- 14 Ağustos 2018
- 19.696
- En iyi cevaplar
- 2
- 73.967
- 598
Hamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
16.hafta rahim ağzına dikiş atıldı, (kısaldığı için,) oh be dedim kanama da kesildi.
Bu süreçte doktor hep yat, wc ye kalk sadece diyordu.
Evde 3.5 yaşında kızım var ona annem baktı.
Eşim ise yattığım süre boyunca anlayış göstermedi, bi yemek yapsa uf puf dedi.
Ev hep dağınık pisti.
Baktım eşimle olmuyor anneme gidip yattım. Annemin de sağlık sorunları var çok yoruluyorfu, kızım çok inatçı. 1 ay annemde kaldık. Eve yardımcı bulup evime geçtim, yardımcı geldiği gün aptal kafam kalktım banyodan utandığım için çamaşırları makineye attım biraz ortalığı toparladım. Eşim kendi yaşıyordu en ufak yerden bir çöp bile almamış.
Baktım belim ağrıdı hemen yattım. 3 saat sonra yatakta suyum boşaldı, yani
19 haftalık hamileyken suyum geldi, çok fazla su gelmesine rağmen 5.gün bebeğin suyu bitti ve doğmak zorunda kaldı. Suyu bittiğinde bile kalbi atıyordu. Hastane de yaşadığım acıları anlatmayayım.
Neyse hastaden eve geldik, ertesi gün eşim şu banyodaki çamaşırları bi makineye at dedi. Orda koptum, bebeğimi toprağa verince rahatladın mı, şimdi rahat rahat hizmet edeyim artık işim ne karnım boş diye bağırdım.
Onu bu süreçte çok destek olamadığı için, kendimi de ayağa kalktığım için çok suçluyorum. Pişmanlık ve acı içerisindeyim.
2 gündür eşime saldırıyorum.
Oda altta kalmıyor. İçimdeki bu acı be pişmanlık nasıl geçer, herşey hamileliğimi bebeğimi hatırlatıyor
6 ay boyunca psikologa gittim ilk 2 ay eşimle birlikte sonra tek...anlattığım olaydan sonra cocugum da oldu şu an 1,5 yasinda hatta burda da 2020 mayis anneleri grubundayim.Başınız sağolsun, peki nasıl atlattınız
Allah sabır versin
Kocamın öküzlüğü çok maalesef
Bazı eşler neden böyle yahu... sizi anlıyorumSağolun, aslında doğana kadar hak etmiyor. Doğduktan sonra ilgili bi baba.
Kızıma hamileyken de yatmıyordım ama çok hareket yasaktı. O zamanda çok tartışmıştık. Yok ben yatmayı severmişim zaten vs. İşime geliyormuş.
Doğunca anlıyor baba olduğunu.
Bu bebeğimiz doğamadı maalesef
Amin çok teşekkür ederim.
Çok iyi yapmışsınız. Allah bu yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin.6 ay boyunca psikologa gittim ilk 2 ay eşimle birlikte sonra tek...anlattığım olaydan sonra cocugum da oldu şu an 1,5 yasinda hatta burda da 2020 mayis anneleri grubundayim.
Psikolog destegi ile hiç ilac almadan atlattık çok şükür.
Allah kimseye kaldiramayacagi dert vermez diye düşünüyorum. Ve dediğim gibi bebeginizin bu dunyada 1 nefes bile nasibi yokmus. Bütün hayatımızı kontrol edemiyoruz sağlık konusunda önüne gecemeyecegimix olaylar yasanabiliyor (her ailede yasanir).siz hiç kimildamadan yatsaydiniz da olacağı varsa olurdu. Dediğim gibi önüne gecemedigimiz olayları kabul etmek zorundayiz
Ah yavrum yaşamayacakmış, o sancıları çekerken insan 2 kat acı çekiyor.Kendinizi suclamayin doktor bana yaşayacak bebek ne yapsan yaşar yasamayacak 24 saat yatsan yaşamaz demisti bunun sizle ilgisi yok
Basiniz sag olsun çok üzüldüm ölü doğum yapmak çok zor derler bunun üstüne o esiniz çamaşır dediyse o çamaşırları yırtıp önüne atsaydiniz vicdansiz adam
Cocugu tek göndermeyin kuzen de çocuk ama olsun ne olacağı belli olmaz babası goturuyorsa bir zahmet bakacak çocuğa da
Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsunÖncelikle basin sag olsun canimyasadigin acinin aynisini yasayan biri olarak sana diyebilecegim tek sey cennet kapisina biraktik meleklerimizi onlar bizlere kavusamadi ama biz onlara kavusacagiz insallah. Bende 5 aylik melegimin cinsiyetini ogrendigim gün esime supriz yapmaya hazirlanirken suyumun gelmesiyle erken dogum yapip bebegimi Allah a emanet ettim. ama sag olsun esim her konuda bana destek oldu Allah sanada sabirlar versin canim
Canim kardesim okuyunca icim bir tuhaf olsu acini ben de paylasiyorum, oncelikle esini de kendini de suclama, herseyin bir zamani vakti ömrü var , nasip gercekten nasip.
Kaldi ki camasir ne kadar agirliktatir ki.
Babaannem un cuvallari bile tasimis gebeyken.
Insragramda suan hatirlamiyorum kadin hamileydi ve o sekilde kosu yapiyordu kasli biriydi.
Başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın. Allah ım ne eşler var ya.hizmetçi misin Allah korusun belki hastalandın belki yatalak kaldın yine mi hizmet etmek zorundasın. Şu gerikafalı kocalar beni benden alıyorHamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
16.hafta rahim ağzına dikiş atıldı, (kısaldığı için,) oh be dedim kanama da kesildi.
Bu süreçte doktor hep yat, wc ye kalk sadece diyordu.
Evde 3.5 yaşında kızım var ona annem baktı.
Eşim ise yattığım süre boyunca anlayış göstermedi, bi yemek yapsa uf puf dedi.
Ev hep dağınık pisti.
Baktım eşimle olmuyor anneme gidip yattım. Annemin de sağlık sorunları var çok yoruluyorfu, kızım çok inatçı. 1 ay annemde kaldık. Eve yardımcı bulup evime geçtim, yardımcı geldiği gün aptal kafam kalktım banyodan utandığım için çamaşırları makineye attım biraz ortalığı toparladım. Eşim kendi yaşıyordu en ufak yerden bir çöp bile almamış.
Baktım belim ağrıdı hemen yattım. 3 saat sonra yatakta suyum boşaldı, yani
19 haftalık hamileyken suyum geldi, çok fazla su gelmesine rağmen 5.gün bebeğin suyu bitti ve doğmak zorunda kaldı. Suyu bittiğinde bile kalbi atıyordu. Hastane de yaşadığım acıları anlatmayayım.
Neyse hastaden eve geldik, ertesi gün eşim şu banyodaki çamaşırları bi makineye at dedi. Orda koptum, bebeğimi toprağa verince rahatladın mı, şimdi rahat rahat hizmet edeyim artık işim ne karnım boş diye bağırdım.
Onu bu süreçte çok destek olamadığı için, kendimi de ayağa kalktığım için çok suçluyorum. Pişmanlık ve acı içerisindeyim.
2 gündür eşime saldırıyorum.
Oda altta kalmıyor. İçimdeki bu acı be pişmanlık nasıl geçer, herşey hamileliğimi bebeğimi hatırlatıyor
.
Öğretmenim, rapor vermişti doktor hala bitmedi. Eşim raporu bozup okula dön dedi birde. Şuan 5 dk yürüyemiyorum, bitik gibiyim. Tepki veriyorum fazlasıyla. Kızım etkileniyor, 2 gün öncesine kadar canım babam derken, şuanda ben sürekli suçladığım için seni sevmiyorum git deyip duruyor.
Anladim grcmis olsunAh yavrum yaşamayacakmış, o sancıları çekerken insan 2 kat acı çekiyor.
Eşim de dersini aldı, tatile kafamızın dağılacağı bi yere gidip gezelim diyor. Gezmeye tatile bile halim yok.
Kızım babasıyla gidiyor, tek bırakmıyorum.
Ama orda wc ye falan halası götürüyor heralde.
Çok teşekkür ederim. Hamileliğin sıkıntılarını biz çekiyoruz. Onların bizi el üstünde tutması gerekiyor ama nerde. Onun normal hayata dönüvermesi bile canımı sıkıyor, depresyona girmesini istemem ama ne bileyim.Öncelikle başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm.Nolur kendinizi suçlamayın.Siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız.Gerisi Allah'a kalıo artık.Acinizi yaşayın,uzulun,ağlayın ama kendinizi suçlamayın.Siz suçlu falan değilsiniz.Esinize soylicek laf bulamıyorum.Allah nasıl biliosa öle yapsın böyle adamlari.Vicdansiz,merhametsiz oluyo bazıları.Bu konuya delirmekte de sonuna kadar haklısınız.Biz de eşimle deli gibi aşık evlendik ama şuan o da beni delirtio.36 haftalık hamileyim,yürümeye takatim yok hep bı şikayet halinde.Surekli gezmek istio,kötüyüm diyince surat yapio.Simdi de tutturdu doğumgününde Ocak başına gidelimmis.39 haftalık olucam doğumgününde.Gercekten aşırı bunaldım.İnsan ise dönmek ister mi ya ben ise dönmek istiorum dogumdan hemen sonra.Ucretli izninin bitmesini bile beklemicem böle giderse.Bazi adamlar kafayı yemiş net kafayı yemiş.Sunu bilim istedim böyle koca sadece sizde yok o yüzden bu adama fazla anlam yükleyip kendinizi hirpalamayin.Simdi doya doya açınızı yaşayın.Sonra ayağa kalkın.Butun kalbimle sarılıyorum size.Bu acı gecicek
Size de geçmiş olsun. Yine de hareket etmeseydim diye çok pişman oluyorum. Tabiki Allah ömür verseydi hareket felan etkilemezdi. Ona şüphem yokBaşınız sağolsun Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Hamileliğim gayet iyi sorunsuz geçiyordu evde oturup tv izliyordum, kalkıp WC ye gittiğimde kan geldi peçeteye. Hemen doktara gittim, muayene etti kalbi durmuş kese bozulmuş düşük yapıyorsun dedi. O yüzden kendinizi suçlamayın bazen hiçbir şey yapmanıza bile gerek kalmıyor bebeğinizi kaybetmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?