Bebegimi bırakıp tatile gitmek dogru mu?

şuan tatil yapma gibi bir imkanım olsa oğluşu anneme gözüm kapalı emanet ederim ve başbaşa tatile giderim arada eş olduğumuzu hatırlamak iyi gelecek

Bir hafta hemde benim için imkânsız aklım onda olur ki ne yediğimden anlarim ne gezdigimden çocuk olunca hiçbirşey önceki gibi olmuyor

bence gitmelisin açıkçası benim çevremde bunu yapan çok çift var değişiklik iyi olabilir

çocuğunu annene bırakabilirsin bence.annene güvenmiyor musun

Burda sorunca kafan daha çok karışıcak bence şunlar önemli çocuğun anneannesinde kalıyormu normaldede yoksa ilk mi olucak ilkse sıkıntı olabilir mesela bi tanıdığım var çocuğu küçükken hamile kaldı çocuk genelde annneannesinde büyüdü hala daha anneannesinde kalır çoğu zaman hiç sorun olmaz böyle bir durumsa hiç düşünme sonuçta sizinde yanlız kalmaya ihtiyacınız var

Çocukla ve çocuksuz tatil birbirinden farklı şeyler. Kıyaslamak yersiz olur. Biri elma biri armut... İkisinin yeri ayrı, ikisinden alınan zevk farklı.
Çocuğunuzla da yapacağınız bir tatil planınız varmış, neden olmasın.

valla ben tatile gideceksem oğlum için gidiyorum.
Kemik gelişimi ıvır zıvır için işte gelişimini olumlu olarak etkilesin diye.
suyla oynasın felan fistan diğer türlü gitmesem aramam.
haliyle tatil için ben bırakmazdım.eğer sizde bırakamıyorsanız ve tatil yapmak istiyorsanız
annenizi de götürebilirsiniz.hem çocuk içinde iyi olur kumla oynamak.

1 haftada kimse ölmez. Basbasa da kalmak lazim. Cocuk esaret olmamali bence.

benim fikrime göre ideal bir karar vermişsiniz. kızlarımız yaşıt olmasına rağmen benimki kendini sizin kızınız kadar güzel ifade edemiyor maşallah bu kadar net diyalog kurabiliyorsa güzelce anlatılabilir bu da bir avantaj.

bu tür küçük ayrılıkların çocuğun özgüvenini geliştirdiğini ve geniş aile ile daha sıcak bağlar kurduğunu düşünüyorum.
ayrıca anne baba sorumluluğundan sıyrılıp ilk günlerdeki gibi sadece siz olmak kime iyi gelmez ki bence evliliklerde buna da ihtiyaç var.
iyi eğlenceler dilerim size

Benim beBeğim ekimde gelicek. Hani acaba hamileyim hassas olurmuyum fln diye düşündüm ama hayır. Kesinlikle eşiniz sağlıklı bi teklifte bulunmuş. Yani siz elbette basta annesiniz ama bi eşsinizde. Bebişin uykusunu yemeğini düşünmeden gece istediğiniz saate bata gidemileceğiniz bi tatili elbette hakediyosunuzdur ve eşle sağlıklı iletişim için çok öenmli bi nokta bu. Ben yapı olarak hersryi önceden bi insan oldugum için seneye yninbeniş bi yaşına geldiğinde turkıyede olucaz babannesi yada annanesine bırakıp yıldonumumuzde bangkok turu yapmak istiyorum. Ben anneyim, ama bi bireyim, insanım, eşim, hepsinin hakkını vermek lazım

Bence eşinizi haklı .. baş başa kalmaya sizinle demek ki ihtiyacı var !
Ayrıca anneannesiyle birazcık zaman geçirsin ne olacak yabancı yerde mi?
Hem büyümüş de artık.. tamam evlat ama siz de bu yaşlara bir daha gelmeyeceksiniz..
Kötü bir şey değil bu vicdanınızı rahat tutun ve eşinizle dinlenip iyice bomba gibi geri dönün..

Anne değilim 1 haftalık tatile gidiyorsak yaz boyunca bırakmazdım.ama yıl da 2 kez tatile gidiyorsam evet birinde bırakırdım.Yılda bir hafta bırakıp gitmek bana göre bencillik yapıyorum zannederdim sonuç da o da bebek olsa da onun da değişikliği ihtiyacı var

ben bırakırdım gibi geliyor bana. küçükken beni de bırakmışlar baya. bu önemli bi konu, burdaki her kadının yorumunu ciddiye almayın derim. pedagog üyeler falan varsa onlara danış.

Biz bir haftalık tatillerde oğlumu ya anneannesine ya babaannesine bırakıp giderdik.Günü birlik hafta sonları denize gittiğimizde aldık onu.Çocuksuz eşimizle başbaşa kalmak bizimde hakkımız diye düşünüyorum sonuçta emin ellere bırakıyorsunuz.

annen çocuk bakma konusunda iyiyse bence sakıncası yok
her anneye bırakılmıyor cunku :=) bazıları unutkan oluyor, gözden kacacagı bişi oluyor
guvenıyorsan bu konuda annene sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…