• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim, hayallerim ne oldu?

gkurt1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
127
2
118
İzmir
Yine aynı sahne yine aynı gün,

2 yıllık evliyim, evliliğim 2.ayında hamile kaldım.Hersey yolunda giderken Çarşamba günü 14.haftasının içinde aniden wc gittiğimde tık diye bir sesle vajinamda su aktı, daha sonra kanamalarım başladı.Meger bebeğimin su kesesi patlamış.Oğlumuzun olucagını ögrenmiştik, yeni evliliğin stresinde mutlu bir heyacandı.Eşim bebeğimizin adını bekarken hayal ettiği Burak ismini koyucaktı.Hastanede bebeğimin susuz kaldıgını bebeğimin düşcegini söylediler müdahale edip, kürtaj oldum.Çok zordu en zoru eve geldiğim gün gögsümden süt gelmesiydi, yıkılmıstım ama Rabbim bilir herseyi kaderimize razı geldim, gelmeliyimde.İnş. öbür dünyada oğlumla kavusucaktım.Artık ben her ay 6 ayın geçmesini bekledim.Zaman gecmiyordu sanki kürtajdan sonra tiroit hastalığıyla karşılaştım.Daha bir yıkıldım tiroit hamile kalmayı engellediğini yada düşük gebeliklere neden oldugunu öğrendim.Artık hergün işyerinde tiroit hastalığını araştırır oldum.6 aylık sürenin geçmesiyle bebek düşünmeye başladım, ama hamiş kalamıyordum.Tiroit hastalığına kapılmıştım adet olamıyordum prolaktin değerlerimde yükselmişti.Diane 35, dostinex kullanmaya başladım.Bir yandanda hamile kalmak için i.saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başladım.Ve adet hala olamıyordum artık psikolojim bozulmuş eşime bebeğimiz olamazsa yine benimle olurmusun, hep bebekle ilgili sorular yöneltir beni teselli ederdi.Ablamın hamile oldugunu öğrendim, çok sevinmiştim bir oğlu vardı 1 tane daha yiğenim vardı.Kimin hamile oldugunu görsem Rabbimden o anı hep hayal etmeye başladım.Umudum bitmemişti ama hayal kırıklıklarım içimde yaşıyordum.26 Mayıs günü tekrar başka doktora gittiğimde hayal ettiğim o sözcükleri duydum 6.haftalık hamileydim.Artık içim içeme sığmıyorduİçime doğuyordu kızımız olucaktı, vede sonuç öyle çıktı.Herşeyi dikkat etmeye başladım.Herşey yolunda gidiyordu eşimin işleri kışın yogun olurdu gece 1,3 kadar çalışırdı. Bebeğimize iyi bir gelecek hazırlamak için, bazen annemlerde kalır bazen evimde kalırdım.Yine aynı gün hayallerimin yıkıldığı gün Çarşamba günü wc gittiğimde bebeğimin su kesesi rahimden sarktı kanamalarım başladı aynadan bakınca ne oldugunu anlamadığım bir şey gece 12 eşim evde yoktu, annemleri aradım arabayla 20 dk geliyordu.Ben hala bebeğimin tekmelerini hissetiyorum
bebeğimin son vedalaşmasıymış.Doğumhanede meğer bebeğin doğuma hazırlanıyormuş.Kanamalarım durmuyor ama hala bebeğimin yaşaması umuduyla yaşıyordum o an artık müdahale edilemicekti.Rahimim 7 cm açılmıştı rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu bebeğim dünyaya geldi.O kadar güzeldiki yavrum hemşirelerin elleri arasında gitti.23 .haftalıktı bebeğim6 .aylık olmasına 1 hafta kalmıştı.Ve o kabus gece bitti, Perşembe sabahı bebeğimi eşime teslim ettiler,bende taburcu oldum.Bebeğimi mezara gömdüler, eşim eve geldiğnde
yıkılmıştı.Kefene sarıp kucağına verip toprağa gömmüştü şuan annemlerdeyim.Yüreğim yanıyor keşke bebeğim değil ben ölseydim.Rabbim Cennette oğlum ve kızımla buluşturucak inş.Allahım ne olursun annelik duygusunu tattır bana?Amin burdan arkadaşlar dualarınızı bekliyorummm..

canım Allah sabır versın dıyorum gozlerım doldu kıyamam sana :((((( sakın üzülme bıgun sende anne olucaksın emınımm......

allah sabır versın bıtanem bebegın hareketlerını hıssettıkten sonra insan oyle bı baglanıyokı gözyasları içinde okudum üzüntünü çok ıyı anlıyorum rabbım hayırlı uzun ömürlü saglıklı evlatlar nasıb etsın ınsallah......

rabbim sabır versin ben 36 haftalık oğlumu kaybettim ondan öncede 4 düşüğüm var ama benim hala umudum var ne olur isyan etme rabbim herşeyin daha iyisini daha güzelini bilir sabret allah yardımcınolsun

çok üzüldüm inşallah sağlıkla bi bebek dünyaya getirirsiniz Allahın izniyle.
tevekkül edin.Allaha sığının.O yardım eder.bizim de bebeğimiz olmuyor yıllardır.çok zor bişey:14:
ama Allahım dert verdiği gibi dilerse derman da verir.

Allah yardımcın olsun inancını kaybetme daha yaşın genç inşallah anne olursun. şu an seni hiçbirşey rahatlatmaz belki ama dualarım seninle.

çok üzüldüm Allah sabır versin, insan anne olmadan hamile kalmadan anlamıyormuş gerçekten tam olarak, o yüzden şu an seni çok ii anlıyorum, benim de ilk haftalar kanamalarım vardı, korkuyu da çok ii biliyorum. Ama sen dua et, Allah'ım hayırlısıyla sesini duyar, ama hep dua et kalbinden koparcasına dualar, o şekilde dua et. Allah gönlüne göre versin inşallah

Allah sabırlar versin canım, burdan yeniden hamile olduğunu hatta yavrunu kucağına aldığın günlerinde haberini alırız inşallah. Allah büyüktür,sakın Allah'ın gücüne gidicek şeyler söyleme.

başınız sağolsun..şimdi cennette meleklerin..bir gün buluşacaksınız..ama ne olur isyan etme derdi veren Rabbim sabrını da verecek inşallah...yaşadığımız her acı bu dünyada bir sınav..Allahtan gelene tevekkül etmekten başka çaremiz de yok..yaşadıkça belki daha ne acılar görücez..Rabbim beterinden korusun..sana ve eşine sağlık versin yeni umutlarla yeniden sağlıkla uzun ömürlü evlatlarınız olsun..dualarım seninle..

canim benim basin sagolsun rabbim tekrarini yasatmasin .benim dört düsügüm var ücüncü bebegimide ben de 15.haftada kaybettim.kendiliginden evde düsük yaptim yavrumu kendim elime aldim ama gözlerimi kapanip esime verdim anlatilmaz bir aciydi:14: hic umudunu kaybetme en azindan derdinin dermani diger hamileliginde rahim agzina dikis atarlar benimde kan pihtilasma sorunum var ,bununla mücadele ediyorum.sende bence gereken testlerini yaptir,diger hamileligini sansa birakma ...

Son düzenleme:
herkese burdan tşkr ederim hepinizden allah razı olsun Rabbim hepimize evlat sahibi olmamızı onları bir ömür boyu bize bağışlarrr

2 yıllık evliyim, evliliğim 2.ayında hamile kaldım.Hersey yolunda giderken Çarşamba günü 14.haftasının içinde aniden wc gittiğimde tık diye bir sesle vajinamda su aktı, daha sonra kanamalarım başladı.Meger bebeğimin su kesesi patlamış.Oğlumuzun olucagını ögrenmiştik, yeni evliliğin stresinde mutlu bir heyacandı.Eşim bebeğimizin adını bekarken hayal ettiği Burak ismini koyucaktı.Hastanede bebeğimin susuz kaldıgını bebeğimin düşcegini söylediler müdahale edip, kürtaj oldum.Çok zordu en zoru eve geldiğim gün gögsümden süt gelmesiydi, yıkılmıstım ama Rabbim bilir herseyi kaderimize razı geldim, gelmeliyimde.İnş. öbür dünyada oğlumla kavusucaktım.Artık ben her ay 6 ayın geçmesini bekledim.Zaman gecmiyordu sanki kürtajdan sonra tiroit hastalığıyla karşılaştım.Daha bir yıkıldım tiroit hamile kalmayı engellediğini yada düşük gebeliklere neden oldugunu öğrendim.Artık hergün işyerinde tiroit hastalığını araştırır oldum.6 aylık sürenin geçmesiyle bebek düşünmeye başladım, ama hamiş kalamıyordum.Tiroit hastalığına kapılmıştım adet olamıyordum prolaktin değerlerimde yükselmişti.Diane 35, dostinex kullanmaya başladım.Bir yandanda hamile kalmak için i.saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başladım.Ve adet hala olamıyordum artık psikolojim bozulmuş eşime bebeğimiz olamazsa yine benimle olurmusun, hep bebekle ilgili sorular yöneltir beni teselli ederdi.Ablamın hamile oldugunu öğrendim, çok sevinmiştim bir oğlu vardı 1 tane daha yiğenim vardı.Kimin hamile oldugunu görsem Rabbimden o anı hep hayal etmeye başladım.Umudum bitmemişti ama hayal kırıklıklarım içimde yaşıyordum.26 Mayıs günü tekrar başka doktora gittiğimde hayal ettiğim o sözcükleri duydum 6.haftalık hamileydim.Artık içim içeme sığmıyorduİçime doğuyordu kızımız olucaktı, vede sonuç öyle çıktı.Herşeyi dikkat etmeye başladım.Herşey yolunda gidiyordu eşimin işleri kışın yogun olurdu gece 1,3 kadar çalışırdı. Bebeğimize iyi bir gelecek hazırlamak için, bazen annemlerde kalır bazen evimde kalırdım.Yine aynı gün hayallerimin yıkıldığı gün Çarşamba günü wc gittiğimde bebeğimin su kesesi rahimden sarktı kanamalarım başladı aynadan bakınca ne oldugunu anlamadığım bir şey gece 12 eşim evde yoktu, annemleri aradım arabayla 20 dk geliyordu.Ben hala bebeğimin tekmelerini hissetiyorum
bebeğimin son vedalaşmasıymış.Doğumhanede meğer bebeğin doğuma hazırlanıyormuş.Kanamalarım durmuyor ama hala bebeğimin yaşaması umuduyla yaşıyordum o an artık müdahale edilemicekti.Rahimim 7 cm açılmıştı rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu bebeğim dünyaya geldi.O kadar güzeldiki yavrum hemşirelerin elleri arasında gitti.23 .haftalıktı bebeğim6 .aylık olmasına 1 hafta kalmıştı.Ve o kabus gece bitti, Perşembe sabahı bebeğimi eşime teslim ettiler,bende taburcu oldum.Bebeğimi mezara gömdüler, eşim eve geldiğnde
yıkılmıştı.Kefene sarıp kucağına verip toprağa gömmüştü şuan annemlerdeyim.Yüreğim yanıyor keşke bebeğim değil ben ölseydim.Rabbim Cennette oğlum ve kızımla buluşturucak inş.Allahım ne olursun annelik duygusunu tattır bana?Amin burdan arkadaşlar dualarınızı bekliyorummm..

canım ağlamaktan bi hal oldum sanki içimden birşey koptu gitti.eşimde korktu birden seni anlattım beraber ağladık .rabbim bir daha yaşatmasın sana ve kimseye :((( nedesem boş aslında allahım sabır versin sana:((başın sağolsun canım :(( merak etme cennette ikiside sizi bekliyo olucaklar....rabbmi birdaha yaşatmasın buacıları :((

Ne desem bilemedim,gözlerim doldu okurken:5: Anne değilim,daha 22 yaşındayım. Fakat erken yaşta evlenen bir arkadasimda kısa zaman once bu durumu yaşadı. Ne kadar zor biliyorum. Rabbim sabır versin sana,tekrardan anne olmayı nasip etsin insallaaaah. Demekki hayırlısı buymuş,bol bol dua et Allaha sığın. Tüm derdin devası o. Eminim ki kısa zaman içerisinde hamile kalip bebeğini kucağına alabileceksin. Tüm dualarim seninle..

sana umut olsun diye yazıyorum canım annem de bi ölü doğum bi düşük yapmış. sonra ikizleri yani ben ve kardeşim doğmuşuz. Allah tan ümit kesilmez. acından öyle söylüyorsun eminim ama keşke ben ölseydim gibi cümleler sarfetmemeye çalış. herşeyin doğrusunu bilen Rabbim senin içinde bi doğru çizmiştir elbet.

canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum hele de eve gelip göğsünden sütün gelmesini bende yaşadım çok zor bir şey ama bakk bunlarla yaşamayı öğrendim şimdi yedi aylık hamileyim bizde artık gün sayıyoruz hiç bir şeyin garantisi yok dimi şimdii önüne bakmaya çalışacaksın bunları söylemek kolay diyeceksin ama canım inan bana yapacağın başka birşey yokk

çok üzüldüm
elbette hiç kolay değildir ...ama beterin beteri vardır
hamile kalmanda bir sorun yokmuş çok şükür inşallah yine olur
ben 6 yıldır ne uğraşlar veriyorum 4 kere tüp bebek denedik ama hiç gebelik oluşmadı
şimdi beşinci tedavideyiz ne olacağını Allah bilir.......
Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

canım seni öyle iyi anlıyorumki..20gün önce bende 23haftalık kızımı kaybettim..
15eylül cuma akşamıydı:14::14::14:

gce 11 gibi azcık sancılandım wc ye gittim kanamam var..
hemen hastaneye gittik 8cm acılma ve bebek kesesinin asagı düşmesi ile bebegin kurtulamayacagını sölediler..yasadıklarımız aynı..
seni dogumhaneye almıslar..beni gece 2 den diger gün ögleden sonra 5 e kadar dogumyapan kadınların yanında yatrdılar..herkes evladıyla yatıyor sezeryanlı kadınlar sancımız var die sızlanıordu..

sancım gelmedi ve meleğimin kalbi atıyordu:(

suni sancı verdiler 1 saat içinde meleğim dogdu..ama ölü dgdu..zaten yasamaz demişlerdi..

bende troid hastasıyım 50mg ilaç kullanıordum nisan ayından beri..
ama troid degiilmiş benm düşügüm sebebi..rahimagzı yetmezliğiymiş..

üstelk bende pko da var ve 2 yıl evliyken zorla hamile kalmıstım..
bir daha ne zaman hamile kalırım Allah bilir:(((

kontrolüne gttigin doktorun ne dedi?bir acıklama yaptı mı sana?
benm doktorum öle ilgisiz davrandı ki..yine olur deyip cıktıişin içinden..

Allah bizlere sabır versin basımız saolsun..

Allah çok sabır versin sana.öbür gebeliğinde önlemini al canım rahim ağzı dikiş falan atarlar belki..

Bu benim sürekli kontrole gittiğim doktor değildi, acil oldugu için tesadüfen ablamın kadın doğum doktoruydu.Gittiğimde 7 cm acılmıstı cok kan kaybediyordum erken doğum dedi.Sende servikal yetmezliği var dedi.Ama hala korkularım var benim 2.gebeliğimdi bu sadece bu tanı yetermi ileride nasıl müdahele edilir gibi endişeler sardı beni...

Back