Bebeğimi kaybettim, eşimle kavga ediyorum

Başınız sağolsun Allah sabır versin
merak ettim eşiniz olacak adam hiç mi üzülmedi iş buyurmaya başlamış hemen

2. çocuk için lütfennn bundan sonra çok iyi düşünün

birçok erkek illa ailesini yeğenlerini savunur
horozlanmasın ne diyeceğinizi sonuna kadar dinlesin

Çok iyi niyetli yazdığınıza eminim ama, kadıncağız daha hamileyken düşük riski varken yerden bir çöp almayan adam o sırada neyin yasını tutuyordu? İlk hamileliğinde de yatıyorsun iş yapmıyorsun diye kızıyormuş. Yas falan değil, hizmetleri aksıyor diye kızıyor resmen. Katıksız öküz.

Yaşadığınız şey hiç kolay bir şey değil.
Ama aşamıyorsanız lütfen yardım alın.
Başınız sağ olsun…

Teşekkür ederim, kılıf uydurmak için söylemiyorum. 10 gün refakatçi yanımda kaldı, hastanede çok ilgilendi. Eve gelince baktım şunu bunu yap diyor, orda kılıf uydurmadım saldırdım zaten.
İğrenç tarafı bencilliği sanırım

Allah ıslah etsin...

Adamın üzüldüğünü hiç düşünmüyorum.

Allah ıslah etsin...
Çok içten bir amin diyorum
Adamın üzüldüğünü hiç düşünmüyorum.
İlk doğunca kutuya koydular, orda üzüntüsünü gördüm.
Sonra görümceler telefonla teselli ettiler bol bol, ertesi gün normaldi. O da bana, bak hayırlısı buymuş, daha kötüsünü yaşayanlar var isyam etme vs dedi.
Annesini kaybettiği gün bakış açısı değişmiş, elden bişey gelmeyeceğni anlamış ondan böyleymiş

Ne isyanı ne hayırlısı ? Doktor açık seçik şekilde riskli durumu söylemiş. Eşiniz yüzünden yapamamışsınız. Bu yanan bir binaya girip alev aldım hayırlısı bu imiş gibi bir şey benim gözümde.

Ya kalacak tabi ki nasıl kalmasın. İlgilenecek de aksi zaten olmamalı. Bunlar büyük şeyler değil asla. Yapması gerekeni yapıyor. Neyse üzmeyin kendinizi allah sabır versin

Öncelikle acı kaybın için sabır diliyorum. Olaya Allah verdi, Allah aldı diye bakar geri kalan insanoğlu bahanelerinden de ders çıkararak yol alırsan eminim senin için daha faydalı olur. Mesela ikinci çocuğa karı koca olarak gerçekten hazır mıydınız?

Canim kardesim okuyunca icim bir tuhaf olsu acini ben de paylasiyorum, oncelikle esini de kendini de suclama, herseyin bir zamani vakti ömrü var , nasip gercekten nasip.

Kaldi ki camasir ne kadar agirliktatir ki.

Babaannem un cuvallari bile tasimis gebeyken.

Insragramda suan hatirlamiyorum kadin hamileydi ve o sekilde kosu yapiyordu kasli biriydi.

Gercekten icimizde bir ses kaydi devamli etrafi sucliyoruz ama bu olaylari daha da kisirlastiriyor.

Sakin olmaya calisin , toparlanmaya calisin. Emin olun esiniz daha kötüdur , suan mücadele edemiyordur ruh haliyleyada ne yapacagini bile.iyordur. Sakin sakin oturup acinizi paylasin ve en onemlisi konusun .

Öyle söylemeyin herkesin hamileliği bir değil, ben de günde 10 km yürüyüp, o zaman 6 yaşındaki oğlumu kucağıma aldığım, temizlik yaptığım zamanlar oluyordu. Ama konu sahibi alttan dikiş attırmış, kanaması varmış, düşük riski varmış. Böyle bir kadından iş beklemek vicdansızlık. Bebeğini kaybeden bir anneye çamaşır at makineye demek hangi vicdan seviyesi bilemiyorum.

Ne dese hakli haklisiniz , esler bazen en yabanci insan oluveriyor.

Açıkçası eşinizin içinin sizin gibi yandığını sanmıyorum. Böyle vicdansızlık görmedim. Benim eşim çok titizdir ama düşük riskim olduğunda hep yattım, evi o çekip çevirdi. Bu olağanüstü bir durum. Üstüne düşeni yapacak. Kötü günde böyle yapıyorsa evli olmanın anlamı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…