ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Bakteri demek istedim de arkadaş saolsun yerden yere vurdu.Antibiyotik hücre öldürmez ama yararlı bakterileri öldürür, bağırsaklarımızda olanları özellikle
Gerekli durumlarda amenna
Çok az ateşi var. Var dediysem 37.5 falan en fazla 38 oluyor. Birde burnu tıkalı rahat nefes alamıyor. Buhar veriyoruz açılsın diyeÇocuğun problemi ne tam olarak?
Antibiyotik hücre öldürmez ama yararlı bakterileri öldürür, bağırsaklarımızda olanları özellikle
Gerekli durumlarda amenna
Ne demek cihazdan cihaza değişir, kaldı ki ben cihazdan bahsetmiyorum çocuk doktorlarının çocuklar için baz aldığı değerler var diyorum ve kağıttakiler bunu karşılamıyo diyorum, doktorda hastasının 4 aylık olduğunu dikkate almış ve ilaç falan yazmamış
Nasıl ki bebeklerin kalbi 150 160 falan atar ve bu rakam yetişkinler için fazla ama bebekler için normaldir, bu referanslar da ona benziyo
Çok az ateşi var. Var dediysem 37.5 falan en fazla 38 oluyor. Birde burnu tıkalı rahat nefes alamıyor. Buhar veriyoruz açılsın diye
Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsam
Vermeni gerektiren bir durum yok, viral enfeksiyona antibiyotik verilmez ha WBC si çok yüksek çıkar elbette gerektiğinde mecbur kullanılır ama şu an gerekli değil
Pardon siz nerden mezunsunuz ya? Nerden geliyor bu özgüven valla doktorlarda yoktur yani şurdan nasıl kullan kullanma diyosun pes yahu...
Okumam yazmam yok ben söylüyorum oğlum yazıyo
Cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek. Ben tıp diplomamla sizin kadar emin konuşamam:)
Forumda yasaklansın o zaman tıbbi konu açmak kardeşim, doktor bilir diyip geçeceksek öyle olsun yani, herkes görüşünü yazsın çıksın ben alıntı yapıyor muyum sizden,ben dedim diye bu sitede boşanan da olmadı sevgilisinden ayrılan da olmadı ilaç kullanan da olmaz
Arkadaşım yanlış bilgi veriyorsun göz göre göre nasıl alıntı yapmıyim? En azından başkasına bu şekilde yanlış anlatmazsın. Bencede yasaklanmalı. Sağlıkla ilgili konu açıp buralardan akıl almayın. Çünkü insanlar her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da bilip bilmeden yazıyorda yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?