Bebegimi aldirmaliyim

hiç kimseye ama hiç kimseye aldır demem diyemem kıyamam çünkü ama şu yazdıklarını altına imzamı atarım

konu sahibi böyle bi babaya bi tane daha evlat vermek o evladın daha büyük günahına girmek demek doğurma o zavallı yavruyu da ziyan etme
ayrıca ben de inanamıyorum çocukların babayı sevdiğini
beni 1,5 yaşındaki kızım bile ben daha yumuşak baba daha otoriter olduğu için daha çok bana yanaşır babadan çekinir
sizinkiler bi de şiddet görüyor o o yüzden boşansanız o çocuklar eminim daha mutlu olurlar

Konu sahibini yargılamayalım tamam da neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Evliliğin başından beri şiddet hatta işkence boyutunda şiddet var.
Şunu ilk çocuğu için sorsa amenna ama 4. çocuk için sorulması çok abes.
Ya ben tecrübesizim sizler daha iyi bilirsiniz 3 aylık bebek varken korunmasız ilişki çok riskli değil mi?
Ki bu kadının 3 çocuğu var riske girme şansı yok.
Bunun için çok bilgili çok mantıklı olmaya gerek var mı?

Tek basima bu cocuklara hem annelik hem babalik yaparmiyim yaparim buna inaniyorum fakat o gücüm yok,
Kolay yolu secmekten korkuyorum cünkü artik bittim tükendim bu tükenmislikle bosanirsam dahada kötü olucam,
çocukların için dimdik durman gerekiyo

Her konuya zaten biri gelip büyük konuşmayın yazmasa olmaz.
Siz de yazanları eleştireceğinize fikir sunun konu sahibine o zaman.
bence önce sakin olun klavyeyi yavaşça yere bırakın. :) naptığınız umrumda değil. isterseniz Allaha kafa tutun. kendi kendinize polemik çıkarmayın.
grupta da atarlanan atarlanana. can sıkıntısından sanırım bunlar ya da üstünlük kurma çabaları.

Neden kendinizi mutsuz ediyorsunuz.Bebeginizi aldirirsaniz da mutsuz olacaksiniz aldirmadsnizda o yuzden bosanin biraz cocuklarinizi dusunun ve aldirmayin kesinlikle

Biri üç aylık diğerleri kaç yaşında çocukların?
Babalarının sana yaptıklarını görüyorlar ve hala babalarının yanında mutlular mı onu anlamadım.
Ben bebeği aldırmandan yanayım eşinden de bir yolunu bulup boşan. Eş denir mi gerçi, tüylerim diken diken oldu. Yaşadığın hayat değil ve henüz çok gençsin, lütfen harekete geç artık.
Ailenden mi destek alacaksın devletten mi bilmem, ama çocuklarına da sana da yazık...

Arkadaşım, seni eleştirmeyeceğim, yargılamayacağım. Haddime değil. Sadece önerim olabilir. Yanlışlar var evet ama olan olmuş geri dönüş yok. Eldeki koşullarla bundan sonra ne yapabilirsin onu düşünmek lazım.

Öncelikle daha detaylı bilgi vermeni isteyeceğim senden. Yani ailenizle ve eşinin ailesiyle ilgili. Maddi ve kültürel olarak. Yani size maddi ve manevi destek olabilecek birileri varmı? Boşanıp iş bulsan çocuklarına bakacak birileri varmı? Eşinin ailesi bu olanlara nasıl bakıyor. Eğitim durumun ne... gibi. Bunları bilmeden yorum yapmak istemedim.

Ancak ben her durumda kürtaja karşıyım. Çünkü ileride çok pişmanlık duyuluyor. Ama senin koşullarında yap veya yapma demek zor. yaşamadan bilinmez. En iyi sen karar verirsin.

tabiki de aldır ve güvenilir bir şekilde korun!
dayak küfür gırla ama cinsel hayat tam gaz. ben de bunu anlamıyorum.

Adam kemerle işkence ediyormuş kadına saf ve temiz yaklaşınca düzelecek mi anlamadım...

Bu konunun başlığı bebegimi aldirmaliyim degil o heriften bosanmaliyim olmaliydi. Rizki veren Allah.. Sen o adamdan kurtul elbet bir kapi acilir sana. Kolay yolu seciyorsun. Bebegini aldirinca hicbirsey degismeyecek..

Hamile kalmadan önce dusunecektin 3 çocuk yaparken 4 çocuğa hamile kalırken nerdeydi? Eşinden hamilesin. Çocuğunun katılıyor olmayan hakkın yok önce dusunecektin madem o babayla büyümeyi haketmiyo diğer 3 unu de öldürsene. Bu çocuk karnında olduğu için mi hakediyor ölümü kiymaya hakkın yok ayrıca anladığım kadarıyla kendinizi çok saliyorsunuz kendinize de bakın biraz türk kadını 5 yaşında çocuğu varken bile hala doğum kiloları bahanesine sığınır. Öyle yapmayın. Ama en önemlisi katil olmayın. Böyle bi hakkınız yok!!!!

Ya sene olmuş 2015 hala büyü diyorsunuz böyle saçma şeylere inanmayın kocaniz öyle biriymiş sizde uydurmayin adamı bırakacağını yok boyle şeylerin ardına siginmayin o adam senin çok döver daha yazık çocuklara

Esin olacak kisi aldattigi kadinlari gebe birakamiyorda seni nasil birakiyor sen korunmadin bari o yaratik korunsaydi. bide surekli gebesin seni aldatmak zorundamiyim demis, ama yok tavizi verip bu cumeleleri kullanmasina sebeb olan sizsiniz.
cocuklar bi evliligi kurtarmak icin yapilmaz

bebegi aldirmayi degilde onceligin bosanma olsun

Bütün yorumları okudum tek tek, şimdi konu sahibi sana çok kızdım, hemde çokk bir hemcinsimin bu kadar,cahil olması beni çok üzdü, yahu tamam geçmişe dönemeyiz,hiç birimiz onu anladık,peki sen neden bu hayatı kendine ve çocuklarına,zehir ettin öyle bir adama neden 3 tane çocuk verdin!!
olan olmuş tabi artık bundan sonra ne yapılabilir o da senin kararın biz burdan, ne söylesek boş sana ne aldır diyebilirim ne aldırma, ama böylesağlıksız bir ortama 4 ncü bir günahsızı getirmek ne kadar doğrudur ailenle konuşsan hiçmi, kimse yok sana destek,olucak yazık yaa daha öbür bebeğin 3 aylık çok küçükmüş

kimsenin başına ne geleceğini bilemeyiz hayatta yerinde olmak istemem ama konunu okurken mecburen senin yerine kendimi koydum bu tür işkenceleri yapan bir adam benim gözümde yaşarken ölmüştür, farzedinki öldü böyle bir durumda ne yapardınız?ben sığınma evini bile tercih etmezdim çünkü Allah bana 3 hatta yolda olan 4. çocuğu vermiş önce çocuğum olduğu için binlerce kez şükür ederdim çünkü burada servetini veriyor insanlar evlat sahibi olmak için,alırım çocuklarımı bulurum bir kapıcı dairesi yada çocuklarımla yaşayacağım illa büyük bir il şart değil küçük bir kasaba bile olur sadece onlar için yaşarım,çocuklar küçük demeyin sakın insan isterse evde çamaşır,ütü yada günlük temizliğe giderek bile para kazanır,ne insanlar tanıyorum ben tek başına çalışarak çocuk büyütmüş ,birisi eteğinden tutar birisi karnında bebeğiyle merdiven silen ve saygıyla eğilirim bu tür başı dik annelerin önünde ,tencerede pişirir kapağında yerim ama huzurumla çocuklarımın mutluluğuyla, fakirlik ayıp değil ,siz bu adamın parası içinmi boşamıyorsunuz ?evine başka bir katkısı yok ne size koca ne çocuklara baba oluyor,ne için mecbursunuz?

Son düzenleme:
bende aldırma dediğim için cevap vermek istedim yazdıklarına. kadın kime ceza kesmeye çalışıyor. doğmamış bebeğe mi kocasına. bebek ortadan yok olunca hiç birşey değişmeyecek. ha karnındakini aldırmış ha çocuklarından birini çekmiş vurmus benim gözümde aynı. bu hatanın bedeli doğmamış bir bebek canıyla ödememeli. ha doğdugunda mutsuz olcak kısmı 4 çocuğuna da hamile kalmadan önce düşünülmeliydi şu aşamada değil.. ben ki sigara içen anne ve anne adaylarıyla kavga eden bir kadınım. onun için asla bir çocuğa mutsuz olcak nasıl olsa aldır diemem. o zamn kadın mutsuz nasıl olsa intihar etsin var mı böle bişe

Ben o adama bırak kendi canımı çocukları mi kedi bile emanet edipte yanında durmam pislik adam

Allah insanlari cehaletle sinamasin. Gercekten hala buyu yapildi kocam ondan kotuydu diyebilen insanlar var. Pardon adamin nesine buyu yapmislar en basta okuzun tekiymis hala da okuzluge devam ediyor. Yine dovmeye devam ediyor kadin da hala buyu diyor. Suc buyu de zaten canim! Bir insan bu iskenceyi niye ceker bilmiyorum. Boyle kafada kadinlar oldugu surece onlara uygun bir hanzo her zaman bulunur yazik...

Ama siz zaten bu yorumunuzda kararınızı vermişsiniz allah yardımcınız olsun ne diyeyim ama lütfenn artık bilinçli olun umarım bir daha hamile kalmazsınız zaten bu adamdan da boşanamicaksınız o yüzden o duruna yorum yapmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…