Çocuk Hastalıkları bebeğime kan testi yaptılar çıkan değerlerden anlayan varsa yazabilir mi? Acil?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ZehranurHifa arkadaşım sen en iyisi bi Dr daha git 4 aylık bi bebek söz konusu ortalıkta bi sürü hastalık var dikkat et cnm antibiyotik ona kullan..

Ben genelleme yapmadım ki, bilakis aynı yorum içinde kadın doğum doktorumla oğlumun doktorunu kıyasladım, sapına kadar güveniyorum dedim kadın doğumcum için, o da doktor değil mi

Yıllar önce dedemin kanserini teşhis eden doktor alın "bunu" evinde ölsün dedi, kalktık gittik başka doktora,o doktor 4.5 sene daha yaşattı dedemi ne elden ayaktan düştü ne ağrısı oldu, herseyi izah etti alternatif şeyler önerdi beslenme hakkında araştırmaları anlattı vs vs ikisi de doktor bu adamların

3 5 ay önce tv de vardı bir doktor babaya geliyor öldü kızın öldü diyor baba yerle yeksan halbuki kızın tedavisi yapılıyor daha içerde, içerde hala o can için uğraşan da doktor babaya bu kadar çirkin lafı eden de doktor

Pohpoh işini bir geçin,konu sahibiyle arkadaş olmadığım gibi taban tabana da zıtım
Hangi konuda zıt olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama başka konuda ki zıtlıklarını burda beyan etmesem olmaz mı?

Bu da başka mesele,her doktor tane tane izah mı ediyo sence, ha özele giderse bir nebze

hastalığın virütik mi bakterielmi olduğunu wbc değerlerine göre anlarız. yaşa göre referans değerleri aşağıda. sizin bebeğinizin antibiyotik gerektiren hastalığı yok. antibiyotiği kesebilirsiniz
WBC:

0-30 gün: 9.1-34.0
1-23 ay: 6.0-14.0
2-9 sene: 4.0-12.0
10-17 sene: 4.0-10.5
18-99 sene: 4.0-10.5

Türk insanındaki tıp bilgisi dünyada hiçbir ülkede yok herhalde. Bakın ben hemşirelik lisans son sınıf öğrencisiyim 4 ay sonra mezunum inşallah ve mesleğe başlayacağım. Buna rağmen şu kağıdı önüme koyup neyi var veya doktorum şunu dedi sence nedir deseniz size hiçbir öneride bulunamam. Ki buna yönelik eğitim almama rağmen. Çünkü teşhis ve tedavi sadece hekimin işidir. Ve her hekim aynı tedaviyi uygulamayabilir nasıl her hastaya aynı tedavi uygulanmıyorsa. Örneğin enfeksiyonu olan birine bir hekim antibiyotik gerekli görürken diğeri görmeyebilir. Bu da onların bilgisiz olduğunu göstermez. Çünkü tıpta kesinlik yoktur yani şu laboratuvar değerine şu tedavi uygulanır gibi. Hekimin muayene etme becerisi, bulguları değişebilir. Konu sahibi sizden ricam bebeğiniz henüz çok küçük, net ortamında hekiminizin tedavisini doğru mu yanlış mı diye karşılaştırmak yerine kafanızdaki sorular için başka bir çocuk sağlığı uzmanınıza başvurun. Çünkü burdan yaptığımız hiçbir öneri sizin bebeğinizi iyi mi kötü mü yapar biz bilemeyiz. Geçmiş olsun.

Olabilir sizin meslekte herkes dört dörtlük mü? Kimbilir neler neler vardır dimi? Ben burda konuşma şeklinizi doğru bulmadım. Bilmeden komple kötülemeye hakkınız yok. Kimsenin hakkı yok benimde. Ha dersiniz tatmin olmadıysan başka doktora git amenna. Ama gelip yok şöyleler böyleler sen bu ilacı kullanma demen bana yanlış geldi kusura bakma.

Konu sahibinin ne kadar çok üstüne gidilmiş.
Pardon ama tek anne sizler misiniz?
Anneliği çocuğunu düşünmeyi sizden öğrenecek değil.
Kafasına takılmış sormuş. Burada anlayan. Sağlım mensubu birileri vardır diye. kadının çocuğunun iyiliğini ondan daha çok isteyecek değilsiniz. bazen çok gereksiz acımasız yorumlar yapılıyor şu sitede.

Doktor musunuz acaba ?

Şoktayımmmm

İyi de kaç mesajdır diyoruz ki hasta bütün olarak değerlendirilmelidir, sadece tetkik olarak değil.
Siz kalkmış ne yazmışsınız.

Belki bu bebeğin kulağında iltihap var, nerden biliyorsunuz?
Belki WBC değerini yükseltmedi henüz.

Valla herkes bedava doktor olmuş ne güzel.

Bu da başka mesele,her doktor tane tane izah mı ediyo sence, ha özele giderse bir nebze

Etmiyor tabiki ama etmek zorunda sonuna kadar anlamadığınız yeri lütfen doktorunuza sorun. Terslerse de şikayet edin anlatmak zorunda. Halk bilgilendirilmediği için oluyor bunlar zaten.

Bu arada söylemeden edemicem, size önerilen reçeteyi uygulamazsanız olabilecek tüm risklerden doktor değil siz sorumlusunuz.

Doktor hanim ben ne yazdım, acaba sen okudun mu o yorumu, bende onu diyorum her meslekte iyi de var kötü de, örneklendirdim de işte daha açık nasıl yazılır

%20-44 arasında olması gerek lenfositler var ya hani
LY% yazıyor
Sizin bebeğinizde %71.8 çıkmış

Danıştığınız doktorlara bunu bir sorun ZehranurHifa

bir doktoru beğenmezsiniz yaptığı tedaviden şüphe duyarsınız,ama yapacağınız şey gidip içinize sinen güven duyabileceğiniz başka bir doktor seçmektir,burada kimse sizi dokturun verdiği tedaviyi koşulsuz kayıtsız şartsız kabul edin demiyor.ama tahlil sonucunun değerlendirilmesinin yapılabileceği yer burası değil.başka bir doktor olabilir ancak.kafanıız karışırmaktan başka hiç bir işe yaramadı zaten görüldüğü gibi.

Iyi ki sonuçlar neyi ifade ediyor diye sorduk. Sonuçlar ne anlama geliyor hariç her yorum yapıldı. Kullanmak istemiyorum dedim kullanmıyacam demedim yok sorumluluk sende yok acemi anne. Yeter lütfen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…