Bebegimi aldirmaliyim

sizi öyle döven adam gece oluca yatakta kedi mi oluyor?? kardeş nasıl giriyorsun sen bu adamın koynuna?? önce döv sonra sev benimi diyorsun?? tövbe yarabbim ya..

önce işkence görüp sonra bu adamın koynuna girebilmen için tecavüz ediyor olması lazım sana. benim aklım almıyor bunu?

sizin gibi hemcinslerimi görünce onurlu ve kararlı duruşum için kendime hergün tekrar tekrar teşekkür ediyorum..

Kusura bakmayında pek inandırıcı gelmediniz, adam çocuğunun olacağını duyunca sinirleniyor ama korunmuyor, sizin mi korunduğunuzu sanıyor acaba, peki siz böyle olacağını tahmin ediyorsunuzdur muhtemelen siz neden korunmadınız,
olan oldu napalımla bir cana kıyacaksınız, sizin 5 dk zevkinizin bedeli 1 can olmamalı
yazık gerçekten çok yazık gerçekse eğer, psikolojik durumunuz da umurumda bile değil...
Rabbim ıslah etsin ne diyelim sizin gibileri...

Kıyamam sana.. Canım boşanmayı düşünmüyor musun??

bütün sayfaları okumadım yazdıysan bilmiyorum ama maddi gücün nasıl, ailen arkanda mı çalışıyor musun, yoksa çalışmayı düşünüyor musun
eğer maddi gücün yerinde ve ailen arkandaysa neden boşanmıyorsun aşığım deme ne olur

Ben olsam bosanirdim oncelikle.
Ama bosanmayi dusunmuyorsam aldirirdim, o zavalli masum yavruyu boyle bir eve getirmek, aldirmaktan daha gunah bence, yazik ona. Cocuklariniz babalarini nasil seviyor onu da anlamadim? Size siddet gosteriyor, cocuklara melek mi? Bebeginiz kac haftalik bu sirada?

Bebek 3aylık ise almazlar canım kürtaj yaptır diyecektim ama 3aylık olmuş artık olmaz.aslında tüm suç sende dayak yedim katlandım üstüne çocuk yaptım diyosun... Yazık! Sana değil çocuklara acıyorum böyle acizlikmi olur.. Hangi akla hizmet ediyorsunuz bilmiyorum ama şu bir gerçek zihniyet değişmiyor ve olan çocuklara oluyor.sen oturmaya devam et o koca seni aldatmaya da dövmeyede devam edecek...

bebek 3 aylık değil kızlar.3.bebeği 3 aylık şimdi hamile olduğu bebek 6 haftalık.

3.bebek 3 aylık karnındaki 6 haftalik

Ben gebeliği şuan 3 ay olarak yanlış anlamışım, pardon.

Konu sahibi,
zor bir hayatın var, belki düzgün olmayan bir ailenin çocugu olarak dünyaya geldin, bu zorlu hayatta yanlış bir kararla hatalı bir evlilik yaptın. Bizler belki de kendi yaşadıgımız hayatı baz alarak, sosyo-ekonomik-kültürel yaşadıgımız hayata göre değerlendiriyoruz seni. hepsine ok. Fakat bu kadar zorluk yaşamış bir kadın olarak, evliliginin henüz başlarında şiddeti tatmış, zorlukların oldugu bir ortamda çocuk dünyaya getirme konusunda akıllı davranmalıydın.. Sende bir çok kadın gibi çocuk olursa belki düzelir hatasını bir defa yapmışken ve hiç birşeyin düzelmedigini görmüşken arkasından 2, yine arkasından 3, ve yine arkasından 4. kez hamile kalmış olmanın elle tutulur bir izahı olamıyor. Kızdıgımız nokta bu. Olan olmuş denilemiyor.
Tüp bağlatma konusunda bilgi sahibisin, doğum kontrol haplarının ne işe yaradıgını da biliyorsun. Bu kadar tedbirsizlikten sonra napıcam ben diye düşünmek için sence de çok geç kalınmamış mı.
Madem ortada 4 can söz konusu, Senin artık sızlanma,kocandan korkma gibi bir lüksün bana göre yok. can ol, siper ol, evlatlarına sahip çık.

onurlu ve kararlı duruşum için
büyük konuşmayın bence. Kimin ne yaşadığını nasıl o hale geldiğini bilemeyiz. aynı zorlukları veya daha kötüsü başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok. şimdi mantıklı adım atarım diye düşünüyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kızlar hemen yargılamayın.. 26 yaşındaymış ve evleneli 8 sene olmuş.. Yani evlendiğinde çok küçükmüş.. Ailesi de arkasında durmayınca o da kendince işe yarar diye düşünmüş. Ben de olsam boşanırım bunu söylemek çok kolay ama kocası nasıl bir tip bilmiyoruz ki.. Belki ayrılacağını duyunca daha da ileri gidecek, kıza zarar verecek. Lütfen yadırgamak yerine yardımcı olacak yorumlar yapın. Unutmayın karşınızdaki kişi hamile ve bunalımda

internet kullanmayı biliyorsunuz maşallah buralardan akıl arayana kadar önce nasıl korunacağınızı öğrenin. yahu hala bu kadar yıl verdim diyorsunuz hani deseniz ki maddi gücüm yok çocuklarım küçük falan da olmayan evliliğin emegin peşindesiniz allah aşkına faydalı şeyler yapmak faydalı şeyler okuyup araştırmak bu kadar mı zor. aç oku araştır kardeşim neyin 4. çocugu 26 yaşında ne demek!

sizde hatalısınız korunsanız bu kadar cocuk ard arda olmazdı, hem kotu gıden bır evlılıgı cocukkurtarmaz daha da kotulestırır ve esınız bellıkı gozu dısarda sızı de evde bır hızmetcı gıbı oren bır adam.
ben olsam gunahını sevabını bır kenara bırakır cocugu aldırırdım ama bunun ıcınde esınızın ıznı ve ımzası gerekıyor ve tabıkıde ortalama 750 TL kadar bır para belkı daha fazlası cunku kürtajı sgk karsılamıyor dıye bılıyorum.
ıkıncı asama da da bence bu ezıyetı surdurmek yerıne ayrılın esınızden, kendınıze acımıyorsanız cocuklara yazık..

Koca hamile kaldın diye niye sana atarlanıyor. Sen Meryem ana mısın, tek başına mı oluyor yani bu çocuk. Elleri kırılsın.

Gerçekten inandın mı büyü olduğuna?

Saçmasapan hayatlara saçmasapan evliliklerin ortasında dünyaya getirilmiş çocuklar ve bebeğimin canını alsammı almasammı diye soran bir anne.

Doğurun efendim doğurun. Bir sürü doğurun en çok sizin çocuğunuz olsun.

adam düzeltmek için çocuk doğurmayın yaa yeter artık... Sen kimseyi çekmek zorunda değilsin arkadaşım. Yazık o 3 tane çocuğa bir gelecekleri yok. Of offff rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama böyle kadir kıymet bilmeyen adamların!! bebekleri varken; başta benim eşim gibi evlat hasreti çeken dört dörtlük adamların bebekleri olmaz.
Çocuk aldırmak cinayet ama eğer o çocuk doğarsa b.ktan bir hayatın içine girecek suçu yok yavrumun. Aldırın lütfen

Ailen sahip çıkmıyorsa devlet sahip çıkar ama sen Bi cana kıymayı Nasıl düşünürsün bu kabul edilemez. Alı 183 ü ara hemen seni yönlendirsinler bence. Bırak o adamdan bişey olmaz. Çocukların için ara 183 ü

Sana evliliginin birinci yılına kadar üzüldüm. sonra hamile kaldım belki düzelir diye dusundum lafından sonra haketmiş dedim. Pskopat her türlü pisligi isgencesi olan adama 3 çocuk verip bide üstüne yine hamile kalman çok büyük hata. Çocuklara yazık senin hatanın bedelini onlar cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…