- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce eşim annesiyle konuşmuş, annesi böyle birşeyin olmadığını söylemiş tabii ve o kıymetli kızının üzerine yemin etmiş, güya kardeşi banyodan çıkmışta, üstü temizken bebeği kucağına almak istemiş... biraz da burda ki mesajlardan aldığım gazla diyeyim kayınvalidemi aradım, o da bana kızına o sırada giyinmesini söylediğini söyledi, yani kucağından bırak da giyin diyormuş ben odaya girdiğim sırada... şimdi ben kadının dediğine mi eşimin dediğine mi yoksa gördüğüme mi inanayım... inanın acaba ben mi yanlış gördüm diye düşünmeye başladım ama gayet eminim kızın üstünün çıplak bebeğimin de kucağında emzirme pozisyonunda olduğundan, bundan öncede genç kızın emzirmesi konuşulduğuna göre, hepsi TESADÜF olamaz herhalde...
Bu forumda beni ençok dehşete düşüren şeylerden biri kayınvalidenin torununu emzirme merakıydı,şimdi birde başımıza görümce çıktı.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Diyecek birşey bulamıyorum.
bu olay öyle bir hal aldı ki artık, hatanın bende olduğunun da farkındayım, bana evlenirken görümcen nikah masasına otursun dendiğinde ağzımı açmalıydım, tepki vermedim dediğinide yapmadım tabii... işte öyle böyle derken iş bebeğimi görümcemin emzirmesine kadar geldi... eşim ve kayınvalidemin konuşmaları üzerine bu olayın bir şaka olduğu ortaya çıktı, evet evet ŞAKA ŞAKA... eşşek şakası desek daha doğru olur... dün eşimle epey tartıştık, çünkü onun da aynen söylediği şu: bir tarafta annem ve kardeşim var, diğer tarafta karım ve çocuğum, ne yapacağımı şaşırdım, bir orta yol bulmamız lazım, ben bir ömür boyu arada kalarak yaşayamam... ben de bu sözün üstüne eşime bi açıdan hak verdim tabii, annesi kardeşi atsa atamaz satsa satamaz... ama kayınvalideme karşı kibar kibar konuşmak yerine, bildiğiniz sağlam laflar sokarak, aynı bana yaptığı gibi canını acıtarak sonra da aynı şekilde ŞAKA yaptım deyip, işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum... haaa tabii sıksık da görüşmeyi asla düşünmüyorum...