Bebeğimi doğumda kaybettim

Başınız sağ olsun

Acınızı hafifletecek cümle bile bulamadım

Sadece şunu diyebilirim

Bir kez hamilelik yaşamışsınız
Hem de kolaylıkla olmuş
Demek ki hamilelikte bir sorun yok
Yine olur

Bu sefer aynı şeyi yaşamamak adına tüp bebek ile pgt yöntemini tervih edersiniz
En sağlıklı embriyo bulunur.
İnşallah tez vakitte yeniden bebeğiniz olur

Allah sabır versin çok üzüldüm maddi imkanlar varsa yoksa da borçla nasıl olursa olsun iyi bir psikolojik destek alın

Ben şuna inanıyorum. Ne olduysa iyi ya da kötü vardır bir sebebi... Bilmiyoruz.. Şimdilik...

Başka ailelerle kıyaslayıp acınızı artırmayın. Onların imtihanı başka alanlarda oldu, oluyor veya olacak.. Kimse 4x4 luk mutluluk içerisinde değil..

Rabbim onu cennetine aldı...

Çok zor... Allahım güç sabır dayanma gücü versin. Ve bugünün acılarını unutturacak evlatlar nasip etsin hayırlısı ve sağlıkla.

Basin sagolsun cnm
Yasadigin bu aci olayi Ben 6.5 yil once yasadim 36 haftaya kadar normal diyen doktor 36. Haftada olculeri 1 hasta Geri cikinca 1 hafta Geri cikmqsi normal deyip béni gonderdi . Ki ben cok az hareket ediyor démème ragmen 37 hafta da calismaz raporu almaya gittigimde nst ye bagladi hemsire ve bébégin kalp atisi duzensiz cikmisti ac misin diye sordide bende hayir aksine daha hareketli olsun kahvalti yapti ve cikolata bile yedigimi soyledim.o nst ye ragmen de ters giden birseyler oldu gibi anlamadi Benim de ilk bébék olduğu icin normaldir, olabilir kelimelerine guvenmistim 38+0 Hafta da Nisanim geldi ve doğum diye gittim Ilde ki hastaneye bebegimin ölüsünü aldım . Bebegimin daha hastaneye gitmeden önce ölmüştü karnımda boynuna 5 defa kordon dolanmisti ve dr farketmemisti böyle Biseyi
(Ama Hakkim hélal degil o dr a igné ucu kadar hâtasi varsa bile hakkim hélal degil diger dunyada hesaplasmak uzere)
Bu kadar aci bir kayiptan sonra çok yıprandım kabuğuma çekildim .insanlardan uzaklastım, nefret ettim Bebeğımı kaybettikten 3 ay sonra hamile kaldım. Stresle geçen 9 ayın sonunda oğlum doğdu 4 yıl sonrada 2. Oğlumu kucağıma aldım . Evet hiç kolay olmayan bir süreçte geçiyorsun . Ama inan ki tak ilacı bir bebek o yüzden inş en kısa zamanda dr kontrolünde hamile kalırsın boş kalan kucağın dolar inş

Çok ama çok üzüldüm, başın sağolsun. Haftalarımız da çok yakınmış, kaldırmak çok zor gerçekten.

Bizim bebeğimizde ilk değerlendirmeler insan hatası olmadığı yönünde ama inanmak da zor geliyor. Otopsi raporunu beklememiz gerekiyor bir sonuca varabilmek için. İnşallah yoktur hataları da bir de o hıncı, siniri içimde taşımak zorunda kalmam.

İşte böyle kontroller, vs. arasında artık bebeklerimizin kısmeti mi yokmuş bilmiyorum da yaşayamadılar. Çok zor geliyor kaldırmak.

Ben de kesinlikle insanlardan çok uzaklaştım. Baş sağlığı için bile telefona çıkmıyorum. Ben bebeğimi kaybetmenin üstüne bir de fiziki sorun yaşadığım için, bakalım iyileşme sürecim nasıl olacak.

İnşallah genetik bir sorunumuz yoktur, hamileliğe engel bir durum da olmaz ve biraz iyileşince biz de sağlıklı bir bebeğe kavuşuruz. Güzel kızımız da yüreğimizde yaşayacak artık.

Acınız çok taze ne diyeceğimi bilemedim. Bir anne olarak çok üzüldüm ama yaşınız daha genç tekrar anne olabilirsiniz lütfen karamsarlığa kapılmayın acınız yaşayın ama kendinizi de hırpalamayın zamana bırakın sadece zamanın size yeni mucizeler getireceğini düşünüyorum.

Şu an size başka çocuğun olur diyenler küfür ediyor gibi geliyordur. Üstünde fazla düşünülmeden pervasızca söylenmiş bir cümle çoğu zaman ama bir o kadar da doğru. Bu yangını başka bir bebeği büyütme telaşıyla küle çevireceksiniz.
Şu anda tek çare zaman. Sabırlar diliyorum.

Öncelikle sabırlar diliyorum. Kolay değil yaşadıklarıniz ama Allah bunu unutturacak acı vermesin.
İlk çocuğuma hamile kaldigimda 9 ay boyunca sık sık hareketlerini incelerken, Allah'ım bana bu duyguyu yaşattığın için sonsuz şükürler olsun. Veren de sensin, güzelliklerini tattir bana insallah, alacak olsan alan da sensin. Sadece senin emanetin, ben bu kadar mutluluk yaşattığın için bile ancak şükreden bir kul olmaya çalışırım diyordum. Gerçekten harika bir duyguydu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlık, huzurla.

Bebeğiniz anladığım kadarıyla rahatsız doğmuş. Bence ömrü boyunca zor olacak, onu yorup, üzecek bir durumdansa Allah bizi bizden iyi bilir, cennetin çocuğu olmuş olması sizi daha iyi hissettirebilir. İyi hissetmeniz de utanılacak birşey değildir. Engelli bir çocuğa ebeveynlik yapmanın hiç bir şeye benzemediğini inanıyorum. Allah hakkıyla bakanlardan razı olsun. Neden olmuş olabilecevini iyice araştırın, genetik bir durumsa mutlaka tüp bebekle yada doktorların önerdiği bir şekilde yapın.

Acınızı paylaşıyorum. Allahım yardımcı olsun. Yaranız uzun bir süre kanayacak. Ama zaman her şeyin ilacı. Zamanla kabuk tutar belki. Umarım güzel anılar biriktirerek üstesinden gelebilirsiniz. Teselliyi dualarda aramak en doğrusu. Canınız yanıyor anlıyorum ama çocukların bebeklerin Rabbimin emaneti olduğunu hatırlayın . Biz bizim çocuğumuz bebeğimiz diyoruz ama hepsi bize emanet.
İnşallah güzel günler görerek geride bırakırsınız bu acıyı. Unutmak mümkün değil ama zamanla bu acıyla yaşamak mümkün olacak. Hayırlısıyla sağlıklı yavrularınız olur umuyorum Allah yar ve yardımcınız olsun

Cok geçmiş olsun neyi var kizinizin

Yaşadiklariniz gercekten cok üzücü .ama isyan etmeyin sakin dünyada yaşicak ömrü yokmuş belki .insallah bu acinisi biraz bile olsa unutturacak bir bebek verir cani verende allah alanda allah .belki diceksiniz sizin icin söylemesi cok kolay.ama bu şekilde 2 bebeginize hazirlanamazsiniz .melek oldu bebeginiz dua etmende baska caren yok .allah sevdigi kula dert verir isyan etme sadece dua et .allah büyük sabir versin sana

Başın sağ olsun. Sana dua efecegım.

Cok geçmiş olsun neyi var kizinizin
Teşekkür ederim konu sahibinin konusunu bölmek istemem.Doğumsal yemek borusu ve trakesi birbirine bağlı doğdu, kalbinde de delik vardı. Ameliyat oldu ama ne yazıkki başka komplikasyonlar oldu. Bugünümüze şükür. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ah melegim Allah şifa versin meleginize sizede selamet versin ferahlik versin inşallah hepsi gecer gider cok zor bir imtihan ama mukafati bir okdrda butuk

Doğum sebebiniz neydi acaba

Arkadaşım bu acıyı yaşadı.
Her şey yolunda giderken aynı şekilde açıklığı doğumu bile anlamazken bebeği normal doğumla doğurdu ve oğlu nefes almadı. Hiç kimsenin suçu değildi. Ailesindeki doktorlar bile tamamen tesadüf dediler. Göbek kordonu kesilince akciğerleri çalışmamış. Sebep yok sonuç bu. Arkadaşım bu felaketi kendi doğumgününde yaşadı. Hatta 10 gün sonra ve artık doğumgününü kutlamıyoruz
3 sene geçti aradan. İlk zamanlar çok çok üzgündü. Bir yavru köpek sahiplendiler. Başka çocuk denemedi henüz. Yaşı 33. Tamamen vazgeçmedi ama bence doğru zamanı bekliyor.
Hobilerine ve köpeğine sarılarak atlattı bu süreci. Size de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Belki sizle aynı durumu yaşayan birileriyle konuşmak iyi gelebilir

Tamamen aynı olmasa da bende yakın zamanda kayıp yaşadım. Herşey çok güzel giderken hatta ben buna şaşırırken sevdiğimi kaybettim. Bebeğinizin eşyalarının evde durması gibi yaz için hazırladığım çeyiz evde duruyor. İlk zamanlar her gördüğümde kahroluyordum. Sizin gibi kurduğum tüm hayaller planlar yalan oldu. O da bebek gibi masum güzel bir insandı ve şokuyla hala baş etmeye çalışıyorum. Dün yine rüyamda ölmediğini söyledi mesela. Her rüyamda ona öldüğünü kanıtlıyorum. Bu olay başıma ilk geldiğinde hem onun gibi bir insanı kaybettiğime hem sevdiğimi kaybettiğime hemde hayallerimi kaybettiğime üzüldüm. Ve herkese sorduğum şey şuydu "Bu acı geçecek mi? Ben böyle nasıl yaşayacağım?" Kimse bana geçecek diyemedi. Ama o ilk hali kalmadı. Azaldı çok azaldı. Hala üzülüyorum her gün aklımda. Ama kalbimdeki o koca bıçak artık canımı yakmıyor kanadığını hissetmiyorum. Ve ben acıya tutunmak istemiyorum. İyileşmek istiyorum. İyi olacağız hanımefendi. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Düşünüp kendi içinizde çözeceksiniz. Zamana ve kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var. Her yerde kendimi mi buluyorum bilmiyorum ama hislerinizi benimkilere benzettim o nedenle uzun yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…