Arkadaşlar, tek tek okudum hepinizin mesajlarını ve özellikle bu olayın doğru olduğuna inanmayanlara kızmadım hiç inanın, gerçek dışı gibi geliyor ama maalesef gerçek... çoğunuzun da dediği gibi, suç görümcemde değil, sonuçta o daha çocuk ve annesi ne derse inanıp yapabilir, problem kayınvalidede gerçekten... bu güne kadar yaptığı herşeyle kızına bir sıfat kazandırmak, paye vermek istedi... ben de dediğiniz gibi biraz tepkisiz kaldım çoğu şeye çünkü eşimle konuştuğumda bana hak vererek annesinin söylediği şeyleri yapmadı, ama sorun şu ki böyle bir adet olsa dahi, artık bu iş bizden müsade almadan, gizli kapaklı şekilde arka odalarda yapılıyor, yani kısaca bizi umursayan yok... ben tabiiki bebeğimi bu zihniyetle yalnız bırakacak değilim, ama hak verirsiniz ki, daha dün 40'ı çıkmış bir bebekle uğraşan bir anne olarak da örneğin mesela bebek uyurken, bi duşa gireyim ne de olsa başında babaannesi var diye bile düşünemeyeceğim, allah'ım acaba meme mi verdi, onu mu yaptı, bunu mu yaptı diye düşünerek de bir ömür geçmez herhalde... bir yandan hiç görüşmemek de olmaz, çünkü eşimin ailesi neticede ve ben bunu yasaklasam dahi, eşim doğal olarak dedesi babaannesi halası görsün diyerek benden gizli götürebilir, parka gidiyoruz der, çıkar mesela... görüşmeye benim kontrolümde devam etmek daha mantıklı geliyor, ama inanın özellikle kayınvalidemin yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok...