Bir de görümcelerle küsüm, bu süreçte küs olduğumuz için beni hiç aramadılar, zaten. Kızım akşam wc deyken görümcenin 4 yaşındaki oğlu için, pipisini gösterdiğini söyledi.
1-2 ay önce baya gitmişlerdi babasıyla. Ben görüşmediğim için ikisi gidiyor.
Eşime dedim bak böyle diyor diye. Sinirlendi o asla ortalık yerde çamaşırını indirmez diye. Konuşturmadı bile beni.
Bu 4 aylık sıkıntılı süreçte en ufak faydaları olmadığı gibi bebeğimi toprağa verince bile aramamış insamlatın küçük çocuğunu savunup bağırıyor, halbuki bi daha gittiğinizde dikkat et diyecektim. Sonuçta oda çocuk ne yapacağı belli mi olur.
Allah razı olsun. Doktorun adı nedirÖncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Bir doktor var ayağa kalkmanın bebek kayıpları ile çok bağlantılı olmadığını savunuyor. Yani kendinizi suçlamayın, isterseniz makalelerini atabilirim. En azından suçunuz olmadığını anlar bir nebze vicdan azabınızı dindirirsiniz. Eşiniz çok anlayışsız davranmış. Ona saldırgan davranmanız çok normal en azından bu süreçte size daha anlayışlı olmalı.
Sağolun, aslında doğana kadar hak etmiyor. Doğduktan sonra ilgili bi baba.Başınız sağolsun
Kendinizi suçlamayın
Ama eşiniz baba olmayı hakediyor mu bunu bidaha düşünün
Nasıl merhametsız vicdansızmış
Amin çok teşekkür ederim.Başınız sağ olsun.
Allahım büyük sabırlar versin inşallah.
Çok güzel açıklamışsınız, aynen annemi ablamı eşimi doktorumu herkesi suçluyorum. Eşim aslında daha sakin, hemen hiç bişey olmamış gibi davranmaya başlayınca çok sinirlendim. Gideyim inşallah iyi bir psikolog bulupÇok hassas bir süreçten geçiyorsunuz. Yasın 5 aşaması vardır derler. İnkar, öfke, pazarlık, depresyon, kabullenme. Öfke aşamasındasınız büyük ihtimalle. Herkesi, her şeyi suçluyorsunuzdur. Onu yapmasaydım, o bunu yapmasaydı düşünceleri aklınızdan geçip duruyordur. Bence bu aşamaları tek başınıza aşmak çok zor olur. Evliliğinizi çok yıpratır.
Şunu hiç unutmayın. Evladını kaybeden sadece siz değilsiniz aynı zamanda eşiniz de kaybetti. O da sizin gibi öfke hissediyor. O da hem kendini hem sizi suçluyor büyük ihtimalle. 1 tane de kızınız var. Bence mutlaka eşinizle psikolojik olarak iyi olmadığınızı, böyle suçlamaların sürekli aklınızdan geçtiğini ve atlatmak için psikolojik destek almak istediğinizi söyleyin. Aile terapistine gidin.
İnşallah en kısa zamanda yasınızı tamamlayıp ailenizle hayatınıza devam edeceksiniz.
Amin.bana kalırsa göndermeyeceğim eşim sizinkiler istediği zaman görüyor vs diyor. Kayın baba gelince onlarda toplanıyorlar, kızımı saldım çayıra, zstem halası bakar diye rahat davranıyor heralde.Rabbim sabır versin. Kızınızı da Yanlız göndermeyin. Kuzeni de daha çocuk ama psikolojileri bozulmasın
Sağolun. Fazlaydı ama yanan benim ciğerim oldu. O bi kere ağlar gibi oldu tamam.Başınız sağ olsun. Kaybınıza çok üzüldüm. Eşinize anlayışsız demek çok hafif kalır. Zaten ikinci çocuk çok fazlaymış ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?