- 31 Ekim 2013
- 21.342
- 71.550
- 798
- 40
hiç kimseye ama hiç kimseye aldır demem diyemem kıyamam çünkü ama şu yazdıklarını altına imzamı atarımBen olsam bosanirdim oncelikle.
Ama bosanmayi dusunmuyorsam aldirirdim, o zavalli masum yavruyu boyle bir eve getirmek, aldirmaktan daha gunah bence, yazik ona. Cocuklariniz babalarini nasil seviyor onu da anlamadim? Size siddet gosteriyor, cocuklara melek mi? Bebeginiz kac haftalik bu sirada?
Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim[/QUOTE
Senin içinden geçen ve olacağı söyleyeyim
Çocuğu aldırmak ve o adamla evli kalmaya devam etmek
çocukların için dimdik durman gerekiyoTek basima bu cocuklara hem annelik hem babalik yaparmiyim yaparim buna inaniyorum fakat o gücüm yok,
Kolay yolu secmekten korkuyorum cünkü artik bittim tükendim bu tükenmislikle bosanirsam dahada kötü olucam,
bence önce sakin olun klavyeyi yavaşça yere bırakın. :) naptığınız umrumda değil. isterseniz Allaha kafa tutun. kendi kendinize polemik çıkarmayın.Her konuya zaten biri gelip büyük konuşmayın yazmasa olmaz.
Siz de yazanları eleştireceğinize fikir sunun konu sahibine o zaman.
Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Aile planlama merkezleri var artık. Bebeğini aşıya götürüyorsun oraya bi uğrayın hanımlar. Kendinize değer verin.Siz kendinize değer verirseniz insanlarda size değer verir. Kocanıza hamile olsanızda, çocuk doğursanızda temiz yaklaşın. Saf ve temiz.. Bunlar çok önemli.Çocuklar varken boşanamazsın, çocuklarını da yalnız bırakamazsın.Bebeğini aldırmak için bile kocana ihtiyacın var. Onun imzası olmadan kürtaj olamazsın. Sonradan pişman olacağın bişey yapma. Sen bi annesin.Eşine sadece iyi şeyler söyle. Yanındayken herşeyden şikayet etme. Biraz konuşmamayı tercih et.O gelsin sana sorsun, neyin var neden konuşmuyosun desin.Hanımların en büyük hatası sürekli sorunlardan bahsetmektir. Çocuklarını ve kendini iyi hissedecek şeyler yap. Sevgi ile ..
Hamile kalmadan önce dusunecektin 3 çocuk yaparken 4 çocuğa hamile kalırken nerdeydi? Eşinden hamilesin. Çocuğunun katılıyor olmayan hakkın yok önce dusunecektin madem o babayla büyümeyi haketmiyo diğer 3 unu de öldürsene. Bu çocuk karnında olduğu için mi hakediyor ölümü kiymaya hakkın yok ayrıca anladığım kadarıyla kendinizi çok saliyorsunuz kendinize de bakın biraz türk kadını 5 yaşında çocuğu varken bile hala doğum kiloları bahanesine sığınır. Öyle yapmayın. Ama en önemlisi katil olmayın. Böyle bi hakkınız yok!!!!Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
bende aldırma dediğim için cevap vermek istedim yazdıklarına. kadın kime ceza kesmeye çalışıyor. doğmamış bebeğe mi kocasına. bebek ortadan yok olunca hiç birşey değişmeyecek. ha karnındakini aldırmış ha çocuklarından birini çekmiş vurmus benim gözümde aynı. bu hatanın bedeli doğmamış bir bebek canıyla ödememeli. ha doğdugunda mutsuz olcak kısmı 4 çocuğuna da hamile kalmadan önce düşünülmeliydi şu aşamada değil.. ben ki sigara içen anne ve anne adaylarıyla kavga eden bir kadınım. onun için asla bir çocuğa mutsuz olcak nasıl olsa aldır diemem. o zamn kadın mutsuz nasıl olsa intihar etsin var mı böle bişekızlar cidden soruyorum hala daha nasıl o çocuğu doğur yazık diyebiliyorsunuz? ben kürtaja karşı biriyim ama azıcık da mantık ya hu,azıcık.
kadın diyor ki eşim beni ve çocuklarımızı dövüyor,beni aldatıyor ve bu bebeği istemiyor.
ve siz yazııık günaha girme hepsine bakarsın diye gaz veriyorsunuz.
acaba o bebeği aldırarak mı yoksa doğurarak mı daha büyük günahına girecek?
Fake demissiniz, aranizda inanmiyanlar var malesef, kendi hayatimla ilgili kitap bile yazmak isterim cok tutulir degilmi?
Ama bu hikayenin bu kötü romanin kötü bitmesinden korktugim icin buraya yazdim size soruyorum yardim istiyorum siz ne yapardiniz aldirirmiydiniz diyorum, bagzi seyleri gecmiste bitirmek isterdim fakat gecmise isinlanamiyorum böyle bir lüxümde yok malesef dertlerimle sizide daralttim kusura bakmayin beni anlayip bana tavsiyede bulununlara tedekkür ederim kararim cocugu aldirmamdan yana ve bu hayata bir daha düsmiycem kesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?