Inşallah birde bunun için ben hiç bilmediğim bi sehirdeyim eşim doğma büyüme burali eşimin ailesi bir tane doktor bulamadı , kapı kapı dolaşıp derlerya doktor aradım bulunca da 'He iyi çocuk buyur baya' diyorlar, tek başıma mücadele ettim gerçekten çocuğumu 6 aylık yapayım diye kaldı 2 ay çok şükürBana göre en mantıklısı 2. şık ama, eşiniz kabul etse de yarım gün benden gizli de olsa teyzesine götürür demişsiniz. Bu durumda 1. seçenek üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor.
öyle yapın o zaman..teyzeye baktırısanız aklınız kalacak..başka evd büyüyecek çocuk.üstelik istemediğini tonla alışkanlık kazanarak büyüyecek...Bu seçeneği hiç sunmazlar çünkü bedava teyze var hem çocuk buyutmus hemde kafasına buyruklar. . Ama onlar bunu dedikçe bende sinirlenip calismayacagim diyorum
Bana göre en mantıklısı 2. şık ama, eşiniz kabul etse de yarım gün benden gizli de olsa teyzesine götürür demişsiniz. Bu durumda 1. seçenek üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor.
Biraz burnunu surtmek lazım onun sanırım ..
valla yapacak çaresi yokIste bizim müdür 3 saat değilde 4 saat veriyor ogleden sonra gidersin diyor ama eşim sabah 4 saatlik bakmayı bile Teyzem baksa nolur diyor sorumluluk almaktan kaçıniyor ve suna eminimki ben ise başlasam eşim bana bu sözü verse bile teyzesine götürecek o zamanda engel olamicam hiç bir şeye benden habersiz kimbilir neler yapılacak ve bunlar bana hiç soylenmeyecek ..
Bence rahata alistirmayin ... Ve guvenin...
Kendi bakabilecekken boyle isi yokusa suren adamin inadina ben kimseyi getirmezdim.
Siz bakamaz dediginiz icin isine geliyor. Zorunda olursa oyle bir bakar ki. Teyzesine birakmama konusunu da konusun bakamayacaksa isten cikacagnzi soyleyin
Ben olsam ya ucretsiz izin, ya birlikte bakacagz ikisinden birini sec derdim...zaten diger secenekler hic ama hic iyi degil. Borcu falan da dusunmeyin bakin yavrunuza gerekirse ek is yapsin...
Bunları çokça düşündüm içinden çıkamadım çünkü teyzesinde anneneside var eşimin ve biz çocuğu böyle buyutmezdik emzigine bal koy uyusun sussun diyor şimdi böyle bir yere bırakmak ne derece mantıklı olur hani ben yapmayın etmeyin desemde ben ne bilirmisim onlar çok çocuk buyutmusler moduna giriyorlar. . Iyi de bende buyutuyorum okuyorum araştırıyorum ebemize doktorumuza soruyorum yani bunları soylersemde cevap veren kötü gelin oluyorum işe bak :))buarada benim kızım bir buçuk yaşında whatssup sağolsun. yemeğini yerken , uyutunca fotosunu , ve gün içinde yaptıklarının fotoğrafını istemiştim bir senedir kayınvalidem herşeyini çeker gönderir benimde içim rahat ediyor. sende böyle yap bakıcı veya teyze bakarsa. ayrıca öğle yemeklerini kendim pişirip, yoğurdunu mayalayıp götürüyorum, böylece taze olduğundan emin oluyorum ve ne tür şekilde piştiğinden. bu tarz önlemler alabilirsin.
BENCE TEYZEYİ UNUTUN O KADAR KALABALIKTA ÇOCUK SAĞLIKLI BAKILMAZ YA KENDİNİZ BAKIN RABBİM RIZKIYLA GÖNDERMİŞTİR O YAVRUYU EŞİNİZDE DAHA ÇOK DESTEK OLSUN
valla yapacak çaresi yok
kabul etmezse 1 sene ücretsiz izin al
ben çok didindim artık sen didin tarzı bişey olur bu
öyle yok kolaya kaçmak
canım acıma ben kızım büyürken çok acıdım eşime şimdi pişmanım
gerçi okul dönemi başlayınca aynı okuldalar çokkk çokkk fedakarlık etti hala ediyor eşim hakkını yemeyeyim de
ama bebeklik döneminde hep annesine bana yükledi.. pişman olursun şımartma
çok iyi anlıyorum canım benim bebeğime de öyle hurafeleri yapmaya çalıştılar. çok kesin tavrımı koydum. bazı şeyleri benden gizli yaptıysada bilemem. ona kalsa 8 aylık tuvalet eğitimi verecekti falan ki çok yanlış. tabi bunu bi kişiye anlatmak var. seninkiler çoğunluk daha fazla sen ne bilirsin tribine girecekler. işin zor eşin bakmalı yada sözünü dinleyecek bir bakıcı. ama kuş sütüyle beslense yinede kendi baktığımız gibi içimiz rahat etmeyecek buda bir gerçek.Bunları çokça düşündüm içinden çıkamadım çünkü teyzesinde anneneside var eşimin ve biz çocuğu böyle buyutmezdik emzigine bal koy uyusun sussun diyor şimdi böyle bir yere bırakmak ne derece mantıklı olur hani ben yapmayın etmeyin desemde ben ne bilirmisim onlar çok çocuk buyutmusler moduna giriyorlar. . Iyi de bende buyutuyorum okuyorum araştırıyorum ebemize doktorumuza soruyorum yani bunları soylersemde cevap veren kötü gelin oluyorum işe bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?