- Konu Sahibi xoxzlemkrts
-
benimde ilk tüp bebek tedavim düşükle sonuçlandı neler hissettiğinizi anlıyorum allah yardımcınız olsun 3 embriyomuzu dondurmuştuk oda pazertesi transfer edilcek allah hepimize kolaylıklar versin
özlemkrts gerçekten çok üzgümün arkadaşım ama kaderiniz böyleymiş.bende 6 ay önce çok büyük sıkıntılarla kaybettim bebeğimi hemde yaşıyorken.ama onlar bizi melek olarak cennette bekliyorlar.Allah sabır versin hepimize.lütfen kendini bırakma ve hayata dört elle sarıl.bak şimdi ikinci bebeğime hamileyim inşallah Allah yaşayamadıgımız güzellikleri onlarla yaşatır bize.Allah sabır versin
özlemkrts gerçekten çok üzgümün arkadaşım ama kaderiniz böyleymiş.bende 6 ay önce çok büyük sıkıntılarla kaybettim bebeğimi hemde yaşıyorken.ama onlar bizi melek olarak cennette bekliyorlar.Allah sabır versin hepimize.lütfen kendini bırakma ve hayata dört elle sarıl.bak şimdi ikinci bebeğime hamileyim inşallah Allah yaşayamadıgımız güzellikleri onlarla yaşatır bize.Allah sabır versin
özlem çok geçmiş olsun canım. çok zor bir durum biliyorum. ben de mart ayının başında düşük yaptım. seni anlıyorum. Allah sabır versin inşallah. kendini çok yıpratmamaya çalış. üzülmemek elde değil biliyorum ama Allah'ın taktiri kendimizi parçalasak da yapacak birşey yok. Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
merhaba ozlemcım cok gecmıs olsun 14 nısanda bende 2. dusugumu yaptım hıcbır sorun yokken 10 haftalık bebegımın kalbı durdu
coz zor bır ımtıhan sabırlar dılıyorum
sımdı test yaptırcaz bakalım adetten sonra onu beklıyorum
Allah yardımcımız olsun
sağol canım alışmaya çalışıyorum işin kötüsü ağlayamıyorum bi ağlasam rahatlayacam kendimi sıkmaktan midem patlayacak gibi ağırıyor
sen ne yaptın ikinciyi denedin mi
slm kızlar bugün bebeğimi kaybettim cok üzgünüm
GEÇMİŞ OLSUN ÖZLEMCİM SENİ OKADAR İYİ ANLIYORUM Kİ 3 TANE BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ BİRİ OLARAK MORALİNİ YÜKSEK TUT VE SABIRLI OLMAYA ÇALIŞ ALLAH(c.c)İNŞALLAH ÇOK SAĞLIKLI EVLATLAR VERİR:çok üzgünüm:
sağol canım
benim ilk denememdi hemen tutmuştu herşey iyiydi hiç beklemiyordum düştüğü gün sabah doktora gittik daha bebek duruyordu kanamam olmasına rağmen bebek yerindeydi iyiydi 1 saatte kaybettim o beni cok üzdü
inşallah başka sefere gerçi bir kaç sane düşünmüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?