Düşük riski olduğunu baya baya ilk mesaja yazmış neyi sonradan okudunuz. Polemik gibi amacım yok, riskli gebelik yaşayanlara verilen tepkilere yorum yapıyorum gayet net.Allah askina catacak polemik yapacak yer aramissiniz . Bayanin dikis doktor vs atildigini sonradan okudum.
Kaldi ki algidan cikilali yillar oldu.
Amin sağol canım. Ben de öyle diyorum, kızıma hamileyken merdiven çıktım ortalık topladım yemek yaptım ama onda da serklajlıydım bişey olmamıştı. O yüzden belki de bişey olmaz diye de düşündüm.Cok gecmis olsun Allah sabir versin cnim...
Sana şu kadarını soyleyeyim kesinlikle bi ortalik toplamadan bebegin suyu gelmez.inan 7/24 yatsaydinda yine dogum baslicakti kendini bosyere harab etme Nasibi rizki bu kadarmis demmeki Rabbim yuregine ferahlik versin
Neyi okumadınız? En başta yazmış zaten konu sahibi ilk satırları okuyup hemen nasihat vermeye mi koştunuz? . Nasıl enine boyuna okuyup anlayıp öyle konuşmuyorsunuz inanılır gibi değil ? Babaannesi un çuvalı taşımış mış bravo harikAAllah askina catacak polemik yapacak yer aramissiniz . Bayanin dikis doktor vs atildigini sonradan okudum.
Kaldi ki algidan cikilali yillar oldu.
Riskli gebeyken hiç hoşuma gitmezfi, ben kızıma hamileyken görümcem ay ben hiç hareketsiz kalamam diye hava atardı.Düşük riski olduğunu baya baya ilk mesaja yazmış neyi sonradan okudunuz. Polemik gibi amacım yok, riskli gebelik yaşayanlara verilen tepkilere yorum yapıyorum gayet net.
Zaten sebebi sizin hareketiniz değilde o kişi bu amaçla mı yazmış yani siz böyle mi anladınız?Riskli gebeyken hiç hoşuma gitmezfi, ben kızıma hamileyken görümcem ay ben hiç hareketsiz kalamam diye hava atardı.
Ama şuan suyun gelme sebebi senin hareketin değil denmesi iyi geliyor, pişmanlıktan delircem yoksa
Bk cnim kendini suclama bosuna eltim hamileligin basindan ta 26.haftaya kadae hep yatti ama yinede suyu gldi malesef bebwgi kaybettik bu isler gercekten nasibten oteye gidilmiyor.Amin sağol canım. Ben de öyle diyorum, kızıma hamileyken merdiven çıktım ortalık topladım yemek yaptım ama onda da serklajlıydım bişey olmamıştı. O yüzden belki de bişey olmaz diye de düşündüm.
Birde doğumdan sonra 7 gün de hastanede kalıp antibiyotik tedavisi aldım.
Hastanede iyi gibiydim. Eve gelince çok kötü hissettim. Şurayı toplamıştım vs diye.
Eşim de hastane iyi olduğumdan evde de öyle sandı heralde
9 ay süper bir hamilelik yaşadım ve son gün doğum sancısı başlar başlamaz bebeğimi kaybettim.Riskli gebeyken hiç hoşuma gitmezfi, ben kızıma hamileyken görümcem ay ben hiç hareketsiz kalamam diye hava atardı.
Ama şuan suyun gelme sebebi senin hareketin değil denmesi iyi geliyor, pişmanlıktan delircem yoksa
Allah çocuğunuza uzun sağlıklı ömür versin. Rica ediyorum o heriften tekrar hamile kalmaya calismayin . Tabi sizde anne olacaksiniz orasi başka ama size hiç destegi olmadigi gibi bu zor ve psikolojik açıdan en hassas olduğunuz dönem de bu yaptıklarından sonra baba olmayı haketmiyor.Hamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
16.hafta rahim ağzına dikiş atıldı, (kısaldığı için,) oh be dedim kanama da kesildi.
Bu süreçte doktor hep yat, wc ye kalk sadece diyordu.
Evde 3.5 yaşında kızım var ona annem baktı.
Eşim ise yattığım süre boyunca anlayış göstermedi, bi yemek yapsa uf puf dedi.
Ev hep dağınık pisti.
Baktım eşimle olmuyor anneme gidip yattım. Annemin de sağlık sorunları var çok yoruluyorfu, kızım çok inatçı. 1 ay annemde kaldık. Eve yardımcı bulup evime geçtim, yardımcı geldiği gün aptal kafam kalktım banyodan utandığım için çamaşırları makineye attım biraz ortalığı toparladım. Eşim kendi yaşıyordu en ufak yerden bir çöp bile almamış.
Baktım belim ağrıdı hemen yattım. 3 saat sonra yatakta suyum boşaldı, yani
19 haftalık hamileyken suyum geldi, çok fazla su gelmesine rağmen 5.gün bebeğin suyu bitti ve doğmak zorunda kaldı. Suyu bittiğinde bile kalbi atıyordu. Hastane de yaşadığım acıları anlatmayayım.
Neyse hastaden eve geldik, ertesi gün eşim şu banyodaki çamaşırları bi makineye at dedi. Orda koptum, bebeğimi toprağa verince rahatladın mı, şimdi rahat rahat hizmet edeyim artık işim ne karnım boş diye bağırdım.
Onu bu süreçte çok destek olamadığı için, kendimi de ayağa kalktığım için çok suçluyorum. Pişmanlık ve acı içerisindeyim.
2 gündür eşime saldırıyorum.
Oda altta kalmıyor. İçimdeki bu acı be pişmanlık nasıl geçer, herşey hamileliğimi bebeğimi hatırlatıyor
Oyyy kuzum yaa içim gitti okurken.Hamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
16.hafta rahim ağzına dikiş atıldı, (kısaldığı için,) oh be dedim kanama da kesildi.
Ev hep dağınık pisti.
Baktım eşimle olmuyor anneme gidip yattım. Annemin de sağlık sorunları var çok yoruluyorfu, kızım çok inatçı. 1 ay annemde kaldık. Eve yardımcı bulup evime geçtim, yardımcı geldiği gün aptal kafam kalktım banyodan utandığım için çamaşırları makineye attım biraz ortalığı toparladım. Eşim kendi yaşıyordu en ufak yerden bir çöp bile almamış.
19 haftalık hamileyken suyum geldi, çok fazla su gelmesine rağmen 5.gün bebeğin suyu bitti ve doğmak zorunda kaldı. Suyu bittiğinde bile kalbi atıyordu. Hastane de yaşadığım acıları anlatmayayım.
Neyse hastaden eve geldik, ertesi gün eşim şu banyodaki çamaşırları bi makineye at dedi. Orda koptum, bebeğimi toprağa verince rahatladın mı, şimdi rahat rahat hizmet edeyim artık işim ne karnım boş diye bağırdım.
Onu bu süreçte çok destek olamadığı için, kendimi de ayağa kalktığım için çok suçluyorum. Pişmanlık ve acı içerisindeyim.
Oda altta kalmıyor. İçimdeki bu acı be pişmanlık nasıl geçer, herşey hamileliğimi bebeğimi hatırlatıyor
Rabbim sabrını bol versin inşallahHamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
Ev hep dağınık pisti.
Eltin de çok üzülmüştür, hem yatıp hem kaybetmek çok sarsıyor, aslında ben de çok yattım.Bk cnim kendini suclama bosuna eltim hamileligin basindan ta 26.haftaya kadae hep yatti ama yinede suyu gldi malesef bebwgi kaybettik bu isler gercekten nasibten oteye gidilmiyor.
Cnim erkekler kadinlari anlayamazlar malesef. Esim cok anlayislidir mesala ama bu gebeligimde ben nekadar hastaysam o 10kati hastaydi bazi erkeklerin bunyesi kaldıramıyor malesef eminim biz nedrsek bos esini en iyi taniyan sensin
Çok sağol canım. Kızımı da çok ihmal ettim. Ablam baktı babası baktı biraz annem baktı.Oyyy kuzum yaa içim gitti okurken.
Herşeyi Allahtan. Belli ki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş miniğin. Kendini suçlama gündelik iş yapmışsın. Tutunan bebek taş taşısan tutunur. Tutunamayanda ufacık bi bahane sebep olur. Kendini asla asla suçlama. Olacak oldu mu her türlü olur.
Burdan seni kışkırtmak istemiyorum. Çok ağır bir durum. Eşin keşke bu kadar afedersin o.dun olmasa. Eşiyle iyi olan dünyayla iyi olur demişler. Çok çok ayıp etmiş.
4 yaşına yakın kızın var. Şimdi herşeyi bir kenarı bırak. Ona kocaman bir sarıl. Onun sana öyle ihtiyacı var ki.ona sarıldıkça acıların hafifler. İnsana evladından daha iyi ne gelir.kocayı boşver şimdi biraz kendini toparla. Onun derdine sonra düşersin. Oyh minnoş kızını benim yerime de öp.
Sevgiyle kal canım. Herşey geçer. Sen yanındaki tatlı kızına çok iyi bak.
Bu kadar acimasiz insanla eninde sonunda ayrilirsiniz. Sen kendini anne yaparken onuda baba yapmis olacaksin zaten. Yani cefasi sana sefasi ona kalacakti zaten.Üzülmeyeyim rabbim nasip etse önünde kimse duramazdı.
Amacım eşimi baba yapmak değil ki, kendimi anne yapmaktı, rabbim nasip etseydi
Başınız sağolsun, peki nasıl atlattınız9 ay süper bir hamilelik yaşadım ve son gün doğum sancısı başlar başlamaz bebeğimi kaybettim.
Bence olacagi varmış sizle hiç ilgisi yok. Kocanız çok öküz o tamamen ayrı bir konu.
Birlikten psikolojik destek almanızı öneririm
Amin Allah razı olsun.Allah sabır versin. kendinizi suçlamayın, olacağın önüne geçilmiyor. Yavrunuzu Allah bağışlasın.
kocanıza diyecek bulamıyorum. adamda anlayış, vicdan, insanlık yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?