Bebeğimi kaybettim, eşimle kavga ediyorum

Oncelile basiniz sagolsun. Cok uzuldum cok etkilendim yasadiklarinizdan. Allah yardimciniz olsun sabir versin insallah. Normalde kolay kolay soylemem bunu ama bu adamla ziyan ettiginiz gunlere yazik. Vicdansiz pislik. En zor zamaninizda birakin destek olmayi kostek olmus. Yasadiginiz aciya bile saygisi yok. Birakin o vicdan azabi ceksin siz elinizden geleni yapmissiniz. En dar zamaninizda size zerre kadar hayri dokunmayan su pislik adam hayatinizda olmasa daha iyi. Psikolojik olarak bitirir boylesi insani.

Canım ya ne olur üzülme bir anne olarak sen elinden geleni yapmaya calismissin zaten.tahmin edebiliyorum nasıl acı cektin ancak bu seninle alakalı bir durum değil.keske bu süreçte Esin yanında olabilseydi.suan ona sitem etmekte çok haklısın.Allah geride kalan diğer evladina uzun ömürler versin inşallah.

Benim de 2 hamileliğimde de düşük riskim vardı sizinki kadar olmasa da. Doktorların söylediği şey hep aynıydı. Ne yaparsanız yapın ne yaparsak yapalım dışardan yapılan herşeyin etkisi sadece %12.
Yani sizin bir suçunuz yok. Kendinize yüklenmeyin. Cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var artık.
Diğer taraftan eşiniz tam bir öküz. Duygusuz ve acımasız. Ben olsam bir daha asla kızımla onu yalnız bırakmazdım. Hiçbir yere göndermezdim. En ufak bir hatasını kollayıp boşardım sanırım. Çünkü yaşadıklarınız kolay kolay unutulmaz. Huzursuz bir evde büyümesin kızınız. Tabi bunlar sadece benim fikrim.

Başınız sağolsun, peki nasıl atlattınız
Allah sabır versin
Kocamın öküzlüğü çok maalesef
6 ay boyunca psikologa gittim ilk 2 ay eşimle birlikte sonra tek...anlattığım olaydan sonra cocugum da oldu şu an 1,5 yasinda hatta burda da 2020 mayis anneleri grubundayim.
Psikolog destegi ile hiç ilac almadan atlattık çok şükür.
Allah kimseye kaldiramayacagi dert vermez diye düşünüyorum. Ve dediğim gibi bebeginizin bu dunyada 1 nefes bile nasibi yokmus. Bütün hayatımızı kontrol edemiyoruz sağlık konusunda önüne gecemeyecegimix olaylar yasanabiliyor (her ailede yasanir).siz hiç kimildamadan yatsaydiniz da olacağı varsa olurdu. Dediğim gibi önüne gecemedigimiz olayları kabul etmek zorundayiz

Öncelikle basin sag olsun canim yasadigin acinin aynisini yasayan biri olarak sana diyebilecegim tek sey cennet kapisina biraktik meleklerimizi onlar bizlere kavusamadi ama biz onlara kavusacagiz insallah. Bende 5 aylik melegimin cinsiyetini ogrendigim gün esime supriz yapmaya hazirlanirken suyumun gelmesiyle erken dogum yapip bebegimi Allah a emanet ettim. ama sag olsun esim her konuda bana destek oldu Allah sanada sabirlar versin canim

Kendinizi suclamayin doktor bana yaşayacak bebek ne yapsan yaşar yasamayacak 24 saat yatsan yaşamaz demisti bunun sizle ilgisi yok
Basiniz sag olsun çok üzüldüm ölü doğum yapmak çok zor derler bunun üstüne o esiniz çamaşır dediyse o çamaşırları yırtıp önüne atsaydiniz vicdansiz adam
Cocugu tek göndermeyin kuzen de çocuk ama olsun ne olacağı belli olmaz babası goturuyorsa bir zahmet bakacak çocuğa da

Bazı eşler neden böyle yahu... sizi anlıyorum

Çok iyi yapmışsınız. Allah bu yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin.
Çok doğru, önüne geçemediğimiz olaylar hepimiz yaşamışızdır.
Hareket etmeseydim yine başıma gelebilirdi, doktorda hareket e bağlamadı, enfeksiyon üzerinde durmuştu.
Anne olunca kendimizi suçlamadan edemiyoruz

Ah yavrum yaşamayacakmış, o sancıları çekerken insan 2 kat acı çekiyor.
Eşim de dersini aldı, tatile kafamızın dağılacağı bi yere gidip gezelim diyor. Gezmeye tatile bile halim yok.

Kızım babasıyla gidiyor, tek bırakmıyorum.
Ama orda wc ye falan halası götürüyor heralde.

Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun
Cennet kuşlarımız uçtu gitti

Riskli gebelikler için un çuvalı taşımış ona bir şey olmamış benzetmesi yanlış. Herkesin hamileliği ayni geçmez. Sağlıklıysa risk yoksa her şey yapabilir.

Başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın. Allah ım ne eşler var ya.hizmetçi misin Allah korusun belki hastalandın belki yatalak kaldın yine mi hizmet etmek zorundasın. Şu gerikafalı kocalar beni benden alıyor
Kendinizi suçlamayın lütfen. Siz hiç nefes almadan yatsanız da demek ki olacaktı. Arkadaşım düşük yapıyormuş doktora gitmiş doktor pek ilgilenmemiş sanırım ne yaparsa yapsın düşeceğini biliyordu. Demişki seni baş aşağı ayaklarından bir yere bağlasam o bebek düşecekse düşecek yapacak bir şey yok demiş. Sizde kendinizi suçlayarak daha fazla üzmeyin. Şöyle düşünün belki de sağlıksız bir bebekti annesini üzmemek için erkenden ayrıldı.Çok ağır bir iş yapmamışsınız öyle olsa biraz haklı olurdunuz. Bende çok fazla kanama yaşadım istirahat et su iç dediler hatta bir gece hastanede de yattım ama benim bebeğin çevresinde kanama yoktu. Sanırım sizin bebeğin çevresinde de kanama vardı.
Bugün bir forum daha okudum. Sizin gibi bebek düşmesin diye bayana dikiş atmışlar ama yine de tutamamış 6 aylıkken bebek karnında ölmüş . Doktor ihmali hataları çok şeyler çekmiş. Bunda da bir hayır var deyin. Bir yavrunuz daha var onun için ayakta durmaya çalışın o da sizi öyle görünce etkileniyordur
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım

Aslında çalışmak size iyi gelir. Bedenen kendinizi toparlayıp işe başlasanız iyi olabilir. Bir şeyle meşgul olunca kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Başınız sağolsun Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Hamileliğim gayet iyi sorunsuz geçiyordu evde oturup tv izliyordum, kalkıp WC ye gittiğimde kan geldi peçeteye. Hemen doktara gittim, muayene etti kalbi durmuş kese bozulmuş düşük yapıyorsun dedi. O yüzden kendinizi suçlamayın bazen hiçbir şey yapmanıza bile gerek kalmıyor bebeğinizi kaybetmek için

Öncelikle başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm.Nolur kendinizi suçlamayın.Siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız.Gerisi Allah'a kalıo artık.Acinizi yaşayın,uzulun,ağlayın ama kendinizi suçlamayın.Siz suçlu falan değilsiniz.Esinize soylicek laf bulamıyorum.Allah nasıl biliosa öle yapsın böyle adamlari.Vicdansiz,merhametsiz oluyo bazıları.Bu konuya delirmekte de sonuna kadar haklısınız.Biz de eşimle deli gibi aşık evlendik ama şuan o da beni delirtio.36 haftalık hamileyim,yürümeye takatim yok hep bı şikayet halinde.Surekli gezmek istio,kötüyüm diyince surat yapio.Simdi de tutturdu doğumgününde Ocak başına gidelimmis.39 haftalık olucam doğumgününde.Gercekten aşırı bunaldım.İnsan ise dönmek ister mi ya ben ise dönmek istiorum dogumdan hemen sonra.Ucretli izninin bitmesini bile beklemicem böle giderse.Bazi adamlar kafayı yemiş net kafayı yemiş.Sunu bilim istedim böyle koca sadece sizde yok o yüzden bu adama fazla anlam yükleyip kendinizi hirpalamayin.Simdi doya doya açınızı yaşayın.Sonra ayağa kalkın.Butun kalbimle sarılıyorum size.Bu acı gecicek

Anladim grcmis olsun
Tatile gitmek iyi fikir olabilir ama biraz daha toplaninca bence

Çok teşekkür ederim. Hamileliğin sıkıntılarını biz çekiyoruz. Onların bizi el üstünde tutması gerekiyor ama nerde. Onun normal hayata dönüvermesi bile canımı sıkıyor, depresyona girmesini istemem ama ne bileyim.

Size de geçmiş olsun. Yine de hareket etmeseydim diye çok pişman oluyorum. Tabiki Allah ömür verseydi hareket felan etkilemezdi. Ona şüphem yok
Hiç suyu kalmadığında bile kalbi atıyordu, ama doğurmak zorundasın çünkü enfeksiyon değerlerim yükseliyor, o kısmı çok zordu.. Doğurmasam da yaşamayacak suyu yok. Hepsi ayrı travmaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…