- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
Merhaba. Benim 3 yaşında bir kızım var adı Asel Hira. 2. Kızım olacak hayırlısıyla son 1 ay kaldı. Eşim annesinin ismini koymak istiyor. Kayınvalidem de istiyor. Eşim de dediki hem benim annemin ismi hem senin annenin ismi olsun dedi. Kayınvalidemin ismi Gülcan , annemin ismi Hatice. Bu durumda Hatice Gülcan olacak. Ben eşimin annesinin ismini koymayı yıllardır istediğini bildiğim için Gülcan koymayı düşünüyordum zaten. Ama eşim Gülcan Hatice diyince çok ağır olur dedim ve sinirlendim. Annem de eşimin bu teklifine çok sevindi. Annem Bana dediki ben olsam eşimin annemin ismini koymasından dolayı gurur duyardım dedi niye böyle yapıyorsun dedi.bir gün sonra annem benim ismimi koyma kayınvalidenin ismini koy sadece dedi. Çok kötü oldum annemi kırdım galiba. Oysaki ben Hatice ismini de severim ama ikisi çok ağır dedim. Şimdi ikisinin ismini de koysam benim taraf Hatice diyecek, diğer taraf Gülcan diyecek. Büyük ihtimal ben Hatice diyeceğim eşim Gülcan diyecek. Çocuğumun aklı karışır mı isim konusunda zorlanır mı ? 2 gündür düşünmekten geceleri yatamıyorum. Bana yardımcı olun lütfen.