• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Ranaaytac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
18
2
1
36
Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin

zaten 3 çocuk var maddi durum nasıl ki.... kimse aldır deyip vebale girmez bence... Allah yardımcınız olsun....

Cocuklarim icin katlaniyorum her ben ne kadar mutsuz olsamda onlar babalarini cok seviyolar,
Dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum fakat karnimdaki yavrumla yolun sonuna geldigime insniyorum cünkü daha yeni dogum yaptim ve bir cocuk daha esimi iyice ihmal edicem cocuklarimi ihmal edicem hic birseye yetisemiycem cok kötü olucam esimle yine son zaman iyidik fakat t bu cocuk olayindan sonrada cok kötü davraniyo onunla ilgilenemiyorum diye ,
Ailem var sözde fakat babamdanda bir darbe yedim, onlarlada görüsmüyorum anliycaginiz yapayalnizim

Neden 3 çocuk diye sormayacağım. Kendine Şiddete bir yere kadar katlanmışsın ama çocuklarına şiddet uygulamasına asla izin verme. Daha çok minik onlar nasıl el kaldırıyor :(

Off böyle hayatları duydukça isyan edesim geliyor. Kaçın canınızı kurtarın bari. İşkence nedir ya? Neyi bekliyorsunuz?

Tek basima bu cocuklara hem annelik hem babalik yaparmiyim yaparim buna inaniyorum fakat o gücüm yok,
Kolay yolu secmekten korkuyorum cünkü artik bittim tükendim bu tükenmislikle bosanirsam dahada kötü olucam,

Cocuklarim icin katlaniyorum her ben ne kadar mutsuz olsamda onlar babalarini cok seviyolar,
Dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum fakat karnimdaki yavrumla yolun sonuna geldigime insniyorum cünkü daha yeni dogum yaptim ve bir cocuk daha esimi iyice ihmal edicem cocuklarimi ihmal edicem hic birseye yetisemiycem cok kötü olucam esimle yine son zaman iyidik fakat t bu cocuk olayindan sonrada cok kötü davraniyo onunla ilgilenemiyorum diye ,
Ailem var sözde fakat babamdanda bir darbe yedim, onlarlada görüsmüyorum anliycaginiz yapayalnizim
Eh be güzel kardeşim,madem adam istemiyor niye korunmuyorsun,niye dikkat etmiyorsun? Kemerle,demirle dövüyor diyorsun.Böyle adama çocuk mu yapılır? Çocuğu bırak can güvenliğin var mı bu adamın yanında?

ya kendı dusen ağlamaz dıycem hıc aglama kusura bakama ye dayagını otur bu adama 4. cocuk neden neden korunmadın korundum hamıle kaldım deme sakın hadı senı dovuyo gururn kalmamıs alışmıssın dıyorum çocuklarını dövmesıne nasıl katlanıyosun nasıl annesın sen yaaaa

ama sana kızmak da yersızmuhtemelen aılen sana sahıp çıkmaz 4 cocukla devlete sıgın bu adAMI SIKAYET ET ve artık bu kadar saf olma evlılıkte olmaması gereken hersey var ne dıyım bu ortama bı cocuk daha versen o cocugun da basını yakacakasın aldırsan katıl olacaksın basta dedım ya kendı dusen ağlamaz

uaarım konu FAKE dir

peki siz neden boşanmamakta ve çocuk yapmakta ısrar ediyorsunuz?
yazık değil mi o yavruya?

Bu hayat, böyle bir adam, o kadar çocuk.......
Ne diyeyim...
Boşanma ihtimalini sanırım düşünmüyorsun...
Ben okurken içim daraldı..
Allah yardımcın olsun...
İnan ne diyeceğimi bilemedim şu anda..

Seneler önce iskence yapardi kemerle döverdi simdi onlari birakti konuyu bagzen aciyorum bana böyle yaptin söyle dövdün falan hemen konuyu kapattiriyo ztn o zamanlar büyü yapilmis bize o cözüldükten sonra düzeldik fakat 3. cocugum olduktan sonra yaklasik 4 aydir yine kötülesti ufacik seylerde parliyo vuruyo tokat atiyo

26 yaşında şu yaşadıkların çok fazla.

Maddi durumu iyi mi? Anlaşmalı boşanır mı? Ben çocuklarımı tek başımada büyütürüm, yeterki sen maddi yardımcımız ol desen?

Seni boşasın, kimle nasıl bir hayat istiyorsa yaşasın.

Kim bu vebale girebilir ki?
Ayrıca adamla evliliğiniz zaten kötüymüş neden korunmuyorsunuz?
,Adam haklı her dk hamile kalırsanız adamı kendınıze nasıl bağlayacaksınız?

Demirle kemerle dövmesine rağmen onu çocukla ödüllendirin.
Üstüne 2 masum daha dünyaya getirin.
Ben şunu anlamıyorum böyle bir herifle birlikte olacaksanız da korunun arkadaşım ya olan o masumlara oluyor öyle adam haketmiyor çocuk falan.

Ahhh ahhh 26 yaşında böyle bir adamdan 3 çocuk yapana kadar ayakta mı uyuyordun?
Aklın nerelere uçup gitmişti acaba?
Yazık hem kendi hayatını hem çocuklarının hayatını bile bile mahvetmişsin.
Bu çocuğu da doğurmayacaktın madem neden korunmadın? Bir insan 3 kere hata yaptı diyelim 4. hatayı neden yapar?
Bu saatten sonra kimse sana çocuğu doğurma demez sanırım. Çünkü sen bile bile yapmışsın 4. bebeği.

Yazacak bişey bulamadım, dehşete düştüm, şiddet, aldatma, işkence.. Herşey var. Kendinize yapılana tahammül ettiniz de o küçücük çocukların suçu ne. Doğmamış bebeğin günahı ne.. Aile planlaması diye bişey de mi duymadınız. İlk çocuktan sonra düzeleceğini düşünmek bile hatayken siz bu hatayı 3 kere daha yapmışsınız. Kocanızın ciddi psikolojik sorunları var belli ki, ama sizde de hata yok değil.

Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
aldır deyıp vebale gıremem
hele hele bı ınsanın canına kıymayı dusunmesınıde kesınlıkle normal bulmuyorum
acılen bı psılokoga gıtmelısınız
kocanız destek almaz sozden anlamaz bunun ıcın ona teklıfte bıle bulunamazsınız tahmınımce
katlanmak zorunda oldugunuza gore arkanızda aıle gucu ve maddı ımkan yok sanırım
zor karar

Back