- Konu Sahibi darksoulriver
-
annenizin bakma durumu yok mu ?? eşiniz k.validenizin bu tutumlarını görebiliyo mu ??
gercekten cok can sıkını bi durum,
ben bile henüz nışanlıyken k.valideden ağzı fena halde yanmış biri olarak bu tür korkuları yaşıyoken siz bizzat içindesiniz
dua edeceğim size, inşallah herşey sizin ve bebeğinizin lehine olur,
torununa belki çok daha hassas olur..
kendi annenin bakabilme durumu varsa annen baksın eşine uygun bi dille anlat durumu ve kendi annenin bakmasını istediğini söyle
Benimde geleceğim aynen boyle olacak işte sizin kaynananız kadar değil benimki ama aşağı yukarı aynı temizlik nedir bilmez malesef... Kaynananla aynı apartmanda olmasan annene yakın olsan bır bahanen olcak ama bu kadar yakınken bence fazla zorlama sansını.. Eşinin annesi dururuken ıkna olacagını sanmıyorum... Allah yardımcın olsun ne dıyım cok zor ben olsam calısmazdım herhalde
benim evimde bakçak zaten. asla onun evine bırakmam. bu sefer de benim düzenim bozulacak, o da ayrı dert.....işten gelince bir de kvalidenin arkasını toplarım artık........Siz anlatırken midem bi hoş olduSizin evinizde bakmasını önerseniz? Yine aynı ortamı yaratır mı acaba?
başka bi eve çıkma konusunu da açcam bi ara eşime. elaleme rezil olcaz diycek ama eskiden kiralık küçük evimde otururken daha mutluydum inanın. şmdi huzur yok evimizde. kavge etmiyoruz belki ama ağzımızın tadı kaçtı bi kere.kabus gibi gerçekten. ayda bir yıkanan bi kadına bebek emanet etmek
başka eve çıkma şansınız yok mu?
annenizin kalış süresini uzatabilirsiniz, bu arada da bakıcı için birikim ve arayış yapabilirsiniz.
zorlanıcaksınız belki ama öyle birine bebek emanet etmek de çok itici gerçekten.
haklısınız işte o konuda. üzülen hep ben oluyorumNe kadar pis olursa olsun eşin kabul etmez unuttugunuz bir nokta var o anne sızın tıtız kocanızı buyuttu bence bu konuyu abartmayın uzulen sız olursunuz :26:
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum, geniş ol biraz, kafan rahat olsun, sonuçta babaannesidir zarar gelmez diyorum içimden. ama kendime söz geçiremiyorum amlesef. çıkmazdayım resmen. bu ara kvalideyi gördüğümde sütüm bile azalıyo moral bozukluğundan, çocuğum için üzülüyorum. ama çocuğuma üzülürken ona kötümülük yapıyorum sütü azaldığı içinbundan dolayı da vicdan azabı duyuyorum
Ne kadar pis olursa olsun eşin kabul etmez unuttugunuz bir nokta var o anne sızın tıtız kocanızı buyuttu bence bu konuyu abartmayın uzulen sız olursunuz :26:
benim evimde bakçak zaten. asla onun evine bırakmam. bu sefer de benim düzenim bozulacak, o da ayrı dert.....işten gelince bir de kvalidenin arkasını toplarım artık........
başka bi eve çıkma konusunu da açcam bi ara eşime. elaleme rezil olcaz diycek ama eskiden kiralık küçük evimde otururken daha mutluydum inanın. şmdi huzur yok evimizde. kavge etmiyoruz belki ama ağzımızın tadı kaçtı bi kere.
haklısınız işte o konuda. üzülen hep ben oluyorum
geçen gün de (ek gıda konusunda) doktorları boşverin, herkes bildiğini okuyacak diyor....... böyle söyledikçe korkularım daha da büyüyor. inat bi kişiliğe sahip olduğu için benim yaptıklarımı yedirmez diye endişeleniyorum. bal, süt....vs bunlar bebeğe zararlı şeyler. ek gıdaya geçiş bir süreç sonuçta. her şey sırayla olmalıkadının pasaklılığından kocası dahil herkes bıkmış durumda, istediği kadar çocuk büyütmüş olsun bence.
ne malum wc den çıkıp kirli elleriyle bebeğin ağzını yüzünü sevmeyeceği?
temizlik imandan gelir, bunu da mı bilmiyor koskoca kadın?
son çare olarak kayınvalidenizle konuşmayı deneseniz.
evini bi güzel temizleyin, o bilmiyorsa siz öğretin temiz olmayı.
anne kız gibi konuşup ikna etmeye çalışsanız temizlik konusunda yoksa bebeği vermeyeceğinizi bakıcı tutacağınızı ima edin.
geçen gün de (ek gıda konusunda) doktorları boşverin, herkes bildiğini okuyacak diyor....... böyle söyledikçe korkularım daha da büyüyor. inat bi kişiliğe sahip olduğu için benim yaptıklarımı yedirmez diye endişeleniyorum. bal, süt....vs bunlar bebeğe zararlı şeyler. ek gıdaya geçiş bir süreç sonuçta. her şey sırayla olmalı
ayrıca eşim çoğu kez uyarıyo şurayı sil, süpür, temizle vs diye. tamam diyor. ama ertesi gün yine aynı. hiçbişey yaptığı yok. sürekli yatıyor,tv izliyor ya da geziyor...ile çalışırken evime temizlikçi tutuyordum ayda bi kere. haftalık olarak da yapıyordum derin temizlik. şimdi bi de bebek var..
ben kendi evim için kadın tutuyorum da onun evini mi temizliyim? geçen yıl onu da yaptım gerçi. zaten mutfak dolabının içindeki örümceklerle de o zaman tanışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?