- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Ya sitedeki yada internetimdeki sıkıntıdan olmuş kusuru bakmayın. Yoksa on kere yazayımda belki insanlar anlar diye değil yanlış anlaşılmasın :)))
Ağlıyordu nefes alamıyordu. Kusura bakmayın size burdan mesaj atamadım çocuk nefes alamıyor götürülmelik bir durum mu diye.Lutfen bebegını çocuk dr una götür. Mümkünse viral ve bakteriyel ayrımını yapmayı bilen bir dr olsun. Bide o ant ı yazan Dr u bulup sormak isterdım .madem sonuca bakmadan ant yazacak niye kan tahlili yaptırıp çocuğun canını yaptırmış.?
Acıle acıl hasta olduğunuzda gitseniz daha iyi olur. 38 derece ateş var diye giderseniz böyle olur. Polyklınıge gudılır normalde sızın durumunuzda.
Ağlıyordu nefes alamıyordu. Kusura bakmayın size burdan mesaj atamadım çocuk nefes alamıyor götürülmelik bir durum mu diye.
yardimci olmaya çalisiyorum soru sordugunuz için
daha gecen ay tv de basbagirmiyolarmiydi ant direnci gelisiyor çaresiz hastaliklar yolda vs diye
niye 8 sayfa yazilip çziildigi anlasildi
neyse sana iyi gunler bebeginede geçmis olsun
viral olunca antibiyotigin bitirilip bitirilmemesi onemli deil canim , zaten oratda antibiyotiklik bi durum olmadigi içinOğluma antibiyotik yazan doktor 2 gün kullan ateşi düşmezse gel tahlil yapalım dedi, antibiyotiğin başlayıp bitirilecek birsey olduğunu bilmek için tip okumaya gerek yok, işte ben bu yüzden en iyisini doktor bilir diyemiyorum,öğrencisini döven öğretmen de var en iyisini öğretmen bilir diyip dövsün mü dicez
Nerden biliyorsunuz acil bi durumu olup olmadığını görüyor musunuz? Ordan sadece resmini çekmiş olduğum sonuçları görebilirsiniz.yardimci olmaya çalisiyorum soru sordugunuz için
daha gecen ay tv de basbagirmiyolarmiydi ant direnci gelisiyor çaresiz hastaliklar yolda vs diye
niye 8 sayfa yazilip çziildigi anlasildi
neyse sana iyi gunler bebeginede geçmis olsun
Doktor söyledi zaten. Babama söylemiş babam bişeyi yok dedi ama tedirgin oldum acaba varda üzmek mi istemiyor diye. Hayır yani anlamıyorum sonuçlar ne anlama geliyor diye sordum herkes birbirine girdi. Ayrıca ben ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı diye de sormadım. Sonuçlar ne anlama geliyor dedim çok bet.Söz konusu 4 aylik bebek doktora sormak varken burdan fikir almak bi bana mı abes geliyor. Konu sahibi gördüğün gibi her kafadan başka bir ses çıkıyor en doğru bilgiyi doktorlardan alırsın.
Canım önemli bişey yok.. kansızlık dışında korkma.4 aylık. Doktor babamla konuştu. Ben duymadım canım
Saol canımCanım önemli bişey yok.. kansızlık dışında korkma.
İyi de doktor dışında kim sonuçlari en doğru şekilde yorumlayabilir ki?Doktor söyledi zaten. Babama söylemiş babam bişeyi yok dedi ama tedirgin oldum acaba varda üzmek mi istemiyor diye. Hayır yani anlamıyorum sonuçlar ne anlama geliyor diye sordum herkes birbirine girdi. Ayrıca ben ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı diye de sormadım. Sonuçlar ne anlama geliyor dedim çok bet.
Eğer öyle olsaydı her doktor aynı şeyi söylerdi.İyi de doktor dışında kim sonuçlari en doğru şekilde yorumlayabilir ki?
Oğluma antibiyotik yazan doktor 2 gün kullan ateşi düşmezse gel tahlil yapalım dedi, antibiyotiğin başlayıp bitirilecek birsey olduğunu bilmek için tip okumaya gerek yok, işte ben bu yüzden en iyisini doktor bilir diyemiyorum,öğrencisini döven öğretmen de var en iyisini öğretmen bilir diyip dövsün mü dicez
Peki bundan sonra doktora gitmeyin gelin kk da çözüm arayin.Eğer öyle olsaydı her doktor aynı şeyi söylerdi.
Doktor söyledi zaten. Babama söylemiş babam bişeyi yok dedi ama tedirgin oldum acaba varda üzmek mi istemiyor diye. Hayır yani anlamıyorum sonuçlar ne anlama geliyor diye sordum herkes birbirine girdi. Ayrıca ben ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı diye de sormadım. Sonuçlar ne anlama geliyor dedim çok bet.
Eğer öyle olsaydı her doktor aynı şeyi söylerdi.
Sonuçların ne anlama geldiğide burdan sorulmaz arkadaşım. Sana rbc ye gelmiş immun sistemi gösterir diyor. Gelmiş ilaç kullanma birşeyi yok diyor. Sonuçları doktor yorumlar. Burdan 4 aylık bebeğinle ilgili bilgi alıp onu uygulaman bebeğine verebileceğin en büyük zarar. Sen bebeğini muayene eden doktoru dinleme gel burda antibiyotik zararlı doktorlar bilmiyor diyenleri dinle. Daha wbc ile rbc yi ayıramayanları ne olduğunu bilmeyenleri dinle akıl al onlardan. Gerçekten yaptığın yanlış. Kimse hastanı görmeden tahlilde yorumlayamaz ilaç kullanma da diyemez. Kafana göre iş yapma. Antibiyotik zararlı kullanmıyim. böyle birşey yok. Git çocuk doktoruna muayene ettir. Aklına takılan birşey varsa da ona sor tahlilinide ona göster. Antibiyotik kullanmak istemiyorum diye ona sor ondan al cevabıda olur mu? Emin ol senin çocuğunu doktordan çok kimse düşünmez. İşi bilene sorulur.
Nefes alamadığı için buhar vermeleri için götürdüm. Herkes konuyu başka yerlere çekmiş yeter.! Sordum soruya cevap verecek olan versin. Gerisi konuyu boş meşgalelere sokup polemiğe girmesin!Hepsini geçtim de doktorlar ben değil babam konuştu nasıl bir durum
Doktorla sen neden konuşmadın
O zaman antibiyotik gerekli mi küçük daha zararı olur mu diye sormadın
Bir de acil doktoru demişsin durumu acil bulup doktora götürüp sonra da doktorun verdiği ikacı içirmek istememek çelişki değil mi
yani durumu acil değil ise acile götürmeseydin ya da acil ise insan hemen ilacını vs verir iyileşsin diye doktor acilde ilaç vermeyip nasıl tedavi edebilir ki 4 aylık bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?