Bebeğime kim bakacak durumuna öneri ve çözüm süreci

Bana göre en mantıklısı 2. şık ama, eşiniz kabul etse de yarım gün benden gizli de olsa teyzesine götürür demişsiniz. Bu durumda 1. seçenek üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor.
Inşallah birde bunun için ben hiç bilmediğim bi sehirdeyim eşim doğma büyüme burali eşimin ailesi bir tane doktor bulamadı , kapı kapı dolaşıp derlerya doktor aradım bulunca da 'He iyi çocuk buyur baya' diyorlar, tek başıma mücadele ettim gerçekten çocuğumu 6 aylık yapayım diye kaldı 2 ay çok şükür

Bu seçeneği hiç sunmazlar çünkü bedava teyze var hem çocuk buyutmus hemde kafasına buyruklar. . Ama onlar bunu dedikçe bende sinirlenip calismayacagim diyorum
öyle yapın o zaman..teyzeye baktırısanız aklınız kalacak..başka evd büyüyecek çocuk.üstelik istemediğini tonla alışkanlık kazanarak büyüyecek...
kreş yaşına gelene kadar bi zahmet eşiniz de işinde sabit dursun..adamlara sorumlulukn vermedikçe olmuyor..hep biz kadınlar düşünüp fedakarlık yapıyoruz..

canım en güzeli bakıcı
akrabayla ye iç alışveriş etme demişler
parasını da versen yarın öbür gün az verdi hakkımı vermedi der
sen bul bi bakıcı
eşin de yarım gün çalışıyormuş nasılsa
yarım gün baktırırsın fiyatı da ona göre ucuz olur

BENCE TEYZEYİ UNUTUN O KADAR KALABALIKTA ÇOCUK SAĞLIKLI BAKILMAZ YA KENDİNİZ BAKIN RABBİM RIZKIYLA GÖNDERMİŞTİR O YAVRUYU EŞİNİZDE DAHA ÇOK DESTEK OLSUN

valla teyzeye bırakırsanız çok sıkıntı çekeceksiniz strese gireceksiniz gibi geldi bana, ücretsiz izin en iyisi...istediğiniz gibi bakmazlarsa işi bırakmak zorunda kalırsınız aranız bozulur huzursuzluk çıkar

Allah yardimciniz olsun..

Bence En mantiklisi ,ogleden sonra izin alman ve bakman ..
Esinede soylersin mecbur bakicak teyze bakmasin ben bile igrendim suan burda..

canım bütün seçenekleri düşünüyorum da hepsi çok zor. keşke 1. seçeneği yapabilsen. çünkü o teyze baksa bile hem yakın olduğu için laf söylemeye pek yüzün tutmayacak hemde iyi bakamayacak gibi. sabah eşin baksa öğlen sen baksan iyi ama eşin teyzesine götürürse için rhat etmeyecek. yarım zamanlı bir bakıcı bulup , öğlende kendin bak bence.

valla yapacak çaresi yok
kabul etmezse 1 sene ücretsiz izin al
ben çok didindim artık sen didin tarzı bişey olur bu
öyle yok kolaya kaçmak
canım acıma ben kızım büyürken çok acıdım eşime şimdi pişmanım
gerçi okul dönemi başlayınca aynı okuldalar çokkk çokkk fedakarlık etti hala ediyor eşim hakkını yemeyeyim de
ama bebeklik döneminde hep annesine bana yükledi.. pişman olursun şımartma

BİR SÜRE ÇALIŞMA BEBEĞİN KREŞE BAŞLAYANA KADAR

buarada benim kızım bir buçuk yaşında whatssup sağolsun. yemeğini yerken , uyutunca fotosunu , ve gün içinde yaptıklarının fotoğrafını istemiştim bir senedir kayınvalidem herşeyini çeker gönderir benimde içim rahat ediyor. sende böyle yap bakıcı veya teyze bakarsa. ayrıca öğle yemeklerini kendim pişirip, yoğurdunu mayalayıp götürüyorum, böylece taze olduğundan emin oluyorum ve ne tür şekilde piştiğinden. bu tarz önlemler alabilirsin.

Bende 2 secenekte karar kıldım 3le 4u Eledim zaten istemiyordum. . Kesinlikle istiyorsa bakacak istemiyorsa bakmayacak net olmalıyım. .

Ya ucretsiz izin ya da yarim gun bakici diye secenek sunun bence bakarim der gene teyzeye goturur hic belli olmaz siz isinizi saglama alin bence basiniz agrimasin

Bunları çokça düşündüm içinden çıkamadım çünkü teyzesinde anneneside var eşimin ve biz çocuğu böyle buyutmezdik emzigine bal koy uyusun sussun diyor şimdi böyle bir yere bırakmak ne derece mantıklı olur hani ben yapmayın etmeyin desemde ben ne bilirmisim onlar çok çocuk buyutmusler moduna giriyorlar. . Iyi de bende buyutuyorum okuyorum araştırıyorum ebemize doktorumuza soruyorum yani bunları soylersemde cevap veren kötü gelin oluyorum işe bak :))

Acıdım her şeye hep tamam dedim ama o zaman hep ikimizdik şimdi çocuğumu düşünmek zorundayım

çok iyi anlıyorum canım benim bebeğime de öyle hurafeleri yapmaya çalıştılar. çok kesin tavrımı koydum. bazı şeyleri benden gizli yaptıysada bilemem. ona kalsa 8 aylık tuvalet eğitimi verecekti falan ki çok yanlış. tabi bunu bi kişiye anlatmak var. seninkiler çoğunluk daha fazla sen ne bilirsin tribine girecekler. işin zor eşin bakmalı yada sözünü dinleyecek bir bakıcı. ama kuş sütüyle beslense yinede kendi baktığımız gibi içimiz rahat etmeyecek buda bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…