- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi ZehranurHifa
Konu sahibi durumu yaz geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınız doktor mu ? Antibiyitik gerekli mi sorabilir misiniz ?Arkadaşım bialog ve ilaç gerektirecek bir kansızlık yok dedi.
Öyle aman aman bi ateşi yok 37 küsür sadece burnu tıkalı saolun.Konu sahibi durumu yaz geçmiş olsun
Arkadaşınız doktor mu ? Antibiyitik gerekli mi sorabilir misiniz ?
evet hastalık yok hasta var denir ya aynen aynı hastalık farklı kişilerde farklı seyredebiliyor. tabi şimdi çocuk olunca konu anneler çok endişeli oluyor ben de öyleyimBak canım,
Bebeğin için yazıyorum.
Belli ki genç ve tecrübesiz bir annesin.
Tıpta hiç bir zaman sadece tahlile bakarak ya da filme bakarak tedavi düzenlenmez. 38 ateşi olan ve aynı bu değerlere sahip 2 tane bebeğin birinde muayenesinde başka bulgular varsa ona göre tedavi verilir, muayenesi normalse ona göre tedavi verilir. Biri 2 gün sonra kontrole çağrılır, diğeri 7 gün sonra.
Arkadaşı doktor bile olsa HASTAnın kendisini görmeden tedavi önerisinde bulunmaz.
O yüzden tekrarlıyorum: İçiniz rahat değilse başka doktora daha gösterin.
Bebeğinize yazık etmeyin.
Arkadaşınız doktor mu ? Antibiyitik gerekli mi sorabilir misiniz ?
Siz ne yazmaya geldiniz konuya acaba?
Uzman görüşünüz nedir, kan tahlili var 38 derece seyreden bir ateş burun akıntısı?
Hani benim kadar emin olma da de ki şu olabilir, ihtimaller neler, konu ben değilim çünkü
Uzman görüşünüz nedir, kan tahlili var 38 derece seyreden bir ateş burun akıntısı?
Hani benim kadar emin olma da de ki şu olabilir, ihtimaller neler, konu ben değilim çünkü
İnsan önce yumuşak yazar sonra sert konuşur. Siz heralde önce sövenlerden sonra sevenlerdensiniz. Yorum yapmayın konuma.Bak canım,
Bebeğin için yazıyorum.
Belli ki genç ve tecrübesiz bir annesin.
Tıpta hiç bir zaman sadece tahlile bakarak ya da filme bakarak tedavi düzenlenmez. 38 ateşi olan ve aynı bu değerlere sahip 2 tane bebeğin birinde muayenesinde başka bulgular varsa ona göre tedavi verilir, muayenesi normalse ona göre tedavi verilir. Biri 2 gün sonra kontrole çağrılır, diğeri 7 gün sonra.
Arkadaşı doktor bile olsa HASTAnın kendisini görmeden tedavi önerisinde bulunmaz.
O yüzden tekrarlıyorum: İçiniz rahat değilse başka doktora daha gösterin.
Bebeğinize yazık etmeyin.
1 kez yazmak yeterli
Ya sitedeki yada internetimdeki sıkıntıdan olmuş kusuru bakmayın. Yoksa on kere yazayımda belki insanlar anlar diye değil yanlış anlaşılmasın :)))