evet ilerleyen zamanda lafı oldu bende peki sizde muttalip iyin o kadar istiyorsanız tmm sorun yok dedim ama k.v işi abarttı ve evet bir imzaya bakar yarın yaptıralım deyindeaynen böyle gözüm pörtledi arkadaşın dediği gibi eğer seviyorsak bu insanları problem değil ben hiç sevmiyordum ve eşimden ayrıldım zaten çocuklarım direk onşara benziyor bide adlarını devamlı söylemek işkencenin en büyüğü olurdu sanırım :18:
canım sen kendi istediğin ismi koy çünkü (inşallah seninki istisnadır ama) çocuk doğduktan sonra büyük ihtimalle kayınvalidenin hoş olmayan taraflarıyla karşılaşacaksın. milyonlarca kadının tecrübesiyle sabittir. o zaman kendi kendini yiyip bitireceksin keşke onun ismini koymasaydım diye. içten içe ve sonra belki de dışa yansıtarak hayıflanacaksın. o yüzden sen koy istediğin ismi eşin unutur merak etme... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım sen kendi istediğin ismi koy çünkü (inşallah seninki istisnadır ama) çocuk doğduktan sonra büyük ihtimalle kayınvalidenin hoş olmayan taraflarıyla karşılaşacaksın. milyonlarca kadının tecrübesiyle sabittir. o zaman kendi kendini yiyip bitireceksin keşke onun ismini koymasaydım diye. içten içe ve sonra belki de dışa yansıtarak hayıflanacaksın. o yüzden sen koy istediğin ismi eşin unutur merak etme... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayy şu babannenin ya da dedenin ismi verilince noluyor yani bundaki amaç ne bırakın da herkes doğurduğu çocuğun ismini koysun mantığı ne yani bu diretmenin hala bu devirde acayip sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?