- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur der bence
hatta işiine bile gelir öne babaneyi arkasından da anneanneyi yazdırır
ve herkes ilk ismiyle seslenir yani dolaylı yoldan yıne babanne ismi konmuş olur
chess çok doğru söylemiş sende git nüfus idaresine eşin sürpriz yaptım diye gelemesin..
bir kadının içinde ukte olmasından ziyade erkeğin içinde kalmasını tercih ederim
ve bazı konularda bu kadar ince düşünemem yoksa incele incele çıt diye kırılırım...
tam da sorun bu işte. her şeyi çok ince düşünürüm, kimse kırılmasın incinmesin diye ben mahvolurum.
arkamda koca bi ordu varmışbelki de ilk defa hayatımda ben böyle istiyorum demek en iyisi
![]()
ama eşinle konuşurkende biz arkanda olmıcaz ha ona göre,gazımıza gelme bak
ama kendi adıma benim düşüncelerim böyle
bence iki isim koy 1. yada 2. isim farketmiyor çocuğu siz ne isimle çağırırsanız ona alışıyor ve diğer 2. isim unutuluyor.
bence iki isim koy 1. yada 2. isim farketmiyor çocuğu siz ne isimle çağırırsanız ona alışıyor ve diğer 2. isim unutuluyor.böylelikle k.v gönlüde eşinizin gönlüde olmuş olur. ilerde pişman olmayın diyorlar ama ilerde ne kadarda önemsizmiş keşke koysaydımda diyebilirsiniz. ve nedense k.v dedeler kendi isimleri konulduğunda ayrı bir seviyorlar değer veriyorlar bence kimsenin gönlü kırılmasın sonuçta sizin istediğiniz isimde olacak
bir kadın evlenince kendinden vazgeçip illa koca ve annesini memnun etmek zorunda mıdır?