Benim oglumun da kızımın da ikişer ismi var.
2. isimleri unutlumuyor, ikisi de biliyorlar :)
bence iki isim koy 1. yada 2. isim farketmiyor çocuğu siz ne isimle çağırırsanız ona alışıyor ve diğer 2. isim unutuluyor.böylelikle k.v gönlüde eşinizin gönlüde olmuş olur. ilerde pişman olmayın diyorlar ama ilerde ne kadarda önemsizmiş keşke koysaydımda diyebilirsiniz. ve nedense k.v dedeler kendi isimleri konulduğunda ayrı bir seviyorlar değer veriyorlar bence kimsenin gönlü kırılmasın sonuçta sizin istediğiniz isimde olacak
böyle bişey yapmanı taviye etmem. benim arkadaşımla eşi de çocuğun ismi konusunda anlaşamadılar. anne tarafının itediği isimle baba tarafının istediği ismi birarada koydular. şimdi anne tarafı başka isimle baba tarafı başka isimle sesleniyo çocuğa.
benim oğlumun iki ismi var yağız efe ama hep efe dediğimizden alıştı ve yağızı kabul etmiyor benim adım efe diyor . benim kv ve kp kendi adını koymadığımız için uzun süre bebek napıyor küçük napıyor gibi hitap ettiler şimdide yavuz efe diyorlar .ama adıda koyulacak gibi bir isim değildi ki nüfusta muktad normaldede muttalip diyorlardı
benim oğlumun iki ismi var yağız efe ama hep efe dediğimizden alıştı ve yağızı kabul etmiyor benim adım efe diyor . benim kv ve kp kendi adını koymadığımız için uzun süre bebek napıyor küçük napıyor gibi hitap ettiler şimdide yavuz efe diyorlar .ama adıda koyulacak gibi bir isim değildi ki nüfusta muktad normaldede muttalip diyorlardı
bir kadın evlenince kendinden vazgeçip illa koca ve annesini memnun etmek zorunda mıdır?
Keşke bebişlere sorabilsek hangi ismi taşımak istediklerini
(Delirdim herhal)
Çok sıkıcı bir konu ya,yani ne söylense ne bahane bulunsa mantık dışı.
Toruna adını koyunca ne oluyor,sen ölüp gidiyorsun sonra ne kazanıyorsun.
Bu nasıl bencilliktir ,insan hiç evladı için hayal kuramaz mı plan yapamaz mı?
Böyle bir hakkı yok mudur karnında taşıyan kadının,yani en azından 9 ay taşıdığı için.
Kayınvalide konularına temkinli davranıyorum evlendiğimden beri ama böyle şımarık,kendini ,beğenmiş ,fesat kayınvalideyi bozup atarım.
hey küçük baksana ha
efe, yağızı kabul etmemiş muktad olsa napardı bilmem
yorumuna bakınca derinss sin gibi geldi ama tam emin olamadım:26:
ayıp etmişsin. muktad muttalip koyuverseydin işte.
Ahada bir fikir geldi aklıma.
Canım bu gece senin rüyana ak sakallı dede girsin ve yavrunu kucağına alıp
senin istediğin isimle sevsin onu.
E artık eşin ve ailesi ak sakallı dede'den daha iyi bilecek değilya. :)
evet ilerleyen zamanda lafı oldu bende peki sizde muttalip iyin o kadar istiyorsanız tmm sorun yok dedim ama k.v işi abarttı ve evet bir imzaya bakar yarın yaptıralım deyindeaynen böyle gözüm pörtledi arkadaşın dediği gibi eğer seviyorsak bu insanları problem değil ben hiç sevmiyordum ve eşimden ayrıldım zaten çocuklarım direk onşara benziyor bide adlarını devamlı söylemek işkencenin en büyüğü olurdu sanırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?