım aynı düşünceler benimde kafamda var doğumdan sonra 2 kerede kürtaj oldum bundan sonrada hamile kalırız inşallah yeterki dua edelim doktor ne kadar korunma süresi verdi bana 6 ay dedi ama ben 4 ay korunurum bir aksilik çıkmazsa aralıkta başlarım artık. canım üzülme desemde üzüleceksin biliyorum buda bizim sınavımız insallah layığıyla geçeriz

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Bana doktorum 4 ay sonra dedi, ama kafamda 6 ay diye düşünüyorum, çünkü doktor araştırıyorum hep nette ben İst.Avrupa yakasında oturuyorum önerebileceğin bayan doktor varmı? Çünkü ben 3. Rabbim nasip ederse çok iyi doktora gitmem gerekiyor.Sizde regl döneminiz kaç gün sürdü kürtajdan sonra benim 15 gün hala kanamam var, regl düzene girdi mi?

canım ben denizlide yaşıyorum ist. bilmiyorum doğumdan sonra kürtaj oldum 1 hafta normal adet gördüm ondan sonra hep leke leke geldi doktora gittim parça kalmış dedi eğer adet olduğunda düşmezse kürtaj olacaksın dedi 40 bittikten sonra adet oldum aşırı kanamam oldu parçam düşmedi kürtaj oldum kürtajdan sonra daha adet olmadım bugün 15. gün zaten haftaya olurum herhalde birde canım hastası fazla olan doktora gitme diğer hastalara yetişmek için hemen bakıp gönderiyorlar insanı

merhaba bende yarın kürtaj olacağım bebeğimin kalp atışı durduğu için 1 hafta bekledim ama eğişen birşey yok çokta korkuyorum tamamen değilde yarım aneztezi yapacakmış

Şimdi tek düşünmcem çok iyi doktor olması, bilemiyorum sürekli içimde sıkıntı var, işe başladım doktor 10 gün rapor verdi, psikolojim yerine gelsin diye çalışmaya çalışıyorumda netten sürekli bu konuları araştırıyorum araştırmamak daha iyi belkide bazen moral buluyorum bazen endişeler oluşturuyor.Canım çook sıkılıyorrr

sizin hamileliğinizin kaçıncı haftası neden bugun değilde yarın oluyorsunuz zehirlenme olabilir, gidin başka doktora bizim gibi doktor kurbanları olmayın, kürtaj önemli ve ehli iyi olan bir doktora gidin ben korkutmak gibi olmasın 1.düşükte kürtaj olunca iyi yapılmayınca 2.gebeliğimede vurdu

6.3 haftalıken durmuş hamileliğim normalde 9. haftada olacaktım.devlet hastanesine gittim benim yarın doğumhanedeki günüm dedi zorunda bırakmadı çok ilgili bir doktor fazla kalırsa birşey olurmu dedim yok yarın gel kürtaj yaparız dedi.

daha öncede dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.Allah tekrar aynı şeyleri yaşatmasın çok zor

Allah yardımcımız olsun,sabır versin.Korkma kürtajdan Mevlam hayırlı sonuclar verir bize inşallah

Ruhum daralıyor arkadaşlar 16 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama zamanla alışmaya kendinimi çalıştırsamda hep bebeğimi düşüyorum, geceleri uykum kaçıyor, saatlerce ağlamak istiyorum bazen hayal ediyorum uyandıgımda kabus olsada gecse olmayınca içimi hüzün kaplıyor...Çok mutsuzummm....

rabbim sabırlar versin,hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size

Aminnnn.Ne olursun Ya Rabbim banada annelik duygusunu tattırmayı hayırlı, sağlıklı evlatlar vermeyi herkeze nasip eyleeee!!

merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum bugün evdeyim .verende alanda allah (c.c).hakkımızda hayırlısı böyleymiş .üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor üzülüp kendimizi harap etmeyelim inşallah ileride tekrar anne olacağız .kendimizi üzerek başka problemlere neden olabiliriz.belkide bu tekrar hamile kalmamızı engelleyebilir.ben şimdiden bile tekrar hamileliği düşünüyorum en azından şu bir ay bekleyip tekrar denemek istiyorum. tabi bu arada patolojiden gelecek sonuçlara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…