- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
REFERANS ARALIKLARI CIHAZDAN CIHAZA DEGISIR O KAGITTA HANGI ARALIKLAR DIYOSA O BAZ ALINIR ARKADASIM
Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsamRica ederim, dediğim gibi referans aralıkları herkes için aynı veriliyor hastanelerde,sırf bu yüzden gereksiz antibiyotik yazılıyor sürekli,halbuki bu değerler 0 1 yaş için ayrı 1 15 yaş için ayrı 15+için ayrı olmalı
Zannedersem. Buhar veriyoruz. Salgın var felaketCANIM ENFEKSİYON MU GEÇİRİO?
Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsam
Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsam
Vermiyecem mi dedim ? Vermek istemiyorum.Öncelikle antibiyotiğin insanı daha beter ettiği önyargısından ve yanlış düşüncesinden vazgeçin.
Sonra da başka bir doktorun görüşünü daha alın. Kafanıza göre davranmayın, bebeğiniz size Allah'ın emaneti. Ona emanete nasıl bakıyorsanız öyle bakın, kendi malınızmış gibi değil.
Vermek istemiyorsanız gidin tıp fakültesi okuyun bir zahmet. O zaman kendi istediğinizi uygulayabilirsiniz.
Kullanmak istemiyorum. Bir hastalığı geçiriyor ötekini başlatıyor vüvuttaki hem iyi hemde kötü hücreleri öldürüyor.Antibiyotik falan verme, cok az viral enfeksiyonu var gini viral enfeksiyon içinde antibiyotik verilmez, antibiyotik verirsen bir de ishal edersin çocuğu
Benim de çocuğum var şu an 21 aylık hiç antibiyotik kullanmadım, doktora kalsa boğazı kızarmış diyip antibiyotik yazıyo kan tahlili bile zorla yaptırıyorum, gene de sen bilirsin kullanırsan yazarsın sonuçları
Vermiyecem mi dedim ? Vermek istemiyorum.
O araliklar cihaz markasina gore degisiyo ortalama ayni hepsi zaten.4 aylık bebek için 3.1-4.5 gibi bir aralık dikkate alınır bebeğin 4 çıkmış zaten
Kullanmak istemiyorum. Bir hastalığı geçiriyor ötekini başlatıyor vüvuttaki hem iyi hemde kötü hücreleri öldürüyor.
Pardon mikrop demek istedim. De bu kadar aşağılama yapınca bi halt mı etmiş oluyorsunuz ?Vay be
Bilgilere bak
Oxford'da mı öğrendiniz bunları?
Antibiyotik hücre öldürmez bu arada, mikrop öldürür. Hücre başka şey, mikrop başka...
Oxford'da okumuşsunuz ama galiba sınıfta kalmışsınız.
Aaaa ama pardon, siz doktordan bile daha iyi bilen annesiniz değil mi, afedersiniz...
ben de bu türk doktorlarında ki tetkik ve antibiyotik merakını anlamadım , ben de vermedim antibiyotik, öksürdü tıksırdı ateşi çıktı, 30 ay emzirdim sonra da beslenmesine dikkat ettim. kardeşimin eşi doktor bana kızıyordu 3 gün ateş tehlikeli ilaç başla diye 4 .gün akşam ateş geçiyordu, biraz çocukların bağışıklık oluşturmasına müsade etmek gerek. elbette gerekli halde kullanılmalı bence dünyanın en büyük icadı antibiyotiktir.Oğlum 13 aylıkken 41 derecelere varan ateşi gördük,doktora gittik,boğazına baktı viral enfeksiyon antibiyotik yazıyorum 2 gün kullanın geçmezse gelin kan tahlili yapalım dedi
Be adam antibiyotik baslaninca bitirilmesi gereken bir ilaç bir, viral diyosun iki,kan tahlilini neden şimdi yapmıyosunüç
Bir antibiyotik yazmış yan etkilerde halüsinasyon görme falan var çocuk kendini ifade edemiyo ki böyle bi yan etki olsa nasıl anlıcam
Yerli yabancı tüm kaynakları taradım 6.hastalığı buldum 3 gün yüksek ateşten sonra ateş düştü döküntü başladı o da geçti 3 güne,geçti bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?