- 17 Haziran 2014
- 348
- 684
-
- Konu Sahibi womenslove
bence gitmelisin açıkçası benim çevremde bunu yapan çok çift var değişiklik iyi olabilirMerhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??
çocuğunu annene bırakabilirsin bence.annene güvenmiyor musunMerhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??
Kusra bakmayin kizlar cevap yazmaya firsatim olmadi. Yazdiklarinizi okudum benim yuzumden tartismalar cikmis konuda:) bu kadar tartisma olacagini beklemiyordum. Bende yazdiklarinizd ogtultusunda dusundum ve kizim anneannesini ve babaannesini de cok sevip iyi zaman gecirdigi icin 1 hafta degil ama 4 gunlugune tatile cikmaya karar verdik esimle. Belki boylelikle esimle iliskinizi daha da kuvvetlendirebiliriz. Hemde ilk kez 1 hafta kadar uzun kizimdan uzak kalmam.
Cevaplariniz icin tesekkur ediyorum. Not: kizimin kisiligini sormussunuz. Kizim illa anneci ama babaya cok duskun. Esim kizima durumu kendi anlayacagi sekilde anlatmaya calisti kizim da diyo ki baba annem gidebilir ama sen gitmesen olur mu diyor.:)) (essek sipasi, ben onu dusuniyim o beni satsin) neyse esimde bazen anne ve babanin yanliz kalmasi gerek seklinde aciklayip kiziminda gonlunu razi ettik.
Zaten anneanne + babaanne ve dedesinin yoklugumuzu hissettirmeyecegine inaniyorum . umarim pisman olmam.
Cevap yazan herkeze tesekkur ederim.
ben bırakırdım gibi geliyor bana. küçükken beni de bırakmışlar baya. bu önemli bi konu, burdaki her kadının yorumunu ciddiye almayın derim. pedagog üyeler falan varsa onlara danış.Merhaba kizlar.